Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

esrabala1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
21
5
29
Kızlar merhaba,
Öncelikle olayı size şöyle bir özet geçeyim. Benim bir iş arkadaşım var ve ben bu çocuktan çok hoşlanıyorum. Bir iki defa iş dışında da buluştuk, evlenmiş boşanmış birisi ben hiç evlenmedim sorun bu değil zaten, sadece şöyle bir detay var ki oturup konuştuğumuzda harika bir frekansımız var. Anlaşabiliyoruz gülebiliyoruz, o 33 yaşında ben 27. Sohbet ortasında ilişkilerden laf açıldı konuşurken farkettik ki onun eski eşi benim eski sevgilimle akrabalarmış. Bi süre bunun şokunu atlatamadık ikimizde. Bi kaç gün geçtikten sonra da gs maçı izlemek için buluştuk. Ve en yakın arkadaşlarının geleceğini söyledi, onlarla tanışmış oldum bu vesileyle. Arkadaşları da karı kocaydı kızla müthiş bi arkadaş olduk, eve dönerken instagramdan kızla yazıştık ve bana açıkçası umut verdi hani bişeyler olacak sabır gibisinden. Kutlamaların ortasında kaldık korumak için bana sarıldı yürürken kalbim yerinden çıkacak gibi oldu, başka hiçbir temasımız yok. Ancak şöyle ki ben asla anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini. Mesela mesajlaşmıyoruz gün içinde kafasına eserse o yazıyor instagram storyimi görüp vs. Maç için iddiaya girmiştik kaybettim birlikte konsere gitmeyi istedi. Yani bilmiyorum beni en yakın arkadaşlarıyla tanıştırması, kız arkadaşının böyle bir imada bulunması, konser teklifinde bulunması etmesi ancak bi o kadar da karmaşık davranması whatsapptan falan konuşmamamız. Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim şaşırdım kaldım. Var mı bi öneriniz nasıl bi yol çizmek lazım

Bence iş ortamında bu konular çok sakat ve sıkıntılı. En ufak dargınlıkta durum işinizi etkiler.

Onun dışında neden boşandığı önemli.

Birde daha üç kere bile görmediğim el kızının lafına ben güvenmezdim. Sen de güvenme. Belki sana öyle gaz verir çocuğa farklı şey der.

Şu an flört aşamasındasınız tam bir sevgililik yok. Biraz daha tanımaya vakit geçirmeye çalışıyor olabilir. Zaten bence sende sadece duygularınla değil mantık çerçevesindende bakmalısın. İyice tanımaya çalış bu zamanların keyfini çıkar. Flört zamanları en güzel zamanlardır

Yaş itibariyle böyle olabilir normal gibi geldi bana. Biraz daha gözlemle yeşil ışık yak ama baktın ki ağırdan alıyor oralı olma. Eski eş ve sevgili olayı da nasıl denk gelmiş yaa neyseki aynı ortamda bulunacaginiz insanlar değiller hiç eskileri açmayın.

Boşanma sebebi eşinin bağnaz aile yapısına sahip olmasıymış, doğrudur zafen anlattığımız şeyler birebir aynı oldu en son farkettik bizde aynı ailelerden bahsettiğimizi. Eski sevgilimde beni ailesinin sözünden çıkamadığı için terketmişti çünkü.

Ne düşünmem gerek nasıl bir yol izlemem gerekiyor hiçbir şey bilmiyorum resmen kafamda ondan başka bişey dönmüyor kafayı yiyeceğim

Tüm bunlardan önce umarım neden boşandığıni araştırmışsindir. Çocuğu varmı? Arkadaşının sana sabret demesi senin duygularını bildiğini gösteriyor.. haliyle adamından bundan haberi vardır. Önce adamı duygularından emin olsaydın keşke arkadaşı böyle bir konuşmanın içinde olman senin dünden razı olduğunu yansıtır karşı tarafa. Haliyle adamda daha relax olur davranışlarında. Bilemedim..

İnanılır gibi değil gerçekten arasan bulamazsın şokundan çıkamadık olayın. Ya ben de öyle düşünüyorum ama işte mesela konser bileti düşünüp benimle konuşmuyor olması garibime gidiyor.

Yani tabi ki ergen gibi dakka basi olmasada bı mesaj iki arama yapsa gün içinde daha iyi olurmuş. Sizin hoslantinizdan mi emin degil dicem ama yan yana gayet normal davranıyor. Başkalarıyla konuşup görüşme ihtimali olabilir mi ? Hiç öyle bişey sezdiniz mi ?

Boşanma sebebi eşinin bağnaz aile yapısına sahip olmasıymış, doğrudur zafen anlattığımız şeyler birebir aynı oldu en son farkettik bizde aynı ailelerden bahsettiğimizi. Eski sevgilimde beni ailesinin sözünden çıkamadığı için terketmişti çünkü.

Çocuğu yok, arkadaş olayı da şöyle oldu. Akşam eve dönerken çok talihsiz şeyler yaşadım ve şanssızlığımdan yakınmıştım. Gerek normal hayat gerek aşk hayatı gerek genel. Kız da onun üzerine bana sadece tek bir cümle kullanıp aşkta güzel şeyler yakın gibi tarzı bir cümle kullandı güldüm geçtim cevap bile vermedim o mesajına konuyu değiştirdim.

Valla kafayı yicem

Onu da sezmedim çünkü telefonu hep masanın üstünde duruyor çalışırken ederken, hiç telefonuna bakmıyor genel olarak. Ama instagram falan aktif kullanıyor yani normal zamanda

Adam mesajlasmayı sevmiyor olabilir. Ben de mesela arama yapmayı sevmem mesaj severim ama kimileri de mesajlasmayı sevmez gereksiz görür

Yanyanayken normal olup hiç arayıp sormaması da bi enteresan değil mi
Pardon, ben arıyor ama mesaj atmıyor diye düşünmüştüm... Karşımda ki insan çok iyi bir birey olsa da aramaması rahatsız ederdi beni tabi. Acaba görüştüğünüzde şakayla karışık bir şekilde sorsan mı ne diyecek

Bana bir iliski için acele etmiyor gibi geldi. Yani daha yeni bosandiysa biraz bu anların tadını çıkarmak istiyor da olabilir. Evlilik başka bir kavram. Yani bu ilişki surecinede bir anda pat diye girip kisitlanmakta istemiyor olabilir. Bu aradaki yaşadığınız heycanda hoşuna gidiyor olabilir. En kotu ihtimal başkalarıyla da gorusyor olabilir.. arkadaş ortamına soktu diye tek sizinle görüşüyordir diye de düşünmeyin bu ihtimal de aklınızda olsun. Eşimin bekar arkadaşı yapıyordu böyle ortamimiza farklı kızları getirip gorusuyordu bizimle. Hislerini çok yüksekte yaşama bence şimdilik. En azından karşıdan net bir adım görene kadar.

Cok aciklayici oldu boyle ornek vererek soylemeniz. Gercekten cok teşekkür ederim

Bu erkekler kapatılsın ya valla bezdim adamlarda iletişim denen şey 0

Real hayatta yasayamadıgımız heyecanı surda yasar olduk ya ben okurken heyecanlandım kalbim Arap atı gibi kosuyo.
Hic bozma simdilik flört gibisiniz sonra flört premium sonra olursa sevgililik zamanla olur.

Real hayatta yasayamadıgımız heyecanı surda yasar olduk ya ben okurken heyecanlandım kalbim Arap atı gibi kosuyo.
Hic bozma simdilik flört gibisiniz sonra flört premium sonra olursa sevgililik zamanla olur.
Umarım bu heyecana değiyodur git gide umutsuzlanmaya başladım ben de çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…