Kizlar suan aramiz iyi, ama ben dikkatli olucam yine. esim cok uzgun, seni uzdugum icin kendimi hic affetmiycem, icim aciyo dedi. Bakalim zaman gosterecek nasil olacagini, sizi haberdar ederim.
yardimlariniz icin cok tesekkurler:))
Selam kizlar, ben geldim yine. Esimle aramiz suanda cok iyi. Ama ben yinede tedirginim. Gecen gun bana kiskanmakta hakliymissin demekki kadinlar hissediyo gibi bisey dedi, neden oyle dedi bilmiyorum sordum ama genel olarak soyledim dedi. Kiza Handan'la aramiz cok iyi, tipki liseli asiklar gibiyiz demis. Kizda nispet edercesine bizde is cikisi X'cigimle bulusup yemege gidicez, cok ozledim demis.
Dun aksamda esim; bana hayatimda sevdigim ve deger verdigim 10 kisi olsa yeter, tabiki bunlarin birincisi sensin, sen hep benim hayatimdaki en onemli kisi olacaksin, ben sensiz bir hayati dusunemiyorum dedi. Ama sonra listesini sayarken o kizida saydi. Yani o kiz esimin hayatinda hep onemli bir yere sahip olacak. Neden benim bu kadar toleransli olacagimi dusunuyo bilmiyorum, daha gecen hafta kizla benim dedikodumu yapiyolardi simdi gelmis bana onemli kisi olarak onuda sayiyo.
bu arada kullanmadigimiz cok eski bir bilgisayarimiz vardi, ondaki mesajlarida okudum. esime bahsetmedim tabii ama yazdiklari beni sok etti, ben kizkanclik yapiyorum diye kiz benim icin;
kompulsif bozukluk olabilir demis, esimde cevap olarak dedigin gibi galiba kompulsif bozukluk var demis((
Esimle son mesajlarina birkac gun sonra bakicam, karsilasabileceklerim;
1- Ikiside mesafeli davraniyo olabilirler
2- Kiz yine canimli cicimli yazarken esim mesafeli davraniyo olabilir
3- esim kiza benim mesajlari okudugumu caktirmadan samimiyete devam etmelerini soylemis olabilir
Napiyim bilmiyorum. Acaba ikisinide bosverip, ne halleri varsa gorsunler deyip hayatima devam mi edeyim? Acaba kiza bir mesaj yazsam benmi suclu duruma duserim.
kusura bakmayin yaa, yine cok uzun oldu..
Bilmiyorum neden bu kadar onemli. Gecmis tartismalarimizda esime; benim cok samimi erkek arkadasim olsa, ona canimli, cicimli hitap etsem ne hissedersin, hosuna gidermi demistim. Bana ben kiskanmam, bunlar normal seyler demisti. Tabii basina gelmeyince anlamiyo, erkekler empati kurma ozurluler.
hic keyfim yok, bugun baktim mesajlara ayni tas ayni hamam, sadece beni cekistirmeyi birakmislar, onun disinda canimli, cicimli...offf biktim artik...takmiyim diyorum oda olmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?