- 17 Eylül 2016
- 13
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi imipregnant
ailemin ogrenmesini istemiyorum ve istemedigim bir seydiDoktora niye gitmiyosunuz? Yada sağlık ocağına? İstediğiniz bir gebelik miydi?
Bekar mısın? Ama Allah korusun düşük bile olsa içerde parça kalabilir. Bi çözüm bulun. Şu anda ne alemdesiniz?ailemin ogrenmesini istemiyorum ve istemedigim bir seydi
kanama baya oldu az olmadi ve devam ediyorBu arada düşük yapmıyor bile olabilirsin ö. Hamilelik te kanamaya sık olan bişey. .
rahim agzini genisleten bir ilac alacagim yarin onu kullanirsam icimde parca kalmayacagini umuyorumBekar mısın? Ama Allah korusun düşük bile olsa içerde parça kalabilir. Bi çözüm bulun. Şu anda ne alemdesiniz?
Aynen bende çok merak ettim bende çocuk için yanıyorum bakalım kısmetI imipregnant merak ettim ne yaptın bebek duruyomu ay biz istiyoruz olmuyo snde ne şans varmis
Olabilir çok takıntı yaptık heralde stresden olmuyo galjba ovulasyon testi aldım bide ordan takip edeyim bi umut işte inş tez zamanda ikimizin de olur ins@busraturkmenP Pimpirikli kiz aynen valla biz istiyoruz diye olmuyo herhalde
Canim bende o testen aldım çok umutluydum şimdi sen diyince o umudumda gitti canım çıkar ama adet geciktikten Sonra tekrar kan için çağırıyorlar ben senin yerinde olsam beklerim biliyorum 4 gün insana 4 yıl gibi geliyo erken genelik testi yaptinmi oda olabilir aslindaP Pimpirikli kiz canım bende laboquick marka ovulasyon aldım hoc memnun kalmadım hep pozitif cikiyo ama bebek olmadı o ayda neyse bu ay yarın 4 gün var adetime sence kanda çıkar mı bebek varsa
Adeti beklemene gerek yok kan testinde çıkar dediler banada bence yaptır ferahla bende son 1 hafta kala meraktan duramıyorum sonuç negatif hüsran bende hIc beklemiyorum gecmesini hakkında hayırlısı olsun inşYa bilmiyorum umudunu kırmak gibi olmasın ama keşke başka bi marka alsaydin her sabah aynı saatte düzenli şekilde hergün yap o testi bende öyle kullandım ama o ayda bebek olmadı nasip galiba . Bu ay dostinex kullandımprolaktin ddüşsün diye oda bebek varsa düşürür diye duydum bebek varsa acil bi şekilde korumaya almak için yaptırmak istiyorum bebek yoksa önümüzdeki ay klomenkullanicam bbakalım nasip P Pimpirikli kiz
Inşallah canım benim hayırlı haberse banada yaz allah yardımcımız olsunP Pimpirikli kiz umudum yok ama yarın acı gerçekle yüzlesicem inşaallah vardır Rabbim bu ay ikimizede tüm isteyenlerede nasip eder inşaallah