• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmamız gerekir acil yardım

yasmin_3486

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
2
0
16
İstanbul
merhaba;
ben sizinle bi konuda bir şey sormakistiyorum ve paylaşmak istiyorumbu konuda bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
öncelikle kuzenim düğünüe yaklasık 1 sene var fakat kuzenım biriyle daha onceden beraber oldu 3, 4 kere falan ondan sonra yaklasık 2 sene boyyunca kımse ıle beraber olmamış dugun gecesı erkek bır sey anlar mı zaten bu zamnda zar esneklıgı dogumda kanama oluyor gıbı yenı tıp ıcatları cıktı bu sekıl boyle dugun gecesınden sonra soyleyerk atlatılır mı en onmelısı erkek anlar mı kız olup olmadıgını bılgılendırısenız sevınırz:)

merhaba;
ben sizinle bi konuda bir şey sormakistiyorum ve paylaşmak istiyorumbu konuda bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
öncelikle kuzenim düğünüe yaklasık 1 sene var fakat kuzenım biriyle daha onceden beraber oldu 3, 4 kere falan ondan sonra yaklasık 2 sene boyyunca kımse ıle beraber olmamış dugun gecesı erkek bır sey anlar mı zaten bu zamnda zar esneklıgı dogumda kanama oluyor gıbı yenı tıp ıcatları cıktı bu sekıl boyle dugun gecesınden sonra soyleyerk atlatılır mı en onmelısı erkek anlar mı kız olup olmadıgını bılgılendırısenız sevınırz:)

Canım lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama.:16::16:
Burda ahlak dersini kimse veremez buna bende dahilim böyle bir amacım da yok..

İnsanlar doğru veya yanlış (herkese göre farklıdır doğru yanlışlar) bazı şeyler yaparlar.. Bazen bunlar çok küçük şeyler olur bazen de
büyük şeyler olur.. Yaptığımız herhangi bir şeyin de arkasında durmalıyız bence iyi veya kötü.

Sanırım kuzeninin evlenceği kişinin bunu bilmesine hakkı var diye düşünüyorum.. :31: :31:
Bir ömür boyu inşallah bir yastığa baş koycaklar, hayat arkadaşı olcaklar, eş, sevgili, sırdaş olcaklar birbirlerinin geçmişini bilmeye, geçmişe çok takılmanın tabiki bir anlamı yok ama sadece bu konu üzerinde bir konuşma yapmalılar diye düşünüyorum.. :31: :31:
Hem bunu anlamayacak hiçbir erkek de yoktur yeryüzünde galiba.. :20: :20:

bu konudaki bilgilerime ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum.. eğer gercekten dediğin gbi 3 4 kere ilişkiye girmiş ve üzerinden 2 yıl gecmsse vajina yine kendi kendine daralmıstır..hatta uzun yıllar ilişkiye girilmesse kızlık zarının kendini yenilediğini bile okumustm ne kadar doğru bilemiyorum.. muhtemelen yine braz acı ceker adam cok bilgili bsey deilse esnek falan die inandırabilir ama acı cekiyorum numaralı falan oyunculuk gerektiriyor tabi:) adam bunu takacak biriyse ilişkinin sonunu bile getirebilir böle bi durumda sölenmemesini etik dısı bulmuyorum..burda etik dışı olan adamın bunu sorun yapması bence:) ama adam kaldırabilecekse sölesin kafası rahat etsin bu kadar gerginlik yasamaya gerek yok..ama bunu inandıran tanıdıklarım var:)cokta zorlanmadılar..ama bu iş için 3 4 kez falan ilişkiye girilmiş olması lazım vajinanın büyüklüğü acısından..

kuzeninin vajina yapısına bağlı.3-4 seferde fazla bi genişleme olacağını zannetmiyorum zaten aradan uzun süre geçmiş yani tekrar kanama olur muhtemelen.ama dediğim gibi kuzeninin yapısına bağlı belli olmaz yani

ne kadar rahat akıl veriyorsunuz maşallah
kandırsın evleneceği adamı
adam yapsa öyle demezsiniz
yalan dolan üstüne, üstelik de zina üzerine kurulu evliliğin huzuru mutluluğu olur mu
Allah doğru yolu göstersin herkese
Allahın bilmesi korkutmuyor da sizi, insanların bilmesi mi korkutuyor

"Allahı bulan neyi kaybeder, Allahı kaybeden neyi bulur? Bulsa da başına bela bulur." Said NUrsi

Son düzenleme:
adanm yapsa öyle demezsiniz
yalan dolan üstüne, üstelik de zina üzerine kurulu evliliğin huzuru mutluluğu olur mu

"Allahı bulan neyi kaybeder, Allahı kaybeden neyi bulur? Bulsa da başına bela bulur." Said NUrsi
sanki evleneceği adam daha önce ilişkiye girmedmi?ama bz bunu anlayamayacağmz için onun yaptğı zina olmuyor değilmi? ve onun kurduğu evlilik zina üzerine olmuyor değilmi? böle erkeklere anca böle davranılır..anlayısla karsılamayacaksa elden baska bsey gelmez..bırak herkesin içi rahat etsn..sdce zamanında mikroplardan korunma amacıyla olustrlms kızlık zarının smdi ilişkilerimizi etkilemesine izin vermemeliyiz bence..

bence erkek anlar gibime geliyor.. sonucta vajınaya bakmaz bazı seyler hiçmi sevişmeyecek bunlar..opusmeyecek vsvs.. bence adam bu soyledıklerımden bile çakabılır daha onceden biriyle bırlıkteliğini anlayabılır.. yanı kuzenınızın hal ve hareketlerınde davranısların tepkılerınden(ilişki sırasında kuzenınızın rahatlama tepkılerınden bahsedıyorum) anlayabılır demek istiyorum.. böyle olcagına en basta makul bi şekılde konusma ihtimalleri yokmu?

Son düzenleme:
sanki evleneceği adam daha önce ilişkiye girmedmi?ama bz bunu anlayamayacağmz için onun yaptğı zina olmuyor değilmi? ve onun kurduğu evlilik zina üzerine olmuyor değilmi? böle erkeklere anca böle davranılır..anlayısla karsılamayacaksa elden baska bsey gelmez..bırak herkesin içi rahat etsn..sdce zamanında mikroplardan korunma amacıyla olustrlms kızlık zarının smdi ilişkilerimizi etkilemesine izin vermemeliyiz bence..

bu kız öyle yapmış diye adam da illa ki yapmıştır demek doğru mu
adam da aynı haltı yemişse o da zina bu da zina
erkeği kadını mı var

adam yapsa öyle demezsiniz

arkadaş dini tavsiye istememiş anlaşılır mı diye sormuş biz de ona göre cevap veriyoruz.adamlar melaike sanki onlar yapmıyor mu

arkadaş dini tavsiye istememiş anlaşılır mı diye sormuş biz de ona göre cevap veriyoruz.adamlar melaike sanki onlar yapmıyor mu

canım
arkadaş tavsiye istememiş olabilir
güzelliği yaymak ve kötülüğü engellemek herkesin görevi olduğu için bunu yazmak zorundayım
bunun ağırlığını yükleyemem omzuma
erkek kadın fark etmez yapılan iş doğru değil bu kadar basit
tüm dünyada bir yangın tutuşmuş gidiyor
insan bu yangına kapılanları görür de biri beni eleştirir diye susar mı
kusura bakmayın

merhaba;

ankarada hymenoplasti oldum diye bi topik var ebruu ..diye bi doktor varmis ankarada met ediyolr bak istersen....

ne yazık yapılan ahlaksızlığa çanak tutmaya da başladık artık utanmada kalmamış yapılan yanlışı geçtim hala evleneceği adamı nasıl kandırırım derdinde !!!!!!!!!!!!

ne yazık yapılan ahlaksızlığa çanak tutmaya da başladık artık utanmada kalmamış yapılan yanlışı geçtim hala evleneceği adamı nasıl kandırırım derdinde !!!!!!!!!!!!

geçmişte nice toplumlar helak olurken içlerinde bilgililer de varmış
ancak onlar, toplumdaki çirkin işleri düzeltmeye çalışmadıkları için helak olanlarla birlikte helak olmuşlar
ben demiyorum yazı diyor

Son düzenleme:
canım
arkadaş tavsiye istememiş olabilir
güzelliği yaymak ve kötülüğü engellemek herkesin görevi olduğu için bunu yazmak zorundayım
bunun ağırlığını yükleyemem omzuma
erkek kadın fark etmez yapılan iş doğru değil bu kadar basit
tüm dünyada bir yangın tutuşmuş gidiyor
insan bu yangına kapılanları görür de biri beni eleştirir diye susar mı
kusura bakmayın

doğru diyorsun canım iyi niyetine inanıyorum.ama belki aldanmıştır daha sonra pişman olmuştur yaptığına o yüzden hemen yargılama taraftarı değilim.yoksa nasılsa diktiririm deyip önüne gelenle beraber olanları ben de tasvip etmiyorum

yapılan yanlışa dilinle karşı koymalı olmadı elinle o da olmalı kalbinden buğz etmeli diyor dinimiz ....okuyupta karşı koymadan geçemedim Allah hepimizi doğru yola iletsin

doğru diyorsun canım iyi niyetine inanıyorum.ama belki aldanmıştır daha sonra pişman olmuştur yaptığına o yüzden hemen yargılama taraftarı değilim.yoksa nasılsa diktiririm deyip önüne gelenle beraber olanları ben de tasvip etmiyorum

aynı şeyi düşünüyormuşuz o halde
ama sen dini yorum istememiş deyince inan farklı anlaşıyor, yani onaylıyorsun gibi geldi
öyle sanmıştım

Back