Nerden baslayacagimi bilmiyorum.. En iyisi baslayayim devami gelir.. Genc biriyim, yirmili yaslarin basindayim ve benimle ayni yaslarda olan bir erkek arkadasim var.. Biz anasinifini ve ilkokulu beraber okuduk.. Ailelerimiz cok iyi tanisiyor ve tam anlamiyla kardes gibi buyuduk denebilir.. Bu zamana kadar hep kardesim gibi gordum.. Ama (yazmaya ve kendime itirafa bile utaniyorum ama) son zamanlarda ona karsi farkli seyler hissettigimi farkettim.. Ozellikle pandemide gorusememistik ve bu sene baya gorusme sansimiz oldu.. Onun yanindayken mutlu oldugumu farkettim.. Ve ben bir adim atsam diyelim ki, karsiligini alacagimi da hissediyorum ve buna benzer sinyaller verdi bana.. Uzatmak istemiyorum konuyu.. Hissettigim ve olabilecek seyler bana cok ayip gibi geliyor ve kendimi arada kalmis gibi hissediyorum.. Diyelim ki duygusal bir iliskiye baslasak ve bitse de yasayacagim yikimi kaldirabilecek gucte de degilim su an.. Bir de bu sene ailemin saglik problemleri falan vardi ve bundan dolayi bosluktan mi boyle yanlis hissediyorum diye de dusunuyorum.. Hic hic bilmiyorum.. Bir yandan da cevremin tepkileri var, sonucta bizi herkes kardes gibi gordu bu zamana kadar.. Kisacasi ne yapacagimi ne edecegimi bilemiyorum.. Bir delilik yapmadan kendimi mi durdursam.. Bana yardim edin ne olur.. Okuyanlar sagolsun