- 17 Ağustos 2024
- 71
- 26
-
- Konu Sahibi garibankiz
Bir kadın ne hissediyorsa doğrudur.Konuştuğum biri var, aramızda 3 saatlik mesafe var o başka bir ilde ama yakın. Benim sorum şu o çocuk bana açıldı benim için defalarca geldi şuraya gidelim şunu yapalım yiyelim vs bir dediğimi iki etmedi ama yanındayken çok sıkılıyorum fazla konuşmuyor ve izinsiz telefonumu ellemişti o hareketi bana aşırı itici geldi zaten başta mantıken düşündüm dedim evlenirsem iyi bir eş olur vs diye yaşım da geçiyor diye düşündüm çevremde sürekli birileri evlendiği için ben de o baskıya girdim ama şu an hiç içimden onunla konuşmak gelmiyor mesajlarına bile 3 4 saaatte bir dönüyorum o hareketi beni isinamadan soğuttu gibi ne yapmalıyım?
Telefona izinsiz dokunmak mı?Konuştuğum biri var, aramızda 3 saatlik mesafe var o başka bir ilde ama yakın. Benim sorum şu o çocuk bana açıldı benim için defalarca geldi şuraya gidelim şunu yapalım yiyelim vs bir dediğimi iki etmedi ama yanındayken çok sıkılıyorum fazla konuşmuyor ve izinsiz telefonumu ellemişti o hareketi bana aşırı itici geldi zaten başta mantıken düşündüm dedim evlenirsem iyi bir eş olur vs diye yaşım da geçiyor diye düşündüm çevremde sürekli birileri evlendiği için ben de o baskıya girdim ama şu an hiç içimden onunla konuşmak gelmiyor mesajlarına bile 3 4 saaatte bir dönüyorum o hareketi beni isinamadan soğuttu gibi ne yapmalıyım?
Evet ya nasıl sinirlendim içten içe anlatamam o an ortam bozulmasın diye bir şey demedim elinden aldım bjr şekilde. Zaten gereksiz bjr atar giderleri var anlamadımTelefona izinsiz dokunmak mı?
Hiç sevmem.
Kesinlikle öyle aşırı sıkılıyorum yanındayken bazen böyle ben konu açıyorum ayıp olmasin gibi gülümsüyor falan bunlar soğuma nedeni değil de neayril gitsin konusamiyorsan muhabbetinden keyif almiyorsan hayat gecmez. kendi ailem dahil tanidigim ne kadar mutlu cift varsa hepsi birbirinin sohbetinden zevk alan her gun bir konu bulup yururken bile sohbet eden insanlar. nerede mutsuz bir cift varsa birbirine iki cümle kurmaktan aciz oluyorlar. sohbet etmek yerine durum bildirimi yaparak yasiyorlar
Öyle görünüyor gibi uzatmanın anlamı da yokDuygun yok demekki. Bitir.
iyy öyle biriyle niye berabersin ki? insan hele ki cicim ayinda beraber temizlik de yapsa keyif alir. tüm gün bir bankta otursa gece "ne guzel bir gündü" diye düşünür.Kesinlikle öyle aşırı sıkılıyorum yanındayken bazen böyle ben konu açıyorum ayıp olmasin gibi gülümsüyor falan bunlar soğuma nedeni değil de ne
Bide şimdi den atarlı giderli sende boşver gitsinEvet ya nasıl sinirlendim içten içe anlatamam o an ortam bozulmasın diye bir şey demedim elinden aldım bjr şekilde. Zaten gereksiz bjr atar giderleri var anlamadım
Sogumussunuz işte. Ruhunuz, benliginiz doğru cevabı bulmuş bile.Konuştuğum biri var, aramızda 3 saatlik mesafe var o başka bir ilde ama yakın. Benim sorum şu o çocuk bana açıldı benim için defalarca geldi şuraya gidelim şunu yapalım yiyelim vs bir dediğimi iki etmedi ama yanındayken çok sıkılıyorum fazla konuşmuyor ve izinsiz telefonumu ellemişti o hareketi bana aşırı itici geldi zaten başta mantıken düşündüm dedim evlenirsem iyi bir eş olur vs diye yaşım da geçiyor diye düşündüm çevremde sürekli birileri evlendiği için ben de o baskıya girdim ama şu an hiç içimden onunla konuşmak gelmiyor mesajlarına bile 3 4 saaatte bir dönüyorum o hareketi beni isinamadan soğuttu gibi ne yapmalıyım?
Evliliği sevdiğimiz için yapıyoruz ama muhabbetsiz evlilikte çekilmez sıkılırsın. Sohbetsiz biri olduğunun sinyalini vermiş . Telefonuna bakması da belki ilişki içinde olduğunuz için kendinde böyle bir hak görmüştür kimi ilişkiler öyle birbirinin şifresini sosyal medyasını falan herşeyini bilirKonuştuğum biri var, aramızda 3 saatlik mesafe var o başka bir ilde ama yakın. Benim sorum şu o çocuk bana açıldı benim için defalarca geldi şuraya gidelim şunu yapalım yiyelim vs bir dediğimi iki etmedi ama yanındayken çok sıkılıyorum fazla konuşmuyor ve izinsiz telefonumu ellemişti o hareketi bana aşırı itici geldi zaten başta mantıken düşündüm dedim evlenirsem iyi bir eş olur vs diye yaşım da geçiyor diye düşündüm çevremde sürekli birileri evlendiği için ben de o baskıya girdim ama şu an hiç içimden onunla konuşmak gelmiyor mesajlarına bile 3 4 saaatte bir dönüyorum o hareketi beni isinamadan soğuttu gibi ne yapmalıyım?
Herkes evleniyor diye istemediğin biriyle evlenilir mi yahu?Konuştuğum biri var, aramızda 3 saatlik mesafe var o başka bir ilde ama yakın. Benim sorum şu o çocuk bana açıldı benim için defalarca geldi şuraya gidelim şunu yapalım yiyelim vs bir dediğimi iki etmedi ama yanındayken çok sıkılıyorum fazla konuşmuyor ve izinsiz telefonumu ellemişti o hareketi bana aşırı itici geldi zaten başta mantıken düşündüm dedim evlenirsem iyi bir eş olur vs diye yaşım da geçiyor diye düşündüm çevremde sürekli birileri evlendiği için ben de o baskıya girdim ama şu an hiç içimden onunla konuşmak gelmiyor mesajlarına bile 3 4 saaatte bir dönüyorum o hareketi beni isinamadan soğuttu gibi ne yapmalıyım?
Olmuyorsa olmuyordur. Zorlamanın manası yok. Yaş geçiyor diye de biri ile görüşmek en büyük hata. BoşverKonuştuğum biri var, aramızda 3 saatlik mesafe var o başka bir ilde ama yakın. Benim sorum şu o çocuk bana açıldı benim için defalarca geldi şuraya gidelim şunu yapalım yiyelim vs bir dediğimi iki etmedi ama yanındayken çok sıkılıyorum fazla konuşmuyor ve izinsiz telefonumu ellemişti o hareketi bana aşırı itici geldi zaten başta mantıken düşündüm dedim evlenirsem iyi bir eş olur vs diye yaşım da geçiyor diye düşündüm çevremde sürekli birileri evlendiği için ben de o baskıya girdim ama şu an hiç içimden onunla konuşmak gelmiyor mesajlarına bile 3 4 saaatte bir dönüyorum o hareketi beni isinamadan soğuttu gibi ne yapmalıyım?
Sohbeti sarmıyorsa gram tat almazsın ya. Düşün şimdi böyle evlenip 4-5 sene sonra sıfır muhabbete iner. Zaman geçmez.Konuştuğum biri var, aramızda 3 saatlik mesafe var o başka bir ilde ama yakın. Benim sorum şu o çocuk bana açıldı benim için defalarca geldi şuraya gidelim şunu yapalım yiyelim vs bir dediğimi iki etmedi ama yanındayken çok sıkılıyorum fazla konuşmuyor ve izinsiz telefonumu ellemişti o hareketi bana aşırı itici geldi zaten başta mantıken düşündüm dedim evlenirsem iyi bir eş olur vs diye yaşım da geçiyor diye düşündüm çevremde sürekli birileri evlendiği için ben de o baskıya girdim ama şu an hiç içimden onunla konuşmak gelmiyor mesajlarına bile 3 4 saaatte bir dönüyorum o hareketi beni isinamadan soğuttu gibi ne yapmalıyım?