• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaya çalışıyor bu adam!

bugün aynı cümleyi ona kurdum parasız doğal yolla bile hamile kalınsa bebek masraf demek benim eşim galiba bunlardan da kaçıyor böyle baba olunmaz
Yani öyle gerçekten olana kadar ne masraflar yaptık sadece bir teste 1300 TL para verdik düşün tedavisi masraf hamileliği masraf sonrası masraf valla eyvallah etme kardeşim boşver valla adam olsa tedavi için çabalar öyle koca olmaz olsun

Bulunduğumuz sehirde bir tane özel hasta ver ve o yüzden çok pahalı bende devlet Hastanesi'ne gidiorum hamileligimi yeni öğrendim içeri eşimi almadılar yani ultrasonu göremiyor oda dedi ki ben evladımı gormek istiyorum özele gidelim parası neyse veririz yani malum herşey ateş pahası bebeğin bir ton masrafı olacak kredimiz var yani demek istediğim olması gereken bu ilerde eşin hamilelikte her istediğine ne gerek var diyecek doğum olacak her şeye yine ne gerek var diyecek sence evladiniza böyle bir baba mi istiyorsunuz bunu düşünün derim
en çok olmayı istediğim şeyden annelikten vazgeçirdi beni ne yapacağımı bilmiyorum

Yani öyle gerçekten olana kadar ne masraflar yaptık sadece bir teste 1300 TL para verdik düşün tedavisi masraf hamileliği masraf sonrası masraf valla eyvallah etme kardeşim boşver valla adam olsa tedavi için çabalar öyle koca olmaz olsun
sorunu olan o ben onun herşeyde yanında arkasındayken yaptıkları akıl almıyor bebek isteyen insan herşeyi göze alır zaten almıyorsa istemiyordur artık öyle düşünüyorum

Annelikten neden vazgeçiyrsun kocandan vazgeç o bu duyguyu hissetmeme değecek biri gibi görünmüyor
her açıdan düşünmeye calısıyorum hesap yapıyor altından mı kalkamıyor korkuları mı var ama ne olursa olsun böyle keskin konusmamalı diyorum ben calısmıyorum ondan mı kendine güvenemiyor off herşeyi düşünüyorum ama yinede yaptıkları mantıklı gelmiyor

her açıdan düşünmeye calısıyorum hesap yapıyor altından mı kalkamıyor korkuları mı var ama ne olursa olsun böyle keskin konusmamalı diyorum ben calısmıyorum ondan mı kendine güvenemiyor off herşeyi düşünüyorum ama yinede yaptıkları mantıklı gelmiyor
Hakkında hayırlısı canım artık sen en doğrusunu bilirsin hayrolsun insalalh

herkesin gönlüne göre versin insallah. ben ilaçlı rahim filmine girince poliplerimin olduğunu öğrendim rahimde olduğu için gebeliğe engel bir durum cerrahi işlemle alınabiliyormuş belirti olarakta çok bişeyim yok sadece nadir olarak bazı ilişki sonrası çok hafif kanamam ve ağrım oluyordu
Teşekkür ederim cevabınız için, biraz zamana bırakın eşinizi seviyorsanız düzeleceğine dair umudunuz varsa bekleyin. Erkekler maddi konuda depresyona filan giriyor onlar ruhen bizim kadar güçlü değildir şuan masraf olarak görüyordur bilinmez bir iki ay sonra kendi ister birde bir tek çocuk konusunda mı böyle yoksa genel olarak para konularında mı böyle

Teşekkür ederim cevabınız için, biraz zamana bırakın eşinizi seviyorsanız düzeleceğine dair umudunuz varsa bekleyin. Erkekler maddi konuda depresyona filan giriyor onlar ruhen bizim kadar güçlü değildir şuan masraf olarak görüyordur bilinmez bir iki ay sonra kendi ister birde bir tek çocuk konusunda mı böyle yoksa genel olarak para konularında mı böyle
genel olarak maddi konularda gereksiz tutarcı takıntılı

Polip varsa zaten gebelik tutunmaz siz neden bunu tedavi ettirmediniz hiç mi ağrı olmuyor kanama olmuyor? ben çok çektim polipten kürtaj gibi ameliyat oldum ve rahata konuştum. Sadece bebek için değil önce kendiniz için polip aldırın

Haketmeyenlerde baba olmasin ya!
cocugunuza nasil bir adami baba olarak layik görüyorsunuz?
Allah korusun cocuk hasta olsa tedavi bile ettirmez para gidecek diye. Iyi düsün bak simdiden sinyalleri vermis.

1 buçuk yıllık evliyiz eşimde sperm sorunu ve bende polip olduğu için hamilelik olmuyor. Eşim kendininde çalıştığı tıp fakültesinde tedavi olmak istedi önce ürolojiye gittik ve bize spermin yok denilcek kadar az sayıda olduğunu tüp bebek bölümüne gitmemizizi söyledi. okey oraya gittik ama o kadar ilgisizler ki bizi asla tatmin eden olmadı çünkü araştırma hastenesi ve bize bakanlar hep asistan hocalar ücretli tabi benim cimri kocam para vermemek için hep asistanlara gösterdi anlattı durumlarımızı tüp bebek ücret eşime olacak ameliyat derken herşey çorba oldu biz bir karar alamadık benim dururuma gelince ben asistanlara ameliyat olmak istemedim çünkü riski olan bir işlem polip temizlenmesi bundan dolayı özelde olmak istedim tabiki eşim buna asla yanaşmadı neyse biz erteledik akışına bıraktık derken 5 6 ay geçti en sonunda ben eşimle konustum bak bu durum böyle olmaz biz o hastanede çözüm bulamıyoruz tedavi bile olmuyor direk baştan sağıyorlar gel adam gibi bildiğim ve mesleğinde çok başarılı olan abiminde çoçuğu olmasında etken olan özel bir doktora gidelim dedim en azından aydınlanırız ne nasıl olacak ne durumda tek ağızdan kesin kararlar duyarız belkide tüp bebeklik bişey yok tedaviyle olacak falan derken adam çoştu sırf sen lüks olsun diye özelleri istiyorsun benim onlara yedircek param yok senin paran varsa yaptır devletin neyi var daha birçok kırıcı sözler duydum bari ilk muayeneye gidelim bari benim hakkımda ne dicek en azından ameliyatımı olurum ben diğer yere güvenmiyorum dedim çünkü adı çıkmış bir hastane sağ giden ölü çıkıyor ama ne desem olmadı özellere gitmek istememi bile çok farklı yorumladı 5 aydır bir sonuca bağlanmadı bosuma zaman kaybı olduğunu biran önce tedaviye baslamak istememi bebek sahibi olmak için fedakar davranmamız insanlar bu yolda varını yoğunu koyuyor ben hazırım dememi ona bir türlü anlatamadım. sonuç beni çok kırdı onun gerçekten baba olmak istemediğini bikez daha anladım. bende direnmicem ve anne olmaktan vazgeçtim bu adamla çok zor.. bu sefer soru sormadım sizlere sadece derteşmek istedim çok kötü hissediyorum kendimi..
Bu adamla nasıl bir ömür gecireceksiniz. Anne olmaktan vazgeçtim desenizde hep içinizde kalır bu öyle adam cimrilik etti vazgeçtim denecek bir şey de değil ki. İstemiyorsa baştan soyleseymis.

çünkü mantıklı değil

adam size 6 tane çantan varken 7.yi alma ya da dışarıda yemesek evde atıştırıversek, x y, z bir ürün ya da hizmet pahalı dese
biri bana böyle şeyler söylese bunları mantıklı bulurum...çünkü gereksiz pahalı olan, ihtiyaç olmayan, kısıntı yapılabilecek alanlar var (karşılıklı mutabık olursunuz o alanlarda kısarsınız) bunlar mantıklı

fakat bebek sahibi olmayı karşılıklı isityorsanız o zaman kusura kalmayın bu gerekli bir süreç, onu geçtim polip varsa kanama ağrı da yapabilir ileride başınıza başka dertler de çıkabilir bebek harici de sağlık meselesi bu.

ben yeterince tarafsız baktığımı düşünüyorum bu konuya. kadın olarak kadınların yok cinsiyet partisi yok 6 ay kınası yok vırt yok zırt gibi "şaçmaladıklarını" düşünüyorum mesela, gayet netim bu konularda ama sizinki son derece makul, normal, mantıklı dahası şart bir harcama. leylekler mi getirecekmiş çocuğu?

bu adam çok iyi bir tercih gibi görünmüyor, çok yorar sizi. hayırlısı olsun hakkınızda.

Adam bence şimdiden rengini belli etmiş. Sakın baba olunca değişir diye düşünmeyin. Baba olmak için tedaviye para harcamıyor lafını yapıyorsa siz bir de bebek olduktan sonra görün. Bir alırsa beş söylenecek Size. Ya da bir şey istediğinizde çocuğa fuzuli masraf deyip almayacak. O yüzden iyi düşünün iyi karar verin. Hatta çok iyi gözlemleyin bu süreci.Umarım ben yanılıyorumdur

İyi de sizin anne olmaktan öte rahatsızlığınız var zaten.
Önce bunun üzerinde durun derim.
Siz çalışıyor musunuz?
Eşiniz tek maaşla evi gecindiriyorsa özel hastane ücretleri malum.
Cidden tüp bebek işleri vs çok pahalı.
Eşiniz ne kadar maaş alıyor bilmiyorum ama buna maddi olarak gücü yetmeyebilir tek maaşla.
Siz çalışmayı düşünür müsünüz?

Cimri adam baba mı yapılır Allah aşkına niye zorluyorsunuz siz bu kadar?? Çocuk hasta olsa bu adam yüzünden mahvolur resmen

İstemiyorsa zorlama. Doğunca çocuguna soğuk yapsa daha çok zoruna gidicek. Hersey ortada biile bile lades demeyen

1 buçuk yıllık evliyiz eşimde sperm sorunu ve bende polip olduğu için hamilelik olmuyor. Eşim kendininde çalıştığı tıp fakültesinde tedavi olmak istedi önce ürolojiye gittik ve bize spermin yok denilcek kadar az sayıda olduğunu tüp bebek bölümüne gitmemizizi söyledi. okey oraya gittik ama o kadar ilgisizler ki bizi asla tatmin eden olmadı çünkü araştırma hastenesi ve bize bakanlar hep asistan hocalar ücretli tabi benim cimri kocam para vermemek için hep asistanlara gösterdi anlattı durumlarımızı tüp bebek ücret eşime olacak ameliyat derken herşey çorba oldu biz bir karar alamadık benim dururuma gelince ben asistanlara ameliyat olmak istemedim çünkü riski olan bir işlem polip temizlenmesi bundan dolayı özelde olmak istedim tabiki eşim buna asla yanaşmadı neyse biz erteledik akışına bıraktık derken 5 6 ay geçti en sonunda ben eşimle konustum bak bu durum böyle olmaz biz o hastanede çözüm bulamıyoruz tedavi bile olmuyor direk baştan sağıyorlar gel adam gibi bildiğim ve mesleğinde çok başarılı olan abiminde çoçuğu olmasında etken olan özel bir doktora gidelim dedim en azından aydınlanırız ne nasıl olacak ne durumda tek ağızdan kesin kararlar duyarız belkide tüp bebeklik bişey yok tedaviyle olacak falan derken adam çoştu sırf sen lüks olsun diye özelleri istiyorsun benim onlara yedircek param yok senin paran varsa yaptır devletin neyi var daha birçok kırıcı sözler duydum bari ilk muayeneye gidelim bari benim hakkımda ne dicek en azından ameliyatımı olurum ben diğer yere güvenmiyorum dedim çünkü adı çıkmış bir hastane sağ giden ölü çıkıyor ama ne desem olmadı özellere gitmek istememi bile çok farklı yorumladı 5 aydır bir sonuca bağlanmadı bosuma zaman kaybı olduğunu biran önce tedaviye baslamak istememi bebek sahibi olmak için fedakar davranmamız insanlar bu yolda varını yoğunu koyuyor ben hazırım dememi ona bir türlü anlatamadım. sonuç beni çok kırdı onun gerçekten baba olmak istemediğini bikez daha anladım. bende direnmicem ve anne olmaktan vazgeçtim bu adamla çok zor.. bu sefer soru sormadım sizlere sadece derteşmek istedim çok kötü hissediyorum kendimi..
Anne olmaktan neden vazgeciyorsunuz ki? Bu adamin karisi olmaktan vazgecin! Adam resmen param gitmesin diye sizin bu hakkinizi elinizden aliyor ruyanizi caliyor. Reva mi bu??? Benim esim de tutumludur bisey harcarken en az nasil harcariz ona bakar. Ama ben su doktor su hastane olsun dedim hamileyken (sehrin en pahali ozel hastanesi ama benim yasim buyuk ve hamileligim ciddi takip altinda gecsin istemistim.) hic ikiletmedi. Ya da genetik test yaptiricam dedim olmusken amerikaya yollanandan olsun tr ye guvenmiyorum dedi ama onlarin da daha uygun fiyatlisini buldu. Yani demem o ki niyeti olan adam tutumlu fa olsa parayi nerde harcamasi gerektigini bilir. Ayrica para ne icin kazaniliyor hastalikta saglikta harcamak icin degil mi? Bu sperm yoksunu adami baba yapmak icin ugrasmissiniz bir de. Gitsin sizsiz evinde paralarini saysin olmayan spermleriylr hoduk!

Back