- 27 Ocak 2017
- 37
- 11
- 8
- 27
- Konu Sahibi MetinHande
-
Ev adresimizi vermiş abonelik alırken burda yaşadiği göründüğü için gelebiliyormşÇocuğun borcundan dolayı anne babaya icra gidebiliyor mu?
Aboneliği kendisi almş zaten bize yanlışlka açılmştr üzerime diye yalan söylediAbinizin üstüne açılan aboneliklerden haberi olmaması imkansız nerdeyse hakkını arayabilirdi faizler binmeden büyük bi olasılık pravan bir şirket yoksa bir öğrencinin aboneliğine gerek duyulmazdı
Sizin çabalamanız hirbirşeyi değiştirmeyecek sonuçta abiniz o borç kapansa bile sorumluluğunu alamayacak ve bu rahatlıkla size söylenen yalanlardan zerre kadar ders almayacak.
Ben ailemin üzülmesini istemiyorum tutuşmam bu yüzdenAbiniz bu kadar serinkanlıyken siz niye tabiri caizse tutuştunuz?
Birakın koca adam hatalarının bedelini ödesin. Babanız öldürecek değil ya
Sizde ki çaba az birşey de olsa abinizde var mı ?Aboneliği kendisi almş zaten bize yanlışlka açılmştr üzerime diye yalan söyledi
Abinizin adresi sizin ev olarak mı kaldı başka bi adrese mi kayıtlı ?Ev adresimizi vermiş abonelik alırken burda yaşadiği göründüğü için gelebiliyormş
Tamam bırakın hem yalanının hem hatasının bedelini ödesin.Aboneliği kendisi almş zaten bize yanlışlka açılmştr üzerime diye yalan söyledi
Benim kadar panik değil ama arkadaşlarından para istedi kimse vermedi tabiki hâlâ arayış içinde arkadaşları arasnda da kendisinı küçük düşürüyorSizde ki çaba az birşey de olsa abinizde var mı ?
Ozaman abinize diyin borç harç bulsun ödesin. O ne diyo bu konuya şu anda. El ense yatmıyo inşallahBen ailemin üzülmesini istemiyorum tutuşmam bu yüzdenzaten annem ve babamın arası çok düzgün değil bu aralar herkes gergin bu olay eve facia gibi çökecek korkum bu yüzden
Daha dün babamı karşıma aldm telefonu değişecekti işletim sisteminde hata vardı baba kızma alalım dedim ikna etmiştim onu kız arkadaşının yanında eksik kalmasn diye :'( çokkkkkk üzgünüm çokkTamam bırakın hem yalanının hem hatasının bedelini ödesin.
Paşa rahatça yiyip içip s...n diye zaten siz fedakarlık yapıyorsunuz bide borcunu yalanını hatasını üstlenmeyin.
Yapacaği tek şey gidip abonelik şirketine ödemeyi taksitlendirmek daha sonrası o şirket adına şikayette bulunmak .Taksitlendirme olsada olmasada her türlü o kağit gelecek zaten aileniz öğrenmesi an meselesi kapida postacı beklemicekseniz 24saat hergün.Benim kadar panik değil ama arkadaşlarından para istedi kimse vermedi tabiki hâlâ arayış içinde arkadaşları arasnda da kendisinı küçük düşürüyor
Kimse vermiyor abi abi diye peşinde koştuğu kişiler doğal olarak kardeşim gel verelim demiyor verselerde sonuçta oda borç nasıl ödeyecek ödeyecez düşünmekten beynim durduOzaman abinize diyin borç harç bulsun ödesin. O ne diyo bu konuya şu anda. El ense yatmıyo inşallah
Anlayabiliyorum ama her defasında arkasında durursanız ne büyür ne olgunlaşır böyle liseli gibi kalır.Daha dün babamı karşıma aldm telefonu değişecekti işletim sisteminde hata vardı baba kızma alalım dedim ikna etmiştim onu kız arkadaşının yanında eksik kalmasn diye :'( çokkkkkk üzgünüm çokk
Taksitlerdirme yapılmş ödenmediği için avukata verilmişYapacaği tek şey gidip abonelik şirketine ödemeyi taksitlendirmek daha sonrası o şirket adına şikayette bulunmak .Taksitlendirme olsada olmasada her türlü o kağit gelecek zaten aileniz öğrenmesi an meselesi kapida postacı beklemicekseniz 24saat hergün.
Teyze amca dayı yardım etmek yerine bayram edip gülerler bizimkiler ayıp örtmek yerine açmayı tercih ederler ki babam abi sıfatnda halamlarn gözünde yetemeyen baba olarak küçük düşürememAnlayabiliyorum ama her defasında arkasında durursanız ne büyür ne olgunlaşır böyle liseli gibi kalır.
Teyzeniz amcanız dayınız, samimi olduğunuz birileri yokmu borç isteyin abinizde bi işe girsin hemen ödesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?