• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazım

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
merhaba kızlar şiddetli bi bademcik enfeksiyonu geçirdim.. penisilin türevinde iğneler kullanıyorum.. ateşim çok yüksekti kontrol altına alındı.. ama şuan da ateşim 35.1 bu seferde hipotermi şoka giriliyormuş bu ateş ile ? Soğuk soğuk terliyorum.. 35.1 ateş çok düşükmüdür ? Doktoruma ulaşamıyorum pazar günü olduğu için

İnternette ki bigilere göre 35.0 ın altına inerse hemen acile gidin ölüme yol açabilir yazıyor.. evhamlı yapımı bu cümle çok korkuttu:(

Evde sizi acile götürecek kimse var mı?
Yoksa ambulans çağırın hemen.

Evde sizi acile götürecek kimse var mı?
Yoksa ambulans çağırın hemen.
Sadece terleme war. Baska bi belirtı yok. Hipotermi belirtılerınde, titreme , morarma, üşüme de warmış.. ambulans çağırmam gerektırcek bi durum yok sanki şimdi.... evde yalnızım evet

Sadece terleme war. Baska bi belirtı yok. Hipotermi belirtılerınde, titreme , morarma, üşüme de warmış.. ambulans çağırmam gerektırcek bi durum yok sanki şimdi.... evde yalnızım evet

Tek başınıza acile gidebilecek durumda mısınız? Yakınlarda sizi götürecek arkadaş, akraba vb var mı?

merhaba kızlar şiddetli bi bademcik enfeksiyonu geçirdim.. penisilin türevinde iğneler kullanıyorum.. ateşim çok yüksekti kontrol altına alındı.. ama şuan da ateşim 35.1 bu seferde hipotermi şoka giriliyormuş bu ateş ile ? Soğuk soğuk terliyorum.. 35.1 ateş çok düşükmüdür ? Doktoruma ulaşamıyorum pazar günü olduğu için
Hafif sıcak su ile duş alın. Kötü hissederseniz acile gidin.

Duş alırsam daha fazla duşmez mi vucut sıcaklığım
Hayır sıcaklığı en iyi su ile kontrol altına alırsınız. Ayrıca terlemenizin sebebi mikropların bir kısmının öldürülmüş ve zayıflatılmış halde vücut dışına atılması muhtemelen. Paniğe kapılmayın.

Hayır sıcaklığı en iyi su ile kontrol altına alırsınız. Ayrıca terlemenizin sebebi mikropların bir kısmının öldürülmüş ve zayıflatılmış halde vücut dışına atılması muhtemelen. Paniğe kapılmayın.
Normalden sıcak su ile boynunuzun altını ,göğsünüzü ayaklarınızı ısıtın. Duş almasanız bile daha iyi hissedersiniz. Ama acile gitmeniz daha iyi hissettirecekse de gidin.

sıcak duş alın biraz kalın giyinin. Termometre yanılgısı da olabilir standart sapmadan dolayı 35.5lar normal kabul edilir zaten panik yapmayın. Hipotermiden şok geçirip ölmek için ciddi koma hali gerekir, bu sadece basit bir boğaz enfeksiyonu.

sıcak duş alın biraz kalın giyinin. Termometre yanılgısı da olabilir standart sapmadan dolayı 35.5lar normal kabul edilir zaten panik yapmayın. Hipotermiden şok geçirip ölmek için ciddi koma hali gerekir, bu sadece basit bir boğaz enfeksiyonu.
vurunduğum penisilin iğneleri ateşi mi bu kadar düşürmüş olabilir mi peki?

vurunduğum penisilin iğneleri ateşi mi bu kadar düşürmüş olabilir mi peki?
ateşi normal seviyeye çeker aslında. Dediğim gibi tekrar ölçün biraz kalın giyinin kötü hissetmediğiniz sürece acile koşmaya gerek yok, kendiniz evde 35-38 derece arası ateş kontrolü sağlayabilirsiniz.

ateşi normal seviyeye çeker aslında. Dediğim gibi tekrar ölçün biraz kalın giyinin kötü hissetmediğiniz sürece acile koşmaya gerek yok, kendiniz evde 35-38 derece arası ateş kontrolü sağlayabilirsiniz.
Hava çok sıcak şuan battaniyenin altına girdim ve kalın giyindim.. ama hala ateş aynı..

35. 1 ateşim..

34.9 çıktı .. evde iki tane derece war ikisi de aynısını gösteriyor.. korkmaya başladım

Düşük ateşten başka bir belirtim yok.. yani acile gidince komik duruma düşmek istemiyorum

Niye komik olsun? Ayrica nezamandir 35in altinda? Duser dusmez belirti gostermeyebilir ama zamanla icerden zarar gorup belirtilerin cikmasini mi bekleyeceksiniz? Bisey yoksa da yoktur iciniz rahat eder. Kimler kimler geliyor acillere kimsenin guldugu yok.

Back