bence aralarında birşey yok.
sadece ikisi de karşı cinse ilgi duyuyor. biri bayanlarlar arkadaslık kurmayı konuşmayı seven biri diğeri de erkeklerle samimiyeti seven biri...
arkadaslıklarını devam ettirmek için ikisi de birbirine problem anlatıyor ki acitasyon olsun duygusallık olsun... ahmet ne iyi adam hansanın kaprisleriyle uğraşıyor imajı verilsin.
yada ayşe ne iyi kız kocasının derdini çekiyorrr benim eşim olsa böyle yapmaz gibi hayranlıklar uyandırmak alkış almak isitiyorlar dikkat çekmek ilgi görmek aferin almak istiyorlar siz kendinize güven probleminizden bahsetmisiniz ama bunların da kişilik problemi var.
kendilerini fazla önemsiyorlar.
siz hiç üzerine gitmeyin. canım ben biraz abarttım sonuçta biz evliyiz ve eğer dediğin kadar iyi biriyse evli adamı ayartacak hatta asılsan bile pas verecek değil yaa.. benim biraz kendimle ilgilenip odak noktamı değiştirmem gerek diyip silin:)))
imaj değiştirin arkadas edinin. yaz kurslarına falan birşeyelere takılın.
ama ne o bayanı ne de eşinizi fazla abartmayın.
Bu arada yazmadigim bisey daha var; biz daha nisanliyken benim erkek arkadasim vardi, esim onu kiskanip bi suru problem cikarmisti. ben o kisiyle arkadasligimi bitirdim esim rahatsiz olmasin diye ki ben her zaman insanlarla mesafemi korurum. Ama kendisi ayni seyi yapamiyo, ben ona arkadasligini bitir demedim ki mesafe koy dedim. Baska bi kiz arkadasini ornek verdim sen ona canisi diye hitap edebilirmisin, tabii ki edemezsin zaten sen etsende o izin vermez dedim. Anlatmaya calistim bu kizin laubaliligini ama anlayana. Neyse sinirliyim ya gaza geldim.Yarin konusucam, yazarim gelismeleri. Sagolun kizlar okuyup, yorum yazdiginiz icin.opuyorumnanaktan
madem sen bitirmissin esinde hayde hayde bitirmeli
valla ben olsam birak mesafe koydurmayi görüsmesine izin bile vermezdim
o ne öyle cnm herkes yerini bilmeli :umursamaz:
Bu arada yazmadigim bisey daha var; biz daha nisanliyken benim erkek arkadasim vardi, esim onu kiskanip bi suru problem cikarmisti. ben o kisiyle arkadasligimi bitirdim esim rahatsiz olmasin diye ki ben her zaman insanlarla mesafemi korurum. Ama kendisi ayni seyi yapamiyo, ben ona arkadasligini bitir demedim ki mesafe koy dedim. Baska bi kiz arkadasini ornek verdim sen ona canisi diye hitap edebilirmisin, tabii ki edemezsin zaten sen etsende o izin vermez dedim. Anlatmaya calistim bu kizin laubaliligini ama anlayana. Neyse sinirliyim ya gaza geldim.Yarin konusucam, yazarim gelismeleri. Sagolun kizlar okuyup, yorum yazdiginiz icin.opuyorumnanaktan
Ne mesafesi ?
Mesafe koymasın direk bitirsin bence.:mymeka:
:umursamaz: esi canisi dese baska bi adama ne tepki verir acababaksana adam canisi dyomus kiza:mymeka:
hic abartmiyorum kesinlikle ben daha fenasini yapardim :1closedeyes:gÜzelİm senİn adına Çok ÜzÜldÜm eŞİn nasıl bÖyle davranır sana Çok sabırlısın canım baŞka kadın olsa o bİlgİsayarı kafasına geÇİrİr yemİn ederİm gÖz yumma bence gÖrÜŞmelerİne
Esimle baska problemimiz yok tek problem bu. Digerlerinden haberi yok derken benimle ilgili anlattigi diger seyleri kastediyo ( kendime guvenimin olmamasi, asagilik kompleksi olmasi vs.), cunku butun yazismalari okudum, dun butun gece uyumadim, esim uyurken ben mesajlari okuyodum.
aynen kanka:içelim:
simdi aralarinda bisey yoksa bile ilerde bisey olma ihtimali cokkk yüksek
her aldatma vakasi "evliligim kötü gidiyor, anlasamiyoruz" vs gibi yalanlarla basliyo zaten
sen sen ol ne yap et bu kadinla esinin görüsmesine izin verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?