How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ne yapmalıyım

xxcidem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
2
1
1
Trabzon
A.Ö.F isletme 2.ci sınıftayım...bu sene sınava girdim sanırım hukuk kazanabilirim fakat mezun olduğumda 27 yasında olacam sizce gitmeliyim...Etrafımdakiler yasımın geçtiğini söylüyorlar sürekli karasız kaldım..Ben liseyi de acık öğretimden okumuştum hep hayalimdi örgün öğretim sizce ne yapmalıyım bi türlü kara veremedim...:50: (Bu kararsızlıkla gidecek semde gidemeyeceğim )

A.Ö.F isletme 2.ci sınıftayım...bu sene sınava girdim sanırım hukuk kazanabilirim fakat mezun olduğumda 27 yasında olacam sizce gitmeliyim...Etrafımdakiler yasımın geçtiğini söylüyorlar sürekli karasız kaldım..Ben liseyi de acık öğretimden okumuştum hep hayalimdi örgün öğretim sizce ne yapmalıyım bi türlü kara veremedim...:50: (Bu kararsızlıkla gidecek semde gidemeyeceğim )

okumanın yaşı olmaz.. eğer hayalinse ve başarabileceğine inanıyosan okumalısın bence.

yapma canım Allah aşkına millet 35 yaşında biliyo okuyo
bizim sınıfta 40 yaşında kadınlar bile vardı
bazen çocuklarını bile derslerimize getiriyodu
27 yaşın nesi varmış ki

Benim bir tanıdığım görevinde yükselme amaçlı azmetti,ekonomi gibi bir bölümü bitirdi.Mezun olduğunda 42 yaşındaydı.Etrafınızdakiler içinde bulundukları durumu baştan kabullenmiş,hayata dair kendi gelişimlerini sorgulamayan,çalışmayı göze alamayan yapıda insanlardır.Herkesin yaptığını yapmak kolay olan,kaçamak ve kendini kandırışa yönelik bir tercihtir.Radikal gibi görünen seçimlerin sonucunda hele ki kararlı olursanız başarıya ulaşmak imkansız değil.Bence elinizden geleni yapın,en kötü ne olabilir ki?En azından keşkeniz olmaz,denedim dersiniz.

okumanın yaşı olmaz.. eğer hayalinse ve başarabileceğine inanıyosan okumalısın bence.

yapma canım Allah aşkına millet 35 yaşında biliyo okuyo
bizim sınıfta 40 yaşında kadınlar bile vardı
bazen çocuklarını bile derslerimize getiriyodu
27 yaşın nesi varmış ki

Benim bir tanıdığım görevinde yükselme amaçlı azmetti,ekonomi gibi bir bölümü bitirdi.Mezun olduğunda 42 yaşındaydı.Etrafınızdakiler içinde bulundukları durumu baştan kabullenmiş,hayata dair kendi gelişimlerini sorgulamayan,çalışmayı göze alamayan yapıda insanlardır.Herkesin yaptığını yapmak kolay olan,kaçamak ve kendini kandırışa yönelik bir tercihtir.Radikal gibi görünen seçimlerin sonucunda hele ki kararlı olursanız başarıya ulaşmak imkansız değil.Bence elinizden geleni yapın,en kötü ne olabilir ki?En azından keşkeniz olmaz,denedim dersiniz.

sağ-olun teşekkürler desteğiniz için etrafımdakiler bu işi o kadar abartılar ki gündem resmen ben oldum...Bir an bende acaba hissine kapıldım ama sizin yazdıklarınızı okuyunca biraz içim rahatladı tesekkürler

Son düzenleme:
açık liseden sonra hukuk kazanmak zaten başlı başına büyük bir başarı :ssz::ssz::ssz:

Bence git onu söyleyenler seni çektmiyor canım ben suanda 26 yaşındayım 1 cocuk annesiyim ben suan sınava girip kazansam ben bile giderdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle gitmelisin ben unisversitedeyken babamla ayni yasta sinif arkadaşlarım vardi.
Asla pisman olmazsin hayallerini yasatmaktan vazgecme kimsenin lafi icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle git oku 27 yaş ne ki ya 31 yaşında bitirsen o yaşta avukat olursun kesinlikle git yoksa çok pişman olursun ilerde o yaşın geçti diyen geri kafalılara sakın bakma bu hayat senin benim hocam 47 yaşında yeni mezun oldu hukuktan

Back