- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
- Konu Sahibi NehirPerisi
Ay merak ettim? Silahlı vurmalı kırdılı bişi dimiAşkım steam de yoktu geçen sene biz kendi sitesinden indirdik şu an var mı bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay merak ettim? Silahlı vurmalı kırdılı bişi dimiAşkım steam de yoktu geçen sene biz kendi sitesinden indirdik şu an var mı bilmiyorum
Evet evet gel eğlenceliAy merak ettim? Silahlı vurmalı kırdılı bişi dimi
İndiriyorumEvet evet gel eğlenceli
Teşekkür ediyorum gerçekten anlaşılmak benim için çok önemli çünkü... Bende onu diyorum hani sen böyle karakterdeydin dimi yani bana sıra gelince yanlış olan bisey kendisini sıra gelince niye ne varki bunda oluyo. Sordum ama inanın açıklaması yaptığından daha saçmaydıı.Eşiniz hiç sağlam ayakkabı değil.
Normalde şu muhabbette bir şey yok. Ben böyle bir şey görsem umurumda olmaz. Ama işte eşiniz benim gibi biri değil.
Sizin kıyafetlerinize, lise üniversite arkadaşlarınızla takipleşmenize karışan, kadın satış danışmanı görünce muhatap olmayacak derecede karşı cinsten uzak duran ve eşini de erkeklerden uzak tutmaya çalışan biri şöyle bir konuşma yapıyorsa hiç de masum değildir.
E hani konuşmuyorduk karşı cinsle? Hani arkadaşlarımızı bile takipten çıkarıyorduk? Normali buydu hani?
E bu ne ne o zaman şimdi?
Zaten hiç şaşmaz, eşini kısıtlayan erkeklerin tamamına yakını eşi yanında yokken kadınlara gayet güleryüzlü davranır, kakara kikiri yapar.
Amaçları aldatmak demiyorum ama gayet özgür takılıyorlar yani. Eşine yaptığı kısıtlamalara kendisi uyan 1 tane erkek görmedim ben henüz.
O yüzden hak verdim ben size.
Dediğim gibi, ben eşimin telefonunda böyle bir konuşma görsem umurumda olmaz ama sizin yerinizde olsam hesap sorardım.
Hiç mi bu kadın ne düşünür ne hisseder diye düşünmüyor bu erkekler.Hiç olmazsa böyle oynuyorum şu kişiyle oynuyorum der insan.Yanlış anlaşılma olmaz en azından.Sonra kadınlar böyle tesadüfen görür.Bize yazık ya.Merhabalar ilk defa bi konu açıyorumm ve kafam aşırı karışık . Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemediğim için sizlerden hem öneri alıp hemde anlatıp bi nebze içimi boşaltmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Eşimle severek evlendik 6 yıldır çok güzel giden bi evlliğimiz var birbirimizi bu güne kadar kıracak üzecek bisey yapmadık.. Ama taki birkaç güne kadar. Eşim oyun oynayan birisi ama bağımlı değil haftada 2 3 gün oynar oda erkek bi akrabamızla yada bazen tek ve bu oyun 2 3 saat arası sürer çalıştığı için yorgun olur ve ancak kafasını dağıtmak için oynar sonra kapatır.. Geçen onun telefonundan bi resimi kendime atacakken yanlışlıkla sildim sonra çöp kutusuna geri gidip resmi bulup geri yüklenip ama biseyi farkettim, çöp kutusunda silinmiş bir video ve bir resim bunlar oyuna ait bir ekran kaydı . Orda bi kızla oyun oynamış ve yazışmış yazışmanın başı yok ortadan kayıt almış galiba oyunu.yazışma aynen şöyle.
Kız gelicem yazmış
Eşim: tamam
Sonra oyun bitmiş galiba.
Eşim : harikaydın
Kız : hahaha
Eşim : yanlış anlama oyun bakımından
Kız : teşeklürler
Eşim: iyi oynuyosun silah hiç sekmiyo yazmış ve oyunla ilgili neyle oynuyosun falan yazmış hassasiyet falan sormuş o kadar anlamam ama oyunla ilgili yani.
Kız :16 pro yazmış
Eşim: kanka ben( telefon markası) bununla ama kasıyo falan yazmış.
Neyse sonra kız buna bi kod atmış onunla dene yazmış. Sonra konuşma bitmiş eşimde o kodu almış resimde kırpmış kızın ismini silip fotolara eklemiş.. Kızın attığı kod resminde kız olduğu ve adı göründüğü içinde videoyu ve resimi silmiş.. Bunu görünce öyle şaşırdım ki çünkü eşimden beklemiyodum , bana kızlarla oyun oynamadığını söylemişti çünkü ve böyle biseyi ilk defa gördüm.. Ve eşim benim bu konuda ki fikrimi bilir beni asıl kıran o, daha önce bu konudan evliliği dağılan bi arkadaşım var onlar hakkında sohbet ederken falan bu konudaki fikrimi beyan etmiştim yani işin içine kızla oynamak girdimi işin çirkinleştiğini farklı yerlere gidebileceğini vs. Vs.yani yaptığının bni kızdırıcağını ve kıracağını biliyo aslında hatta o kadar emin ki video ve resimleri silmiş.. Bunu gördüğümden beri hayat enerjim düştü evet konuşmalarda kötü bisey yok ama neden yani neden bunu düşünmekten uyuyamıyorum ona artık nasıl güvenicem bilemiyorum bana söylesin diye saçma sapan itiraf ediyoruz ama yargılamıyoruz oyunu bile oynadım kendi söylesin içimi rahatlatsın diye ama yok.. Ne yapıcam ne düşüncem bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız yada ne düşünürdünüz şimdiden teşekkür ediyorum.
Merak ederiz ama şimdi, ne açıklama yaptı diyeTeşekkür ediyorum gerçekten anlaşılmak benim için çok önemli çünkü... Bende onu diyorum hani sen böyle karakterdeydin dimi yani bana sıra gelince yanlış olan bisey kendisini sıra gelince niye ne varki bunda oluyo. Sordum ama inanın açıklaması yaptığından daha saçmaydıı.
Hassasiyet kodu alabilmek için onunla yazışmış. Kanka demesinde ki amaç kızın onu küçük sanmasıymış ( profil resmi koymuyo eşim kurt resmi var oyun profilinde) harikaydın demesi de oyunla ilgiliymiş hatta daha sonra yazmış oyun oynama anlamında dedim yanlış anlama diye açıklaması bu kodu da almış sonra oyundan çıkmış. Pubc nin altın anahtarını verecekler sanki.Merak ederiz ama şimdi, ne açıklama yaptı diye
Ahh ne kadar güzel açıkladınız. bende onu dedim, vallahi deseydi de yazsaydı bu kadar takılmiycaktım. ama gizli kapaklı olunca olay çirkinleşiyo. Bide benim için önemi yoktu sen kırılma üzülme aklından bisey geçmesin diye demedim demezmi saolsun yaa gerçekten hiç üzülmedim böyle ya bu erkekler nasıl varlıklar ya pes vallahi.Hiç mi bu kadın ne düşünür ne hisseder diye düşünmüyor bu erkekler.Hiç olmazsa böyle oynuyorum şu kişiyle oynuyorum der insan.Yanlış anlaşılma olmaz en azından.Sonra kadınlar böyle tesadüfen görür.Bize yazık ya.
Çok doğru vallahi ne anliyolar yaa böyle şeylerden birde bu ne hırs vallahi anlayamıyorum ben bunları ya çocuk gibiler alkış tutalım birdr bunlaraSevmiyorum oyun bağımlılığını önce iyi oynuyorsun sonrası ne . Oturup sizle konuşsun bir çift daha bulun okey oynayın birlikte oyun oynayın ben cılkını çıkarmaya ni nadir görüyorum cılkını çıkarıyorlar bence birşey söylemeyin takipte kalın bakalım ona yada başkasına farklı bir yazisma kelime olacakmi önce oyunda sonra reel hayata tasinacakmi .Aynen öyle yapardım başıma gelse yanlismi yaptı oyun evlilik dışına yallah.Vallahi onu bırak başkasına şunu iyi yapıyorsun kelimesini bile takan takar övgü sonuçta iki düğmeye basıyor benim eşimde futbol oynar arada telefondan sanırsın gerçekten dünya kupasını kazanıyor iki tuş bir dünya övünme Hayır futbolcumu teknik direktör mu kalecimi o bile belli değil kolaysa cidden koşsun göreyim sahada
benim ilişkimde birkaç gün önce bundan bitti seninki oyun benimki daha da kötü fotoğraflar hayır söylese mantıklı bahanesi açıklaması olsa buna bile tamam derdim yıllarım gitti boşuna.Olan bana oldu güvenimi inancımı her şeyi mahvetti.Zaten zor güvenen bir insandım.Erkeklerden soğudum gerçekten.Hayır gönül eğlendirmek gibi amacım olsa takmayacağım.Ben evleniriz diye de düşünüyordum.Ahh ne kadar güzel açıkladınız. bende onu dedim, vallahi deseydi de yazsaydı bu kadar takılmiycaktım. ama gizli kapaklı olunca olay çirkinleşiyo. Bide benim için önemi yoktu sen kırılma üzülme aklından bisey geçmesin diye demedim demezmi saolsun yaa gerçekten hiç üzülmedim böyle ya bu erkekler nasıl varlıklar ya pes vallahi.
Allah böylelerini bildiği gibi yapsım. Bi insanın hayalleriyle onurı gururyla oynamak kadar adice bisey olamaz. Aynen sorun zaten gizlemeleri gizli kapaklı biseylet yapmaya çalışmaları insanın ne kadar zoruna gidiyo anlayabiliyorum birde sen mantıklı bi konuşma beklerken saçma sapan birseyler zırvalıyolar ya o daha da çok tetikliyo insanı ..ama en azındann siz evlenmeden gördünüz gerçek yüzünü birde evlenip görmek var o daha da yıkıcı hayallerle kurduğun evi dağıtmak çok zor. Şöyle düşün bazen Allah bizi korumak için bazı insanları çıkartır hayatımızdan her şerde bi hayır vardır.. İnşallah sizin karşınıza daha dürüst daha olgun biri çıkar Allah korumuş öyle düşünün.benim ilişkimde birkaç gün önce bundan bitti seninki oyun benimki daha da kötü fotoğraflar hayır söylese mantıklı bahanesi açıklaması olsa buna bile tamam derdim yıllarım gitti boşuna.Olan bana oldu güvenimi inancımı her şeyi mahvetti.Zaten zor güvenen bir insandım.Erkeklerden soğudum gerçekten.Hayır gönül eğlendirmek gibi amacım olsa takmayacağım.Ben evleniriz diye de düşünüyordum.
Acaba iki adım atabilirler mi. Klavye savaşçısı bunlar bizim bi akraba var mehmet fatihler izlerken kılıç almış evde gaza gelip sallıyoo diyom acaba o yıllarda savaşta olsan hangi ağacın dibine çömerdin buda o hesap☺Oyuna cidden sokacaksin silahı verip eline vurulmadan nereye kadar gidecek mesela o zamanda hem kaçsın hem konuşsun göreyim sonra çok iyi savaşıyorsuntabi koltukta oturduğu yerden nasılsa gerçekten ölmüyor
çok tatlısınız inşallah şu üzüntüm can sıkıntım geçer.beter olsun o daAllah böylelerini bildiği gibi yapsım. Bi insanın hayalleriyle onurı gururyla oynamak kadar adice bisey olamaz. Aynen sorun zaten gizlemeleri gizli kapaklı biseylet yapmaya çalışmaları insanın ne kadar zoruna gidiyo anlayabiliyorum birde sen mantıklı bi konuşma beklerken saçma sapan birseyler zırvalıyolar ya o daha da çok tetikliyo insanı ..ama en azındann siz evlenmeden gördünüz gerçek yüzünü birde evlenip görmek var o daha da yıkıcı hayallerle kurduğun evi dağıtmak çok zor. Şöyle düşün bazen Allah bizi korumak için bazı insanları çıkartır hayatımızdan her şerde bi hayır vardır.. İnşallah sizin karşınıza daha dürüst daha olgun biri çıkar Allah korumuş öyle düşünün.
Böyle oyunlarda eşleşmeler rastgele yapılmıyor mu ?Merhabalar ilk defa bi konu açıyorumm ve kafam aşırı karışık . Ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemediğim için sizlerden hem öneri alıp hemde anlatıp bi nebze içimi boşaltmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.
Eşimle severek evlendik 6 yıldır çok güzel giden bi evlliğimiz var birbirimizi bu güne kadar kıracak üzecek bisey yapmadık.. Ama taki birkaç güne kadar. Eşim oyun oynayan birisi ama bağımlı değil haftada 2 3 gün oynar oda erkek bi akrabamızla yada bazen tek ve bu oyun 2 3 saat arası sürer çalıştığı için yorgun olur ve ancak kafasını dağıtmak için oynar sonra kapatır.. Geçen onun telefonundan bi resimi kendime atacakken yanlışlıkla sildim sonra çöp kutusuna geri gidip resmi bulup geri yüklenip ama biseyi farkettim, çöp kutusunda silinmiş bir video ve bir resim bunlar oyuna ait bir ekran kaydı . Orda bi kızla oyun oynamış ve yazışmış yazışmanın başı yok ortadan kayıt almış galiba oyunu.yazışma aynen şöyle.
Kız gelicem yazmış
Eşim: tamam
Sonra oyun bitmiş galiba.
Eşim : harikaydın
Kız : hahaha
Eşim : yanlış anlama oyun bakımından
Kız : teşeklürler
Eşim: iyi oynuyosun silah hiç sekmiyo yazmış ve oyunla ilgili neyle oynuyosun falan yazmış hassasiyet falan sormuş o kadar anlamam ama oyunla ilgili yani.
Kız :16 pro yazmış
Eşim: kanka ben( telefon markası) bununla ama kasıyo falan yazmış.
Neyse sonra kız buna bi kod atmış onunla dene yazmış. Sonra konuşma bitmiş eşimde o kodu almış resimde kırpmış kızın ismini silip fotolara eklemiş.. Kızın attığı kod resminde kız olduğu ve adı göründüğü içinde videoyu ve resimi silmiş.. Bunu görünce öyle şaşırdım ki çünkü eşimden beklemiyodum , bana kızlarla oyun oynamadığını söylemişti çünkü ve böyle biseyi ilk defa gördüm.. Ve eşim benim bu konuda ki fikrimi bilir beni asıl kıran o, daha önce bu konudan evliliği dağılan bi arkadaşım var onlar hakkında sohbet ederken falan bu konudaki fikrimi beyan etmiştim yani işin içine kızla oynamak girdimi işin çirkinleştiğini farklı yerlere gidebileceğini vs. Vs.yani yaptığının bni kızdırıcağını ve kıracağını biliyo aslında hatta o kadar emin ki video ve resimleri silmiş.. Bunu gördüğümden beri hayat enerjim düştü evet konuşmalarda kötü bisey yok ama neden yani neden bunu düşünmekten uyuyamıyorum ona artık nasıl güvenicem bilemiyorum bana söylesin diye saçma sapan itiraf ediyoruz ama yargılamıyoruz oyunu bile oynadım kendi söylesin içimi rahatlatsın diye ama yok.. Ne yapıcam ne düşüncem bilemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız yada ne düşünürdünüz şimdiden teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim sizde öylesiniz Allah onu kendi gibi biriyle sınasın evet şu an üzülüyosunuz ama böyle tipler için vallahı değmez ucuz kurtulmuşsunuz öyle düşünün. Kendinizi üzmeyin gelecek için olumlu güzel şeyer düşünün dünyada ki terk erkek o değil daha güzeli çıkar inşallah karşınızaçok tatlısınız inşallah şu üzüntüm can sıkıntım geçer.beter olsun o da
Çok bilemiyorum ama istek atılıyo yanılmıyosam eşleşme için.Böyle oyunlarda eşleşmeler rastgele yapılmıyor mu ?