- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Alanim ne olursa olsun ölüm bizim meslekte hep ihtimal diyor. Değişen bişey yok ama bomba imhaci olunca uzman olcam kimsenin lafını cekmicem gibisinden konusuyorZor bi durum bilemedim canım polislik zor meslek. Benim bi arkadaşım annesi istemiyor diye istifa edicek mesela. Sevgilininde seni düşünüp o işe hiç bulaşmaması lazımdı. Maceramı arıyor anlamadım şu günlerde bi de :/ bende olsam çok sinirlenirdim
Dur bakalım daha ortada bişey yok diyo bana kızdıgim zaman. Mülakat var kurs var daha diyor bende dedim ki sanki hepsini kazanınca ben istemiyorum desem vazgececeksin dedim oda vazgeçecegim bi durum yok ki sevinmen gerekirken yaptığına bak dediaslında sorun tek bu işi istemesi değil, sorun sizin aranızdaki iletişim kopukluğu.. Olay mülakata kadar geliyor, yeni patlama noktası oluşuyor
Alanim ne olursa olsun ölüm bizim meslekte hep ihtimal diyor. Değişen bişey yok ama bomba imhaci olunca uzman olcam kimsenin lafını cekmicem gibisinden konusuyor
aslında sorun tek bu işi istemesi değil, sorun sizin aranızdaki iletişim kopukluğu.. Olay mülakata kadar geliyor, yeni patlama noktası oluşuyor
Bende ona takıldım daha çok. Sen yanlış anladın diye kızdı bana o anlamda dememis bem olayı ceviriyormusumKatılıyorum...
İşden önce bu sorunu çözmelisiniz size ve fikirlerinize saygı duymuyo gibi galiba " işine geliyorsa böyle yoksa herkes yoluna"tarzındaki konuşması incitici ,hiç hoş değil olsanda olur olmasanda gibi bilemedim
Ne bileyim işte dediğiniz doğru ama düşünmeden edemiyorumEndisenizi anlayabiliyorum fakat her isin riskleri var..
Su meslekte daha yuksek sunda daha dusuk desekte basa gelince yuzde muzde kalmiyor maalesef..
Adam birakin istedigi bolumde calissin.
Bunun garantisi yokki adam pilottur ucaga bombali saldiri ihtimali olur..
Adam seyyardir sarhosun biri gelir carpar..
rRisk ihtimal kader..
Polis olması beni korkuttu her zaman ama ondan vazgececek kadar degil. İnsan olasi İhtimalleri düşünüyorohooo, bomba imhacı olmasın, trafik polisi olsun.
bu iş böyle olmaz, hem daha yeni polismiş, şark görevi var hemde 2 kez, trafik polisi de olsa bu zor bi meslek, şark görevi var, dış görevi var, şartları ağır her halukarda. yani bomba imhacı olsada işiniz zor trafik polisi olsada. polis biriyle evlenmek sorumluluk ve fedakarlık ister, bunu kaldırabilecekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?