Ayyyy nasıl güzel umut veriyorsun varya allahım inşallah bende de öyledir ya bilmiyorum geçen ay 9 gün gecikince cok üzüldüm bu ayda üzülmek istemiyorumvalla canım bende de vardı dr gittim anbiyotik kullandım bir kaç tane aldım, ultrasyonda baktı rahim duvarın çok ince kalamazsın bu durumda dedi,ve adetim 3 ğün geçmişti,bende ilaçta kullandım, temizlikte yaptım.misafirde ağırladım.aman ne geçmez idrar yolumuş bu dedim..ama hamileymişim meğer
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yapmam lazım?
- Konu Sahibi melkeeee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin inşallah inşallah istedigin ilk ay hamile kalırsın canım benimAyy canım gibi Allah sana sağlıklı mutlu uzun ömürlü bi bebiş nasip etsin inşallah ben henüz düşünmüyorum
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
allah gönlüne göre versin canım ben 3 tüp bebek ve düşüklerden sonra herşeyden umudumu kesmiştim,hala korkuyorum bir şey olacak dye cok yeni çünkü,dr giidp kafasına vurasım var.nasıl rahim duvarın ince derya:)Ayyyy nasıl güzel umut veriyorsun varya allahım inşallah bende de öyledir ya bilmiyorum geçen ay 9 gün gecikince cok üzüldüm bu ayda üzülmek istemiyorum
Amin inşallah inşallah istedigin ilk ay hamile kalırsın canım benimAyy canım gibi Allah sana sağlıklı mutlu uzun ömürlü bi bebiş nasip etsin inşallah ben henüz düşünmüyorum
ay gerçekten varya bu doktorları anlamıyorum benimkide bana bi kan testi yapıp ne olur ne olmaz bile demedi direk enfeksiyon bar dedi:) senin günün fakan geçtimi belirtilerin nasıldıallah gönlüne göre versin canım ben 3 tüp bebek ve düşüklerden sonra herşeyden umudumu kesmiştim,hala korkuyorum bir şey olacak dye cok yeni çünkü,dr giidp kafasına vurasım var.nasıl rahim duvarın ince derya:)
Ay amin çook teşekkür ederimAmin inşallah inşallah istedigin ilk ay hamile kalırsın canım benim
ay gerçekten varya bu doktorları anlamıyorum benimkide bana bi kan testi yapıp ne olur ne olmaz bile demedi direk enfeksiyon bar dedi:) senin günün fakan geçtimi belirtilerin nasıldı
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
evet canım geçmişti,4 ğün kasıklarım ve belim cok ağryordu,birde gögüs uçlarım anlam veremedğim kadar şişti ve acıyordu. yumurtlamdan sonra geçerdi gögüs ağrım ama bir türlü geçmedi.bide eşim kahve istedi onu içerken midem bulandı.Amin inşallah inşallah istedigin ilk ay hamile kalırsın canım benim
ay gerçekten varya bu doktorları anlamıyorum benimkide bana bi kan testi yapıp ne olur ne olmaz bile demedi direk enfeksiyon bar dedi:) senin günün fakan geçtimi belirtilerin nasıldı
Benim adetime 13 kaladan beri gögüslerim fena ağrıyor bide bu ara kasıklarım ve belimde geçenlerdr sağ bacağım falan çok sızladı ay bilmiyorum herşeyi onada yormak istemiyorum ama umarım yanıltmaz benievet canım geçmişti,4 ğün kasıklarım ve belim cok ağryordu,birde gögüs uçlarım anlam veremedğim kadar şişti ve acıyordu. yumurtlamdan sonra geçerdi gögüs ağrım ama bir türlü geçmedi.bide eşim kahve istedi onu içerken midem bulandı.
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Değerin kaç çıktı canımvalla canım geçen perşembe gittim ince duvarın dedi,3 ğün sonra öğrendim kaldıgımı ben anlamadım bu işten bir şey:)
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
adetiniz bir kaç ğün geçsin yapın,o ağrılar boşa olmuyor :)Benim adetime 13 kaladan beri gögüslerim fena ağrıyor bide bu ara kasıklarım ve belimde geçenlerdr sağ bacağım falan çok sızladı ay bilmiyorum herşeyi onada yormak istemiyorum ama umarım yanıltmaz beni
Ama işte ilaç kullacagım antibiyotik fitil falan o yüzden emin olmak istiyorum eğer bişey varsa zararı olmasın 5 gün kaldı adetime kanda cıkarmıadetiniz bir kaç ğün geçsin yapın,o ağrılar boşa olmuyor :)
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
pazartesi 610 salı 745 bide sabah verdim sağlıkocağında akşama anca çıkar canım kasıklarımda ve belimde ağrı var kötü düşünmek istemiyorumDeğerin kaç çıktı canım
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
benim çıkmamıstı canım,ama ben geç yumurtladım ondan çıkmadı .baktır sen yineAma işte ilaç kullacagım antibiyotik fitil falan o yüzden emin olmak istiyorum eğer bişey varsa zararı olmasın 5 gün kaldı adetime kanda cıkarmı
Bakalım haber veririm sonucubenim çıkmamıstı canım,ama ben geç yumurtladım ondan çıkmadı .baktır sen yine
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
tamam canım bekliyorumBakalım haber veririm sonucu
Değerlerin kaç olması gerekiyor pozitif icin :)tamam canım bekliyorum
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
gününe göre değişiyor canım,erken gebelikte 5 ve üzeri sanırımDeğerlerin kaç olması gerekiyor pozitif icin :)
Dua et verdim kanı saat 2 gibi sonucu alcamgününe göre değişiyor canım,erken gebelikte 5 ve üzeri sanırım
- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.712
- 448
- 34
hayır göremez. ayrıca rahim kalınlaşması sadece gebeyken değil adet tarihi yakınsa da duvarlar kalınlasır kı adetle bırlıkte dökülebilsin diyeRahim kalınlaşmasından anlaşılır doktor da şüpheli görür
0,100 çıktı yok yani çok üzüldümgününe göre değişiyor canım,erken gebelikte 5 ve üzeri sanırım