yapman gerekeni yapmışsın :) giden gelmez artık beklesin dursun.
Numarasını engellesen nasıl olur?
son durum ne cnm, hala kapilardami?
Bayılıyorum böyle güçlü kadınları gördükçe... hem de daha 19 yaşında... helal sana kız... hep böyle dik dur işte hayatta.
bence bole devam et tatlım
dogru yoldasın
acma arama konusma
pes etti artık aramıyo sormuyo köpekliktende vazgeçti :lepi: kapıyada gelmyoo
Ee olacağı oydu işte.. gösteriş bunların hepsi boşversene.. hiç sevmediğim şeyler, erkek de kadın da biraz ağır olacak, akıllı olacak, yanlış da yapsa o yanlışını efendiliğiyle, hanımlığıyla telafi etmeye çalışacak.. bu ne böyle vıcık vıcık aramalar, yalvarmalar falan... gençliğine verelim diycem ama biz de genç olduk ya hiç böyle şeyler yapmadık... neyse... kişiliğne verelim o zaman napalım :)
kişiliği var mı acaba kaydirigubbakcemile3 bakalım ne olcak umarım bidaha rahatsız etmez böyle vıcık vıcık davranması bni kndinden soğuttu yaa artık cnm çok acımıyo
tŞkr edermm :) bndan snra karşıma daha iyileri çıkar inş. yalanı olmayan birileri opuyorumnanaktancanım aferin bak işte canın acımıycak kalbinin derinlerindeki incecik sızı da kapanıp gidecek hayatına zamanı gelince giren şanslı kişi ise senin gözünde farklı olacak çünkü sen acıyla yoğruldun olgunlaştın biraz mazoşist bir yaklaşım ama ben acı çekmeyi severim çünkü yaşadığım her acı beni daha da tecrübelendirir üzüntülerimden ders alırım sevinçlerimin de kıymetini bilirim sen de öyleyap
kendine iyi davran tatlımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?