Sonra ben butun yazismalarini okudum ve esimin o o...dan hoslandigini anladim, kendisi inkar etsede. Kiza iltifatlar yagdirirken beni yerin dibine sokmustu. Tabii evde bana gayet iyi davraniyodu canim cicim, cicekler filan yani her zaman oyleydi. Biz herkesin imrenerek baktigi bir cifttik. Diger taraftan o kizla beni cekistiriyodu. Kiza benim onu kiskandigimi, butun kavgalarimizi en ince ayrintisina kadar anlatmisti. Bana da kizla sanki samimi degilmis gibi anlatiyodu ve yazismalarini siliyodu. Bir sure iyi oldu aramiz. Ama ben hep Allah'im eger arkamdan is ceviriyosa cikar karsima diye dua ettim.
Birgun cop kutusunda silinmis msn yazismasi gordum. Samimiyetleri ayni devam ediyodu ve benim icin psikolojik sorunlari var ama ben onu cok seviyorum demisti. Ustelik bunu o kadin ve kocasiyla bulustuklarinda anlatmis. Artik benim icin neler anlattiysa kiz 'beni kiskandigini soylemistin ama bu kadar kotu oldugunu tahmin etmemistim yazmis' ve esimde kocasi icin 'x'de cok sasirdi cok sinirlendi herhalde handan'i gorse ustune atlardi yazmisti. Bunu okuduktan sonra bosanmak istedigimi, ona guvenmedigimi, benim gibi sadik bir esi hak etmedigini, ona fingirdek ve onu aldatan bir kadinin layik oldugunu soyledim. Boyle bir evlilik istemedigimi, omrumun geri kalanini bu sekilde bosa harcamayacagimi soyledim. Agladi, ozur diledi, hakli oldugumu soyledi filan. Sadece onu sevdigim icin yaninda kaldim ama guvenim gitti, gozumde eskisi gibi degerli degil artik. Hicbir zaman eskisi gibi guvenemem. Bazen dusunuyorum dogruyumu yaptim diye, cunku insan gercekten affedemiyo ve en kotusude unutamiyosun. Simdi duzeldi hersey, arada soyler ben sana cok haksizlik yaptim diye. Evet yapti ve ben hala unutamadim, en buyuk hatam da o zamanlar kendime hic guvenim yoktu ve bunu ona hissettirmistim.