Çok mutsuzumm eşim tarafından sürekli şiddet ve tehditlere maruz kaliyorum arkamda bir tane bile destekçim yok ne ailem ne kardeşim az önce eşimle birbirimize girdik ve polisler geldi ama sikayetci olmadim çaresiz hissediyorum kendimi eşim sinirlendiğinde el kaldırıyor ortada bir çocugum var ve sırf cocugumla ortada kalmamak adına sesimi kimselere duyuramiyorum o kadar caresizimki kızımın gözü önünde dayak yedim olay ne biliyormusunuz işten gelmişte evde neden yemek yapmamışım bazı seylere kızıp bana saldırıyor hıncını alır gibi tehdit falan ediyor bu evde yemek yapma da göreyim ne biçim kadınsın gibi sözler söylüyor yemekte yapacaksın marketede gideceksin diye tehditler yağdiriyor işin içinden çıkamıyorum ayrıca depresyon hastasıyım sürekli gün içinde ağlama atakları yaşıyorum bu evlilik nereye kadar gider gerçekten bilmiyorum kızımın gözü önünde bunlari yasamak çok üzücü eve gelen polislere bu kadın ilac kullaniyor kendisi siddet uyguladı diyor ama yalan şiddeti kendi uyguluyor birde diyor ki ben zaten cocuk hatrina bu evliliği yürütüyorum öyle diyince zaten artık gözümde herşey bitti bir anda.. ben bu adamdan ayrilinca ne yaparım cocukla bi basima aslında tek korkum bu arkamdada hiç destekçim yok babamla konuştum en son babam yaşadıklarımin bu derece olduğunu bilmiyor sadece bana tek dediği kizim bosanirsan da gel kapımız açik ama sen buraya gelirsen annenle hiç yapamazsın zaten anlaşamiyorsunuz anneni biliyorsun sürekli bagıran cagiran bir kadın burada hic yapamazsin ben bile zor tahammül ediyorum iyi düşün dedi böyle demesi agrıma gitti sanki istenmiyormuşum gibi ..offf o kadar kötüyüm ki bir çıkış yolu olmalı ben bu evde şiddet goruyorum ama bunu hic kimse bilmiyor yani benim depresyon ilacı kullanıyor olmam onun için bir koz gibi surekli kendini o sekilde haklamaya calisiyor .. evet ilac kullandigim dogru ama şiddeti gosteren kendisi bunu kime inandirabilirimki polis memuru bile gidin bir aile danismanina veya psikologa dedi acik acik yani ilac kullanan ben oldugum icin siddeti ben gösteriyorum sanıyorlar ama kesinlikle öyle bir durum yok sizce bu evlilige nasil bir cözüm getirilmeli bu adamin davranislarini normal bulmuyorum ama burada ilaç kullanan ben olduğum için ben potansiyel suçlu modundayım kurtulamıyorum..yardim edinn fikir verin ne yapmaliyim