Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Bana boşanma sebebi çok saçma geldi. Apaçık şu konuda anlaşamıyorduk dedi mi? Örneğin namaz kılmaya zorladı gibi.

Neyin umutsuzluğu? Sabırsızlık en kötüsü, biraz yavaş yasa bence. Her sey olacağına varır. Ve her seyi oldu bittiye getirirsen heyecanı kalmaz. Tadını çıkar.
Haklısın aslında ama asıl istediğim şey tutarsız davranmaması benim moralimi sıfıea bu indirgiyor..

Bana boşanma sebebi çok saçma geldi. Apaçık şu konuda anlaşamıyorduk dedi mi? Örneğin namaz kılmaya zorladı gibi.
Anlattığı aileyi tanıdığım için bana saçma gelmedi. Çünkü birebir aynı sorunları ben de sevgilimde yaşamıştım. Memleketim yüzünden beni görmeden istemeyen bi aile, gerisini siz düşünün.

Onu da sezmedim çünkü telefonu hep masanın üstünde duruyor çalışırken ederken, hiç telefonuna bakmıyor genel olarak. Ama instagram falan aktif kullanıyor yani normal zamanda
Hmmm öyleyse akışına birakin yaşı gereği böyle olabilir erkekler genelde mesaj fln olayını pek sevmiyor zaten önemli olan yan yanayken nasıl davrandigi

Kadının sana daha ilk günden böyle şeyler söylemesi seni nasıl rahatsız etmedi? O kadar itici ki. Ne münasebet ayrıca? Hemen nasıl güvenip böyle muhabbetlere girebiliyosunuz, hayret doğrusu.
Adam senin duygularını biliyor, keşke onun açılmasının bekleseydin. Yetmemiş, yakın arkadaşıyla böyle diyaloglar geçmiş, sabır tavsiyesi falan, gerçekten çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…