Ne yapmaliyim

Kizlar suan aramiz iyi, ama ben dikkatli olucam yine. esim cok uzgun, seni uzdugum icin kendimi hic affetmiycem, icim aciyo dedi. Bakalim zaman gosterecek nasil olacagini, sizi haberdar ederim.
yardimlariniz icin cok tesekkurler:))

Kizlar suan aramiz iyi, ama ben dikkatli olucam yine. esim cok uzgun, seni uzdugum icin kendimi hic affetmiycem, icim aciyo dedi. Bakalim zaman gosterecek nasil olacagini, sizi haberdar ederim.
yardimlariniz icin cok tesekkurler:))

İnşallah üzülmezsin canım. Sen yinede inceden takip et eşini ama sanırım eşinde hatasını anlamışki özür dilemiş affet demiş.

Selam kizlar, ben geldim yine. Esimle aramiz suanda cok iyi. Ama ben yinede tedirginim. Gecen gun bana kiskanmakta hakliymissin demekki kadinlar hissediyo gibi bisey dedi, neden oyle dedi bilmiyorum sordum ama genel olarak soyledim dedi. Kiza Handan'la aramiz cok iyi, tipki liseli asiklar gibiyiz demis. Kizda nispet edercesine bizde is cikisi X'cigimle bulusup yemege gidicez, cok ozledim demis.
Dun aksamda esim; bana hayatimda sevdigim ve deger verdigim 10 kisi olsa yeter, tabiki bunlarin birincisi sensin, sen hep benim hayatimdaki en onemli kisi olacaksin, ben sensiz bir hayati dusunemiyorum dedi. Ama sonra listesini sayarken o kizida saydi. Yani o kiz esimin hayatinda hep onemli bir yere sahip olacak. Neden benim bu kadar toleransli olacagimi dusunuyo bilmiyorum, daha gecen hafta kizla benim dedikodumu yapiyolardi simdi gelmis bana onemli kisi olarak onuda sayiyo.
bu arada kullanmadigimiz cok eski bir bilgisayarimiz vardi, ondaki mesajlarida okudum. esime bahsetmedim tabii ama yazdiklari beni sok etti, ben kizkanclik yapiyorum diye kiz benim icin;
kompulsif bozukluk olabilir demis, esimde cevap olarak dedigin gibi galiba kompulsif bozukluk var demis((
Esimle son mesajlarina birkac gun sonra bakicam, karsilasabileceklerim;
1- Ikiside mesafeli davraniyo olabilirler
2- Kiz yine canimli cicimli yazarken esim mesafeli davraniyo olabilir
3- esim kiza benim mesajlari okudugumu caktirmadan samimiyete devam etmelerini soylemis olabilir

Napiyim bilmiyorum. Acaba ikisinide bosverip, ne halleri varsa gorsunler deyip hayatima devam mi edeyim? Acaba kiza bir mesaj yazsam benmi suclu duruma duserim.

kusura bakmayin yaa, yine cok uzun oldu..

Kızla sizin direk muhattap olmamanızı öneririm... Eşiniz neden bu kıza bu derece önem veriyor onu da anlamış değilim... ozaman siz de sayın en önemli 10 kişiyi hayatınızda ve liteye de başka bi erkeği ekleyin bakalım ne diyecek ozaman...
takip etmeye devam edin... ama kendinizi de yıpartmayın...
umarım hatasını anlamıştır eşiniz...

Bilmiyorum neden bu kadar onemli. Gecmis tartismalarimizda esime; benim cok samimi erkek arkadasim olsa, ona canimli, cicimli hitap etsem ne hissedersin, hosuna gidermi demistim. Bana ben kiskanmam, bunlar normal seyler demisti. Tabii basina gelmeyince anlamiyo, erkekler empati kurma ozurluler.

empati kuramıyorsa sende aynını ona yap veya öyleymiş gibi göster bakalım gerçekten tepkisiz kalabilecek mi...

Canım eşinin tavrı çok yanlış başka bir kadınla seni çekiştirmiş resmen , hiş hoş değil;bence sen sakin davran kıskandığını belli etme eşin şımarmasın .Ayrıca o kadının konuşmalarından sanki bu durumdan haz alıyormuş gibi bir izlenim aldım seni kıskanç hallerin onu dahada sevindirecektir.Hem kıskanmakta da haklısın bence kızın ve eşinin konuşmaları bana pek normal gelmedi.Biz en yakın arkadaşlarımıza bile sevgililerimizle sıkıntılarımızı bu kadar detaylı anlatmayız.Eşin rapor verir gibi yazmış herşeyi maşallah sanki ikisi karı koca sende kıskanç çocuklarısın ,ilginç valla

Canım onlara en güzel cevabı kıskandığını belli etmeyerek verebilirsin, sakın o kadını da arama hiç muhatap olma onunla.
Çünkü daha da hoşuna gider.
Normal bir insan olsa eşini ondan kıskandığını öğrendiği zaman biraz dikkat eder, üzülür öyle olmadığını ispatlamaya çalışır daha mesafeli olur.
Ama bence asıl hasta o kadın, seni kıskandırarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor zavallı şey.

hic keyfim yok, bugun baktim mesajlara ayni tas ayni hamam, sadece beni cekistirmeyi birakmislar, onun disinda canimli, cicimli...offf biktim artik...takmiyim diyorum oda olmuyo...

hic keyfim yok, bugun baktim mesajlara ayni tas ayni hamam, sadece beni cekistirmeyi birakmislar, onun disinda canimli, cicimli...offf biktim artik...takmiyim diyorum oda olmuyo...

Yazdıklarını okudukça çok üzüldüm canım. Eşin hata yaptığının farkında, fakat hala diğer bayana ilgi duyuyorki aynı şekilde görüşmeye devam ediyor. Son kez eşinle konuş bence. ıçinden geçenleri eşine de anlat. Sevdiğin için kıskandığını ve böyle yapmaya devam ettikçe eşine olan sevginin azalacağını söyle. Belki senin onu asla bırakmayacağını düşünüyor ve bu sebeple bu şekilde davranıyordur. Kaybetme korkusu yaşarsa eğer, o zaman senin değerini daha iyi anlayacaktır. Bence bu korkuyu ona yaşatmalısın. Sonra da kendi hayatını yaşamaya bak, kendine zaman ayır. Seni meşgul edecek ve mutlu edecek uğraşlar edin. Eşin onu umursamadığını gördükçe, nedenlerini araştırmaya başlayacak ve sana olan ilgisi artacaktır. Umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer. olumunekankayizsmile

kesinlikle bu konuda tavrını koy eğer 3.bir kişiye hemde bir kız arkadaşına özelinizi anlatıyorsa şuan olmasa bile yakında kesin aralarında istemediğin şeyler olur...takipte ol...

En son okudugum mesajlarindan birinde kiza; cok mutluyuz, Handan'la aramiz cok iyi, nazar degmesin demis. Kizda, sevindim canim, ben nazar etmem aman bozulmasin yazmis. Sonra esim zaten huzursuz zamanlarimizi bilen tek kisi sensin demis. Hic dusunmuyomu yaa bu huzursuzluklari onun yuzunden yasadik diye. Anlamiyorum bu erkekleri; biraz once baska bir arkadasin yazdigini okudum burda; oda esiyle benzer problemleri yasamis, yazdiklarini okuyunca cok sasirdim onun esinin davranislarinin aynisini benim esimde yapiyo.

Mesajları okuduğunuzu biliyorlar elbette böyle yazacaklar artık.

Eşinizle aranızın düzeldiğini yazmışsınız birara.Elbette buna sevinirim lakin;

eşinizin size ''senin kaprislerin yüzünden bir arkadaşlığı bitiremem '' demesi
''sadece işinde problem var,diğerlerini bilmiyor '' demesi
canım canısı vs..onları saymıyorum bile...

benim için hala koca bir soru işareti.
Felaket tellalı değilim,farkındayım ama göz yumuyorum deseniz ona göre yazarım.
Ama anlaşılan eşiniz bu arkadaşlığa ve arkadaşılığın samimiyetine sizide ikna etmiş.

Bence o sizi değil siz onu ikna edin.

Eşinizin acilen kendine gelmesi lazım .. Bu kadar mı zor biriyle arasına mesafe koymak peki sizin bu tür arkadaslıklarınız olsa esiniz ne yapardı ? Bu konuda size de kendine tanıdıgı hakları tanıyor mu ?

sizin hakkınızda onunla dertleşiyor sizi ona şikayet ediyor bu ne ya hiç normal değil sakin bi insanım ama su durumda eli maşalı olur bunların ilişkisine pat diye nokta koyardım ya ben ya o derdim çıldırmışlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…