Ne yapmaliyim

digerlerinden haberi yok cümlesiine anlam veremedim
ayrica senin kaprislerin yüzünden arkadasligmi bitirememde ne demek
senin baska bi erkekle bu kadar samimi bi arkadasligin olsa esin nasil tepki verir acaba :umursamaz:
sorunlarimiz var kavga ediyoruz fln filan bu laflar hayra alamet degil söyleyim

Kizlar fikirleriniz icin cook tesekkur ederim, en azindan hakli oldugumu onaylamis oldum. Beni en cok uzende benimle ilgili ozel seyleri baska bir kadina anlatmasi oldu, beni kucuk dusurdu, gururumu kirdi. Kizin esiyle tanistik, esimde hic kizin anlattigi gibi biri olmadigini soyledi yani kiz surekli kocasini kotuledigi icin insanlarda onyargi var, adam karisini gercekten seviyo gibi geldi bana. Esimle ortak bi arkadasimizda o kizin esiyle tanismisti ve hic kizin anlattigi gibi biri olmadigini soylemisti, neden kocasini herkese kotuluyo bilmiyorum. Butun yazismalarini okudum, esimle aralarinda ciddi bisey oldugunu dusunmuyorum ama hoslanma ihtimali yuksek gibi geldi. Zaten kiz gercek dost olsa sizinde dediginiz gibi ya geri cekilir yada cozum bulmaya calisirdi, o sadece egosunu tatmin etmenin pesinde. Yazismalarda esim bizim problemlerimizden bahsettigimde onun verdigi cevaplar sabit 'hmmm, yaaa, yada gulenyuz,uzgunyuz' ifadeleri koymus. Gercek dost nasihat verir, tavsiyelerde bulunur, cozum bulmaya calisir. Yarin konusucam esimle sakin sakin.

Canim yaa, ne kadar dogru bi noktaya parmak basmissin, gercekten oyle. Gecmiste esimle tartisdigimizda soyledim sen ve arkadasin kendinizi cok mukemmel saniyosunuz, o surekli kocasindan sikayet ediyo sen de bana problemli insan muamelesi yapiyosun diye, tabi yine ben haksiz oldum. dedigin gibi bende gozumde o kadar buyuttum ki surekli onlari dusunuyorum, dikkatimi dagitmam lazim.

Bu arada yazmadigim bisey daha var; biz daha nisanliyken benim erkek arkadasim vardi, esim onu kiskanip bi suru problem cikarmisti. ben o kisiyle arkadasligimi bitirdim esim rahatsiz olmasin diye ki ben her zaman insanlarla mesafemi korurum. Ama kendisi ayni seyi yapamiyo, ben ona arkadasligini bitir demedim ki mesafe koy dedim. Baska bi kiz arkadasini ornek verdim sen ona canisi diye hitap edebilirmisin, tabii ki edemezsin zaten sen etsende o izin vermez dedim. Anlatmaya calistim bu kizin laubaliligini ama anlayana. Neyse sinirliyim ya gaza geldim.Yarin konusucam, yazarim gelismeleri. Sagolun kizlar okuyup, yorum yazdiginiz icin.opuyorumnanaktan

madem sen bitirmissin esinde hayde hayde bitirmeli
valla ben olsam birak mesafe koydurmayi görüsmesine izin bile vermezdim
o ne öyle cnm herkes yerini bilmeli :umursamaz:

O sadece isinden memnun olmadigini biliyo, digerlerinden haberi yok ona gore davranirsin

Nereye çekerseniz çekin bu lafı ..

İhtimaller şu şekilde bence ;

-Ya ikisi beraber.

-Ya eşinizin başka bir sevgilisi var ve bunu bu kızla paylaşıyor ona göre dikkat etmesini söylüyor CADIARZU

-Yada bu ikisi eskiden sevgiliydi size söylemedi ki eski sevgilisiyle görüşmesine müsade etmezsiniz diye..

Yani her halükarda ikisi arasında birşeyler var muhakkak gün gibi ortada.

Madem sizin yüzünüzden ilişiğini kesemezmiş o zaman tercih yapsın bakalım kimi seçecek CADIARZU

Ne mesafesi ?

Mesafe koymasın direk bitirsin bence.:mymeka:

Esimle baska problemimiz yok tek problem bu. Digerlerinden haberi yok derken benimle ilgili anlattigi diger seyleri kastediyo ( kendime guvenimin olmamasi, asagilik kompleksi olmasi vs.), cunku butun yazismalari okudum, dun butun gece uyumadim, esim uyurken ben mesajlari okuyodum.

Ne mesafesi ?

Mesafe koymasın direk bitirsin bence.:mymeka:

aynen kanka:içelim:
simdi aralarinda bisey yoksa bile ilerde bisey olma ihtimali cokkk yüksek
her aldatma vakasi "evliligim kötü gidiyor, anlasamiyoruz" vs gibi yalanlarla basliyo zaten
sen sen ol ne yap et bu kadinla esinin görüsmesine izin verme

eşinle konuşurken bu şahsın açıklarını da örnekleyerek konuş.
ve ona artık evliliğimizn monotonlaştığını benim sorunlu olduğumu düşünerek heyecan arıyorsun yada zorla sorun varmış gibi elalame sorunlarımızı anlatıyorsun o şahışla muhabbet için ilişkimizi kullanma. o da senin yaptığını yapıyor kocasıyla ilişkisini kullanıyor. hatırlıyorsan adamı gördük çevreden de iyi duyumlar aldık gibi şeyleri de sakın atlama mutlaka söyle.
sadece bu laubalilikten hoşlanmadığını görüşmenin sizi hiiiç rahatsız etmediğini söyle:)
bende bir erkek arkadasım olurda canısı falan dersem samimiyet kurarsam hi bozulma de...
ama sakın kendini yıpratma. keyfine bak sen.

Bir de kizla ikisinin sirketi is yapiyo, esimde kendi firmasindaki tek Turk oldugu icin o firmadan sorumlu yani ister istemez gorusmek zorundalar, ama en azindan sadece is arkadasi olsunlar. Ben zamaninda dedim esime is arkadasliklari ne kadar degismis, yada sizin sektor sapik biraz, bu ne laubalilik diye, ciddiye almadi tabii.

gÜzelım senın adına Çok ÜzÜldÜm eŞın nasıl bÖyle davranır sana Çok sabırlısın canım baŞka kadın olsa o bılgısayarı kafasına geÇırır yemın ederım gÖz yumma bence gÖrÜŞmelerıne

Kesinlikle haklısınız
Eşiniz hemen o kızla görüşmeyi kesmeli
Konuşmalarda hoşa gitmeyen şeyler var dikkat edin
Tavrınızı koyun

o kadınla samimi olsa bile hiçbir şekilde seni bırakacağını zannetmiyorum.

sanki eşin flörtiz bir adammış gibi bir izlenim kaldı bende. kadınlarla samimi olsa bile ileri noktaya taşımayan ve bir yerde hop diyebilen bir adam bence.. o kadında sınır biraz delinmiş galiba..

ama özel hayatınızı deşifre etmesi büyük hata. bazı şeyler iki kişi arasında kalır. sınırları daraltması da sizin maharetinize kalmış..

Bence aralarında bişey var.
Bence aralarında bişey yok.

Mesele bu olmamalı bence.
Var ya da yok!
Ne fark eder ki???
Eşiniz başka bir bayana neden canımmm diye sıfat kullanır?Aldatmıyor sadece bayanlarla konuşmak hoşuna mı gidiyor??Bu sorun değil mi?
Eşiniz sizin rahatsız olduğunuz bir konuya tepki olarak ''kusura bakma senin kaprislerin yüzünden arkadaşlığımı bozamam''deme lüksünü kendinde hangi cesaretle buluyor?Bu cesareti ona yalnız siz verebilirdiniz;vermediniz ki kızıyorsunuz.
Ayrıca nişanlılık dönemimde kendi tepki verdiği şeyi şuan yapıyor ise arada değişen ne olmuş?
Çok mu medenileşmiş(!)aşkı mı azalmış...???

Evet sakin sakin konuşun
Sakin sakin ama eze eze.
Ya yaptığının hata olduğunu görsün ya da hatasına canısı demeye devam etsin.
Hoş böyle bir tercih konusu bile gereksiz ama...

baksana adam canisi dyomus kiza:mymeka:
:umursamaz: esi canisi dese baska bi adama ne tepki verir acaba

hic abartmiyorum kesinlikle ben daha fenasini yapardim :1closedeyes:

Eşiniz başkasının üstüne vazife olmayan meseleleri neden elin kadınına anlatıyor ?

Ne hakla hangi sıfatla ?

Siz arkadaşınızla paylaşsanız hadi neyse.

Eşiniz sizi nasıl çekiştirebilir başka bir kadına .

Çok aşağılayıcı çok küçük düşürücü çok ezici bir şey bu yaptığı.

Evliliği kötü gitse bile bunu 3.kişilerin bilmesi gerekmez hem kanka

O kadının bilmesi neyi değiştirecek ki hem .

Eşiniz çocuk gibi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…