merhabalar ben sizden de küçüğm 17 yaşındaym daha ama bence en iyisini yapmışsnz ablacm... böylelerine dğmez nasılsa daha çoook özürler dilicek..
yaptıgı yanına kalmamş oldu için rahatlamştır.. umarım ben de böyle olurm yakında..
Kelimeler kifayetsiz kalır( insanaın gerçekten sevdiği birinden ayrılması...
savunma mekanızması işde benim sana yazdıklarım... yüz yüze gelmemek isterdim çünkü öfkem kötüdür benim... o yüzden hiç karşılaşmak istemezdim... birde görüp üzülmemek için gitmezdim ben...
Allah gerçekten sana (yalnızlara) gözü gibi bakan,sadık, yalansız , güzel bir delikalı çıkarsın karşına ...
elf tatlım aferin sana bak söylediklerine ekndinden nasıl da emin senin ona döneceğinden biliyorum sen de beni seviyorsun demeler şoka girdi tabi sen istemeyince o senin yelkenleri suya indirceğini sanıyordu daha çok bekler
aferim tatlım göreceksin en doğrusu bu gülüp geçeceksin bir zaman sonra öptüm
cnm bnm seni o kadar ii anliyorum ki,
ne kadar zor olsada en dogrusunu yapmissin,
o senin sevginin ne kadar gercek oldugunu biliyo o yuzden
hala beni seviyosun bensiz yapamazsin diyo ama belli ki o buna layik degilmis,
bunun sende farkindasin ama iste kalp dinlemiyo, aciyo...
guclu ol cnm , kimse vazgecilmez degil ama sen onun icin yeri doldurulamayan biri olacaksin
ve o hep senin eksikligini hissedecek, birak o ceksin seni uzmenin cezasini
sende bu arada onu unutmaya calis...:1hug:
güçlü olmaya çalışıyorm tatlımm fisfisfis ..çekiyo ztn cezasını daha çoookkk çekicekkk bnm için kapandı o sayfaa.. unutmaya çalışıyorum inş. unuturummm :çok üzgünüm:
onla konusmanizi okudum cok kararli ve guclu oldugunu orda belli etmissin ztn..
ayni kararliligini yanlizkende surdur, onu dusunmemeye calis, tabiki cok zor oldugunu biliyorum ama kendine bi mesgale fln bsyler bulsan belki daha kolay olur
allah yardimcin olsun cnm..
Seni tebrik ederim.
Mükemmel bir konuşma yapmışsın.
sabah kalkar kalkmaz aklıma geliyo uyuyana kdr da aklımdaklava: gece rüyamda.. nasıl unutcm onu yaaa.. unutmama fırsat vermiyoki sürekli arıyo karşıma çıkıyo dışarı çıkmıyorum onun yüzündenn
numaramı değiştircem de babama fln ne dicem :çok üzgünüm: .. inş. sıkılır herqn kapıda yaa sinir olyrm artık.. umarm en ykn zmnda unutrummnumarani degistir
kapinin onunde 1 gun durur 2 gun durur sonra sklir gider inan bana
sen yeterki ona yuz verme , o kapinin onundeyken seni camdan ona dogru bakarken fln gormesi, onu umutlandirip cesaretlendirebilir yani boyle bsy olmasin o kapinin onundeykende cok ordan gecme..
en azindan onu gormezsen bi nebze daha kolay olabilir onu unutman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?