Kızlar size bi kaç sorum olacak tecrübeliler yardımcı olsun lütfen. 7 aylık evliyim ve 4 aydır fakan korunmuyoruz. Düzenli adet görüyordum fakat geçen ay 9 gün gecikme yaşadım. Ağustos ayında kadın doğuma gittim idrar yolunda enfeksiyon var dedi fitil kullandım. Bu ay ise yine korunmadan devam ettik ama farkındaydım enfeksiyonun geçmediğinin. Çünkü ilişki sonrasında 5 dk falan yanma hissi oluştu ve böyle bi kaç gün sonra peynirimsi gibi bi akıntı geldi sonrasında bi veya iki gün sonra biraz daha cıvık hali kremimsi gib yapıskan bi akıntı geldi. Adetime 12 gün kaladan beri gögüslerimde sızı var ara sıra belimde ve kasıklarımda da var. Dün tekrar kadın doğuma gittim ve alttan muayene etti baska tahlil yapmadı ve enfeksiyon var dedi yine fitil antibiyotik falan verdi. Suan reglime 5 gün var ama bu duruma kayınvalimle paylaştım bana istersen adetine kadar kullanma belki hamileysen antibiyotik zararlı olabilir dedi kafam karıstı sizce enfeksiyon varken hamile kalınırmı esimde diyor bi kan testi ver yıksa bisey kullanmazsın diyor ama cok kararsızım sizce ne yapmam lazım 1 haftadır fakan böyle karnım sis gibi adet zamanı gibi ama adetim 6 aralıkta gözüküyor sizce ne yapmam lazım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yapmam lazım?
- Konu Sahibi melkeeee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
Kararsız kaldım ya baktırıcam sanırımbeta değerine baktırdıktan sonra kullan bence ilaçları
- 30 Kasım 2022
- 192
- 240
- 18
- 30
Kızlar size bi kaç sorum olacak tecrübeliler yardımcı olsun lütfen. 7 aylık evliyim ve 4 aydır fakan korunmuyoruz. Düzenli adet görüyordum fakat geçen ay 9 gün gecikme yaşadım. Ağustos ayında kadın doğuma gittim idrar yolunda enfeksiyon var dedi fitil kullandım. Bu ay ise yine korunmadan devam ettik ama farkındaydım enfeksiyonun geçmediğinin. Çünkü ilişki sonrasında 5 dk falan yanma hissi oluştu ve böyle bi kaç gün sonra peynirimsi gibi bi akıntı geldi sonrasında bi veya iki gün sonra biraz daha cıvık hali kremimsi gib yapıskan bi akıntı geldi. Adetime 12 gün kaladan beri gögüslerimde sızı var ara sıra belimde ve kasıklarımda da var. Dün tekrar kadın doğuma gittim ve alttan muayene etti baska tahlil yapmadı ve enfeksiyon var dedi yine fitil antibiyotik falan verdi. Suan reglime 5 gün var ama bu duruma kayınvalimle paylaştım bana istersen adetine kadar kullanma belki hamileysen antibiyotik zararlı olabilir dedi kafam karıstı sizce enfeksiyon varken hamile kalınırmı esimde diyor bi kan testi ver yıksa bisey kullanmazsın diyor ama cok kararsızım sizce ne yapmam lazım 1 haftadır fakan böyle karnım sis gibi adet zamanı gibi ama adetim 6 aralıkta gözüküyor sizce ne yapmam lazım
- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 23
- 28
göremez tabi ki2 3 haftalık bi gebeliği alttan kontrolle görür mü doktor kimse göremez diyor ?
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Rahim kalınlaşmasından anlaşılır doktor da şüpheli görür2 3 haftalık bi gebeliği alttan kontrolle görür mü doktor kimse göremez diyor ?
Evet bende öyle biliyorumgöremez tabi ki
Valla idrarla uğraşmadan direk kan vericem neyse olan çıksınEnfeksiyon varkende gebe kalınıyor, gebeliğe engel değil yani bence önce idrar testi yap ona göre de kan testi yap
Bence dokttoru dince canım ilacını kullan enfeksiyonunu kurutKızlar size bi kaç sorum olacak tecrübeliler yardımcı olsun lütfen. 7 aylık evliyim ve 4 aydır fakan korunmuyoruz. Düzenli adet görüyordum fakat geçen ay 9 gün gecikme yaşadım. Ağustos ayında kadın doğuma gittim idrar yolunda enfeksiyon var dedi fitil kullandım. Bu ay ise yine korunmadan devam ettik ama farkındaydım enfeksiyonun geçmediğinin. Çünkü ilişki sonrasında 5 dk falan yanma hissi oluştu ve böyle bi kaç gün sonra peynirimsi gibi bi akıntı geldi sonrasında bi veya iki gün sonra biraz daha cıvık hali kremimsi gib yapıskan bi akıntı geldi. Adetime 12 gün kaladan beri gögüslerimde sızı var ara sıra belimde ve kasıklarımda da var. Dün tekrar kadın doğuma gittim ve alttan muayene etti baska tahlil yapmadı ve enfeksiyon var dedi yine fitil antibiyotik falan verdi. Suan reglime 5 gün var ama bu duruma kayınvalimle paylaştım bana istersen adetine kadar kullanma belki hamileysen antibiyotik zararlı olabilir dedi kafam karıstı sizce enfeksiyon varken hamile kalınırmı esimde diyor bi kan testi ver yıksa bisey kullanmazsın diyor ama cok kararsızım sizce ne yapmam lazım 1 haftadır fakan böyle karnım sis gibi adet zamanı gibi ama adetim 6 aralıkta gözüküyor sizce ne yapmam lazım
Ya gebelik durumu varsa sıkıntı olurmu ilaçlarBence dokttoru dince canım ilacını kullan enfeksiyonunu kurut
Canım gibip bi test alsana için içini yiyeceğine veya sağlık ocağında kan verYa gebelik durumu varsa sıkıntı olurmu ilaçlar
Birazdan gideceğim teste çok güvenmiyorum kanda belli olurCanım gibip bi test alsana için içini yiyeceğine veya sağlık ocağında kan ver
Tabi kan doğrusu. Bakalım ne çıkacak ben bile merak ettim :)Birazdan gideceğim teste çok güvenmiyorum kanda belli olur
Dua et olsun ya ilk bebegimiz olacak çok istiyoruz sen ne durumdasınTabi kan doğrusu. Bakalım ne çıkacak ben bile merak ettim :)
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
valla canım bende de vardı dr gittim anbiyotik kullandım bir kaç tane aldım, ultrasyonda baktı rahim duvarın çok ince kalamazsın bu durumda dedi,ve adetim 3 ğün geçmişti,bende ilaçta kullandım, temizlikte yaptım.misafirde ağırladım.aman ne geçmez idrar yolumuş bu dedim..ama hamileymişim meğer
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
valla canım geçen perşembe gittim ince duvarın dedi,3 ğün sonra öğrendim kaldıgımı ben anlamadım bu işten bir şey:)Rahim kalınlaşmasından anlaşılır doktor da şüpheli görür
Ayy canım gibi Allah sana sağlıklı mutlu uzun ömürlü bi bebiş nasip etsin inşallah ben henüz düşünmüyorumDua et olsun ya ilk bebegimiz olacak çok istiyoruz sen ne durumdasın