çok sevmiştim. onun için herşeyden vazgeçmiştim. ailemden, geleceğimden.. Bir sürü çocukluk yaptı hepsine katlandım sesimi çıkarmadm. Face de ilişki durumunu değiştir dedm değiştirmedi nedeni de onu seven bi kız varmış o görürse üzülürmüş.. kız bizim çıktığımızı duydu gitti kızla konuştu yok öyle bişey sadece arkadaşz fln demiş kıza.. Neden böyle yaptın diyorum üzülmesin yazık diyo.. . o üzülmesin diye ben üzüldüm bnm grurum ayaklar altına alındı.. haklı olduğum halde haksız duruma düştüm sırf seviyrm diye sustum kapattım konuyu hatta özür bile diledim ondan.. Tatile gidicektik bana gitme dedi ailem beni tek başıma bırakmycağı içn mecburen gittim ayrıldı bnden.. anlatmaya çalıştm barışalım dedim resmen yalvardım yok olmaz sen bni dinlemedim dedi.. tatilimi de zehir etti.. barışmamıştk ama konuşuyoduk sürekli.. neyse tatil bitti istanbul'a geldik. Mert bey o kızla çıkıyomuş hani üzülmesini istemedği kız varya onunla.. dünya başıma yıkıldı.. sordum yok öyle bişey dedi kıza sordm çıkıyorz dedi hngisine inanym bn şimdi.. ne msj attm bu olaydan snra nede aradığında cvp verdim.. Ama o kadr dua ettim ki gelsin kapıma köpek gibi yalvarsın diye.. ve oldu 1,5 - 2 ay (çarşamba gunu) bi msj geldi bana aynen yazıyorum '' seni hiç unutamadım yaptığım çocukluklardan çok pişmanım ne olur beni affet biliyrum sende beni unutamadın birbirimze acı çektirmeyelm barışalım'' diye.. hiç cvp vermedim arıyo açmıyorm telefonu.. şimdide balkondan baktım bizim karşı binada onun bi arkadaşı var onların balkonunda oturuyo görür görmez içeri girdim msj attı '' kaçma benden seviyorum seni gel konuşalım affettrcem sana kndimi'' yine cvp vermedim .. Ne yapmalıyım.. çookk seviyorum ama affetmk istemiyrum.. konuşursam kesnlikle yelkenleri suya indiririm..
canım benim kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin geçtiğin yollardan çooook önce geçtiğim belli.Bir kere eğer seni gerçekten sevseydi ya da en azından değer verseydi diğer kız üzülecek falan filan diye seni oyalamazdı belli ki o kızla da yapamamış şimdi de pişman ama bence yelkenleri suya sakın indirme görüşceksen de dirayetli ol sana yaptıklarını düşün hırslan yumuşama arkadaş olarak devam etmeye çalış baktın ki gerçekten düzxelme var istersen tekrsar dene ama şunu hiç unutma aynı nehirde iki kez yıkanamazsın çünkü su akmıştır yeni bir su gelmiştir dolayısıyla 2. tekrarlar daha çok acıtır tecrübeyle sabittir sevgili kardeşimCADIARZU
19 yaşndaymm.. O zmn ilk önce arkadaşımın ynna gidiym o mertten nefret eder -tatlicadiarzu-biraz doldursn bni o sinirle mertle konuşursam yelkenleri indirmemgörüşüp ayakta olduğumu onsuzda mutlu olduğumu ona göstermem lazımm.. :) sağol abLacımopuyorumnanaktan
teşekkr ederM a.s. konuşmaya gidiyorum şimdi.. Sakin gururlu ve kararlıyım :) gelince gelişmeleri yazıcam
o olmadı sana geri döndü... senle yapamadı ona baktı..ona baktı sana geri döndü... sence bu ne anlama geliyor..bir başka kızı beğencek ... kız beni seviyor onu üzmeyim bunu üzmeyim.. ya seni üzüyorsa ne olacak...
ilişki durumunu beyininde kabul etmemişse ister profilinde değiştirsein ister değiştirmesin hiç sorun değil....
senin onsuz mutlu olabileceğini göstermen sadece nabız yoklamak... acaba tekrar kabul etsem mi diye düşünmesem gitmezsin.. ona geri dönmezsin seni aldatmış sen nasıl kabul edicen aldatılmayı-kandırılmayı...
illa ilişkisi var mı yazmalı.. gösteriş bu....
bir insan yalnız olduğunu da hissetiririr olmadığını da..
tekrar görüşüp zaman kaybetmeye bile gerek yok bence...
bence de fakat yıllar sonra keşke görüşseydim dememeliydi hiçbirşey kaçırmadığını görmesi gerekli bence çok dsahas iyilerine layık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?