• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapmalıyımm...???

Eftelya6122

YaŞıYoRsAm AşK sEbEbİm
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
429
0
296
Trabzon
Arkadaşlar benim derdim işimle ilgili patronumla iki kişiyiz ofiste iki bayan normalde iyiyiz ama patronum resmen bir borç batağının içinde ailesi hiçbirşeyi bilmiyor kimsenin bilmesinide istemiyor bende söylemiyorum zaten beni ilgilendirmiyor. Alacaklılar sürekli arıyor ofisin kirasını bile ödemedi 2 aydır faturalar ödenmiyor bana sürekli yalan söyletiyor yok de gelmedi de dışarı çıktı de vs. bu durum benim psikolojimi bozdu ben yalandan nefret eden biriyim ve bu nedenle günden güne nefret ediyorum patronumdan:kızgın: burda 1 gün daha durmak istemiyorum maaşım 350 tl sigortam yok ancak evin kirasını ödeyebiliyorum şu an çıkmak istiyorum ama eşim krizden dolayı işsiz bende çıkarsam kirayı da ödeyemeyeceğiz.. burda kalırsam psikolojimden olacağım çaresizim ne yapacağımı bilemiyorumsenağlama çok canım sıkılıyor senağlamasenağlama

işten çıkma....

ama psikolojini ve iradeni koru...

ne olacakki sen sadece işini yapıyosun bunları kafanda irdeleme....

arkadaşım işyerinde butür şeyler olur
benimde patronum yok dedirtiyo
bu senin yalanın değil ki
onun söylediğini yapmak zorundasın
sen bi yandan iş ara bence,bu kadar zordaysa kapatabilir:1no2:

arkadaşim orası iş ortamı
öyle şeyler olur..kimbilir senin aradıkların sana neler söylüyodur
tamam yalan hoş değil ama senin yalanın değil ki bu patronun yalanı
350 liraya çalışıyorsan gerçekten paraya ihtiyacın var demektir..
ortalık fena bende işimden memnun değilim ama idare etmeye çalışıyorum
iş ara istersen hem daha ii maaşlı hem de daha rahat olabileceğin...
bulur bulmaz çıkarsın...eğer işten çıkarsan bu krizde iş bulmak çok zor canım..
kaç aydır arıyorum bensenağlama

canım senlik bi durum yok yalan sölettiren patronun sen paranı kazanıyosun bence bu kadar kafana takma.

canım bu krizde zor ama iş bak yani iş aramaya başla

ama tabi işini bırakma eğer bulabilirsen çıkarsın:(

bulamazsa devam et bi süre daha çünkü sen sana denileni yapıosun kendin için yalan söylüyor

değilsinki..patronun söyletiyor..

tşkr ederim arkadaşlar yorumlarınız için ama inanın o kadar zor durumdayımki burda anlatamam benden bile borç istiyor bir keresinde kredi kartımı vermiştim onunla işlem yapmıştı parayı alana kadar neler çektim bilseniz dün yine istedi vermedim limiti dolu eşim kimseye vermemi istemiyor dedim huzursuz oldum bu yüzden vurup kapıyı çıkayım dedim ama düşününce sonrasını kaldım yeniden...onun yüzünden arayanlar hep beni azarlıyor inanın başım felaket ağrıyor işini doğru yapsa hiç bişey olmayacak işinide doğru yapmıyorki hep yalan her zaman yalan doğrusunu bildiğim halde bana bile yalan söylüyor şiştim burda kimseyede bişey anlatamıyorum aklıma siz geldiniz senağlama içimi dökeyim dedim hiç bişey yapamıyorsamsenağlama

bu kadar yalan nasılsa ortaya çıkar, sen sabret ve kendi işinle ilgilen.. onun yaptıklarına kafanı takma.. normalde bu şekilde konuşmazdım ama eşin de çalışmıyormuş; katlanmak daha kritik şu ara..

Ooooo.biz ne yalanlar söyledik patronlarımız için anlatamam,burdan bağdata yol olur.Kendinle ilgili söylemiyorsun ya bu yalanları,mecburiyet karşısında...Üzülme fazla..
Bence ihtiyacın varsa sabret..bu arada el altından yine kendine sağlam bir iş bakabilirsin.Sende işten çıkarsan daha zorlaşacak işiniz..
Allah ev geçindiren herkese kolaylıklar versin
.:teselli:

bu ortamda iş bulmak o kadar zor ki, sen yapabildiğin kadar işini yapmaya çalış, sabretmekten başka yol gelmiyor aklıma şimdilik...

ya arkadaşlar ne yapayımsenağlama ben şimdi bu gün 2 gibi çıktı gitti patronum hala gelmedi 5,30 da çıkıyorum zaten maaşımı da vermedi kiramı verecektim bu gün verir heralde demiştim yine vermedisenağlamasenağlama sorumsuz ne yapayım ben şimdi içimden onu arayıp ağzıma geleni söylemek geliyor :kızgın: okadar sinirliyimki anlatamam elim ayağım titriyo :a015:

bence biran önce iş bakmaya başla kendine. ama bu sürede bu işinden de ayrılma eğer ihtiyacın varsa. uygun bir iş bulduğunda da çıkarsın.

Back