Böyle adama çocuk yapmayın güzel kardeşim...1 buçuk yıllık evliyiz eşimde sperm sorunu ve bende polip olduğu için hamilelik olmuyor. Eşim kendininde çalıştığı tıp fakültesinde tedavi olmak istedi önce ürolojiye gittik ve bize spermin yok denilcek kadar az sayıda olduğunu tüp bebek bölümüne gitmemizizi söyledi. okey oraya gittik ama o kadar ilgisizler ki bizi asla tatmin eden olmadı çünkü araştırma hastenesi ve bize bakanlar hep asistan hocalar ücretli tabi benim cimri kocam para vermemek için hep asistanlara gösterdi anlattı durumlarımızı tüp bebek ücret eşime olacak ameliyat derken herşey çorba oldu biz bir karar alamadık benim dururuma gelince ben asistanlara ameliyat olmak istemedim çünkü riski olan bir işlem polip temizlenmesi bundan dolayı özelde olmak istedim tabiki eşim buna asla yanaşmadı neyse biz erteledik akışına bıraktık derken 5 6 ay geçti en sonunda ben eşimle konustum bak bu durum böyle olmaz biz o hastanede çözüm bulamıyoruz tedavi bile olmuyor direk baştan sağıyorlar gel adam gibi bildiğim ve mesleğinde çok başarılı olan abiminde çoçuğu olmasında etken olan özel bir doktora gidelim dedim en azından aydınlanırız ne nasıl olacak ne durumda tek ağızdan kesin kararlar duyarız belkide tüp bebeklik bişey yok tedaviyle olacak falan derken adam çoştu sırf sen lüks olsun diye özelleri istiyorsun benim onlara yedircek param yok senin paran varsa yaptır devletin neyi var daha birçok kırıcı sözler duydum bari ilk muayeneye gidelim bari benim hakkımda ne dicek en azından ameliyatımı olurum ben diğer yere güvenmiyorum dedim çünkü adı çıkmış bir hastane sağ giden ölü çıkıyor ama ne desem olmadı özellere gitmek istememi bile çok farklı yorumladı 5 aydır bir sonuca bağlanmadı bosuma zaman kaybı olduğunu biran önce tedaviye baslamak istememi bebek sahibi olmak için fedakar davranmamız insanlar bu yolda varını yoğunu koyuyor ben hazırım dememi ona bir türlü anlatamadım. sonuç beni çok kırdı onun gerçekten baba olmak istemediğini bikez daha anladım. bende direnmicem ve anne olmaktan vazgeçtim bu adamla çok zor.. bu sefer soru sormadım sizlere sadece derteşmek istedim çok kötü hissediyorum kendimi..
Baba olmasın isabet olmus herşeyde bir hayır vardır.
hiçbişey düşenemiyorum doğal yolla olmıyorsa mecbur para harcancak bunu anlamıyorSiz çocuk istiyorsanız niye vazgeçtiniz. Adam istemiyor ise baştan deseydi. Ha tedavi olursunuz, tüp bebek vs denenir ama olmaz ve insan uğraşmaktan yorulur vaz geçer anlarım ama sizinki baştan pintilikten vazgeçiyor. Bu durumda gelecek için eşinizle yola devam mı düşünmelisiniz. Bir de aşırı pinti adamın sevgisi de sevgiyi göstermesi de pinti oluyor.
herkesin gönlüne göre versin insallah. ben ilaçlı rahim filmine girince poliplerimin olduğunu öğrendim rahimde olduğu için gebeliğe engel bir durum cerrahi işlemle alınabiliyormuş belirti olarakta çok bişeyim yok sadece nadir olarak bazı ilişki sonrası çok hafif kanamam ve ağrım oluyorduEvet eşiniz bebek istemiyor ki buda iki kişinin vereceği bir karar biraz Zaman geçsin vakit verin onada elbet istek olacaktır inşallah Rabbim gönlünüze göre versin.
Konuyla alakasız ama benim de size sorum olacak.
Polip dediniz bende birşey sorayım rahimden parça alınarak mı bu sonuca ulaşıldı yada polip ne gibi durumlar oluşturdu sizde
bu olaydan sonra bu düşüncelere bende kapıldım ne yazık ki 27 yasındayım bu aradaYaşınız kaç? Ayrılmayı düşünür müsünüz? Böyle cimri, her şeye 'ne gerek var ' diyen adamla olmaz. Size doğumu da zorla devlette yaptırır, paralı test lazım olsa ne gerek var der. Çocuğuna en ucuz bezi alır,oyun grubuna falan götürmek istemenize ne gerek var der. Kreşe yollamak istersiniz , 'tembellik etme sen evdesin bak iste' der. Çocuk ata binmek ister, göndermez, köy dışında tatile göndermez. Bisikleti bile zorla aldirilan, TV karşısında büyüyen bir çocuk olur
Bence bu adamı baba yapma,kendine de daha iyi bir koca seç
Ohoo genceciksin. Ciddi olarak konus. Baktın degisme yok, ki olmayacaktir, boşa gitsin. Haklı bit bosanma sebebidir bu bencebu olaydan sonra bu düşüncelere bende kapıldım ne yazık ki 27 yasındayım bu arada
Bence zamana bırakın biraz 3-5 ay daha..bide polipler normal ultrasonda falan belli olmuyor mu rahim filminde mi çıkıyor sadece ,cunku bende de niliskide kanama oluyor bazenherkesin gönlüne göre versin insallah. ben ilaçlı rahim filmine girince poliplerimin olduğunu öğrendim rahimde olduğu için gebeliğe engel bir durum cerrahi işlemle alınabiliyormuş belirti olarakta çok bişeyim yok sadece nadir olarak bazı ilişki sonrası çok hafif kanamam ve ağrım oluyordu
Bu adam anne olma isteğinizden vazgeçmenize değecek kadar değerli mi gerçekten? Hem cimri hem de saygısız, boşanmak fikrini direkmelediğinize göre allah yolunuzu açık etsin, güle güle geçinin1 buçuk yıllık evliyiz eşimde sperm sorunu ve bende polip olduğu için hamilelik olmuyor. Eşim kendininde çalıştığı tıp fakültesinde tedavi olmak istedi önce ürolojiye gittik ve bize spermin yok denilcek kadar az sayıda olduğunu tüp bebek bölümüne gitmemizizi söyledi. okey oraya gittik ama o kadar ilgisizler ki bizi asla tatmin eden olmadı çünkü araştırma hastenesi ve bize bakanlar hep asistan hocalar ücretli tabi benim cimri kocam para vermemek için hep asistanlara gösterdi anlattı durumlarımızı tüp bebek ücret eşime olacak ameliyat derken herşey çorba oldu biz bir karar alamadık benim dururuma gelince ben asistanlara ameliyat olmak istemedim çünkü riski olan bir işlem polip temizlenmesi bundan dolayı özelde olmak istedim tabiki eşim buna asla yanaşmadı neyse biz erteledik akışına bıraktık derken 5 6 ay geçti en sonunda ben eşimle konustum bak bu durum böyle olmaz biz o hastanede çözüm bulamıyoruz tedavi bile olmuyor direk baştan sağıyorlar gel adam gibi bildiğim ve mesleğinde çok başarılı olan abiminde çoçuğu olmasında etken olan özel bir doktora gidelim dedim en azından aydınlanırız ne nasıl olacak ne durumda tek ağızdan kesin kararlar duyarız belkide tüp bebeklik bişey yok tedaviyle olacak falan derken adam çoştu sırf sen lüks olsun diye özelleri istiyorsun benim onlara yedircek param yok senin paran varsa yaptır devletin neyi var daha birçok kırıcı sözler duydum bari ilk muayeneye gidelim bari benim hakkımda ne dicek en azından ameliyatımı olurum ben diğer yere güvenmiyorum dedim çünkü adı çıkmış bir hastane sağ giden ölü çıkıyor ama ne desem olmadı özellere gitmek istememi bile çok farklı yorumladı 5 aydır bir sonuca bağlanmadı bosuma zaman kaybı olduğunu biran önce tedaviye baslamak istememi bebek sahibi olmak için fedakar davranmamız insanlar bu yolda varını yoğunu koyuyor ben hazırım dememi ona bir türlü anlatamadım. sonuç beni çok kırdı onun gerçekten baba olmak istemediğini bikez daha anladım. bende direnmicem ve anne olmaktan vazgeçtim bu adamla çok zor.. bu sefer soru sormadım sizlere sadece derteşmek istedim çok kötü hissediyorum kendimi..
şu an sadece zamana bıraktımOhoo genceciksin. Ciddi olarak konus. Baktın degisme yok, ki olmayacaktir, boşa gitsin. Haklı bit bosanma sebebidir bu bence
hayır normal muayenede belli olmuyor malasef rahim filminde görünüyorBence zamana bırakın biraz 3-5 ay daha..bide polipler normal ultrasonda falan belli olmuyor mu rahim filminde mi çıkıyor sadece ,cunku bende de niliskide kanama oluyor bazen
Yani eşinizden baba olmaz zaten bence yani ne diyebiliriz ki Allah yardımciniz olsun halden anlamayan bir adama ne anlatabilirsiniz ki siz de çocuk istiyorsanız o istemiyorsa evliliğiniz de de başka problemlerde varsa ayrılın yolunuza bakın derim ben size söyleyebileceğim tek şey bu1 buçuk yıllık evliyiz eşimde sperm sorunu ve bende polip olduğu için hamilelik olmuyor. Eşim kendininde çalıştığı tıp fakültesinde tedavi olmak istedi önce ürolojiye gittik ve bize spermin yok denilcek kadar az sayıda olduğunu tüp bebek bölümüne gitmemizizi söyledi. okey oraya gittik ama o kadar ilgisizler ki bizi asla tatmin eden olmadı çünkü araştırma hastenesi ve bize bakanlar hep asistan hocalar ücretli tabi benim cimri kocam para vermemek için hep asistanlara gösterdi anlattı durumlarımızı tüp bebek ücret eşime olacak ameliyat derken herşey çorba oldu biz bir karar alamadık benim dururuma gelince ben asistanlara ameliyat olmak istemedim çünkü riski olan bir işlem polip temizlenmesi bundan dolayı özelde olmak istedim tabiki eşim buna asla yanaşmadı neyse biz erteledik akışına bıraktık derken 5 6 ay geçti en sonunda ben eşimle konustum bak bu durum böyle olmaz biz o hastanede çözüm bulamıyoruz tedavi bile olmuyor direk baştan sağıyorlar gel adam gibi bildiğim ve mesleğinde çok başarılı olan abiminde çoçuğu olmasında etken olan özel bir doktora gidelim dedim en azından aydınlanırız ne nasıl olacak ne durumda tek ağızdan kesin kararlar duyarız belkide tüp bebeklik bişey yok tedaviyle olacak falan derken adam çoştu sırf sen lüks olsun diye özelleri istiyorsun benim onlara yedircek param yok senin paran varsa yaptır devletin neyi var daha birçok kırıcı sözler duydum bari ilk muayeneye gidelim bari benim hakkımda ne dicek en azından ameliyatımı olurum ben diğer yere güvenmiyorum dedim çünkü adı çıkmış bir hastane sağ giden ölü çıkıyor ama ne desem olmadı özellere gitmek istememi bile çok farklı yorumladı 5 aydır bir sonuca bağlanmadı bosuma zaman kaybı olduğunu biran önce tedaviye baslamak istememi bebek sahibi olmak için fedakar davranmamız insanlar bu yolda varını yoğunu koyuyor ben hazırım dememi ona bir türlü anlatamadım. sonuç beni çok kırdı onun gerçekten baba olmak istemediğini bikez daha anladım. bende direnmicem ve anne olmaktan vazgeçtim bu adamla çok zor.. bu sefer soru sormadım sizlere sadece derteşmek istedim çok kötü hissediyorum kendimi..
bugün aynı cümleyi ona kurdum parasız doğal yolla bile hamile kalınsa bebek masraf demek benim eşim galiba bunlardan da kaçıyor böyle baba olunmazYani eşinizden baba olmaz zaten bence yani ne diyebiliriz ki Allah yardımciniz olsun halden anlamayan bir adama ne anlatabilirsiniz ki siz de çocuk istiyorsanız o istemiyorsa evliliğiniz de de başka problemlerde varsa ayrılın yolunuza bakın derim ben size söyleyebileceğim tek şey bu
Bulunduğumuz sehirde bir tane özel hasta ver ve o yüzden çok pahalı bende devlet Hastanesi'ne gidiorum hamileligimi yeni öğrendim içeri eşimi almadılar yani ultrasonu göremiyor oda dedi ki ben evladımı gormek istiyorum özele gidelim parası neyse veririz yani malum herşey ateş pahası bebeğin bir ton masrafı olacak kredimiz var yani demek istediğim olması gereken bu ilerde eşin hamilelikte her istediğine ne gerek var diyecek doğum olacak her şeye yine ne gerek var diyecek sence evladiniza böyle bir baba mi istiyorsunuz bunu düşünün derim1 buçuk yıllık evliyiz eşimde sperm sorunu ve bende polip olduğu için hamilelik olmuyor. Eşim kendininde çalıştığı tıp fakültesinde tedavi olmak istedi önce ürolojiye gittik ve bize spermin yok denilcek kadar az sayıda olduğunu tüp bebek bölümüne gitmemizizi söyledi. okey oraya gittik ama o kadar ilgisizler ki bizi asla tatmin eden olmadı çünkü araştırma hastenesi ve bize bakanlar hep asistan hocalar ücretli tabi benim cimri kocam para vermemek için hep asistanlara gösterdi anlattı durumlarımızı tüp bebek ücret eşime olacak ameliyat derken herşey çorba oldu biz bir karar alamadık benim dururuma gelince ben asistanlara ameliyat olmak istemedim çünkü riski olan bir işlem polip temizlenmesi bundan dolayı özelde olmak istedim tabiki eşim buna asla yanaşmadı neyse biz erteledik akışına bıraktık derken 5 6 ay geçti en sonunda ben eşimle konustum bak bu durum böyle olmaz biz o hastanede çözüm bulamıyoruz tedavi bile olmuyor direk baştan sağıyorlar gel adam gibi bildiğim ve mesleğinde çok başarılı olan abiminde çoçuğu olmasında etken olan özel bir doktora gidelim dedim en azından aydınlanırız ne nasıl olacak ne durumda tek ağızdan kesin kararlar duyarız belkide tüp bebeklik bişey yok tedaviyle olacak falan derken adam çoştu sırf sen lüks olsun diye özelleri istiyorsun benim onlara yedircek param yok senin paran varsa yaptır devletin neyi var daha birçok kırıcı sözler duydum bari ilk muayeneye gidelim bari benim hakkımda ne dicek en azından ameliyatımı olurum ben diğer yere güvenmiyorum dedim çünkü adı çıkmış bir hastane sağ giden ölü çıkıyor ama ne desem olmadı özellere gitmek istememi bile çok farklı yorumladı 5 aydır bir sonuca bağlanmadı bosuma zaman kaybı olduğunu biran önce tedaviye baslamak istememi bebek sahibi olmak için fedakar davranmamız insanlar bu yolda varını yoğunu koyuyor ben hazırım dememi ona bir türlü anlatamadım. sonuç beni çok kırdı onun gerçekten baba olmak istemediğini bikez daha anladım. bende direnmicem ve anne olmaktan vazgeçtim bu adamla çok zor.. bu sefer soru sormadım sizlere sadece derteşmek istedim çok kötü hissediyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?