• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

09hayall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2021
45
-17
1
Kızlar mrb daha önce bununla ilgili konu açmıştım kısaca yine anlatayım biraz eşimle çok büyük olaylar yaşadık ve karşılıklı boşanma davası açtık.Şimdi ise bana yuvanı kurtarmak istiyosan çocuk için sana bir şans veriyorum diyor. Benim şartlarımı isteklerimi yerine getir diyor bana şartları da şöyleymiş düğünde takılan altınları verecekmişim ve kendisinde özür dilecekmişim annesi babası abisi hala bunca bunca yaptıklarına rağmen evime gelecekmiş ben onlara hizmet edecekmişim güler yüz gösterekmisim hiç bisey olmamış gibi ama bende onun annesinin evine gidecekmişim işlerine yardim edip kalacakmışım ama kendi ailemin evinde de ole istediğim zaman gidemezmişim onun belirlediği günlerde izin verirse gidebilirmisim yaa sanki bunca şeyi ben yapmışım ona benim şartlarımla yaşayacaksın diyor dedim çocuğuna hiç mi için acımıyor o beni büyüyünce bulur diyor düşünceye bakın kızlar

Ne yapacağınız çok açık. Davanızdan vazgeçmeyin. Böyle bir durumun içinde çocuk yapmayın dememe gerek yok sanırım. Çocuk yuva kurtarma aracı değildir.

Kızlar mrb daha önce bununla ilgili konu açmıştım kısaca yine anlatayım biraz eşimle çok büyük olaylar yaşadık ve karşılıklı boşanma davası açtık.Şimdi ise bana yuvanı kurtarmak istiyosan çocuk için sana bir şans veriyorum diyor. Benim şartlarımı isteklerimi yerine getir diyor bana şartları da şöyleymiş düğünde takılan altınları verecekmişim ve kendisinde özür dilecekmişim annesi babası abisi hala bunca bunca yaptıklarına rağmen evime gelecekmiş ben onlara hizmet edecekmişim güler yüz gösterekmisim hiç bisey olmamış gibi ama bende onun annesinin evine gidecekmişim işlerine yardim edip kalacakmışım ama kendi ailemin evinde de ole istediğim zaman gidemezmişim onun belirlediği günlerde izin verirse gidebilirmisim yaa sanki bunca şeyi ben yapmışım ona benim şartlarımla yaşayacaksın diyor dedim çocuğuna hiç mi için acımıyor o beni büyüyünce bulur diyor düşünceye bakın kızlar
Çocuguna aci. Bu ailede buyumesine izin verme derim. Karar senin ama kendisine, ailesine hizmetçi, kole ariyor. Eş değil. Yazik etme kendine

Çocuguna aci. Bu ailede buyumesine izin verme derim. Karar senin ama kendisine, ailesine hizmetçi, kole ariyor. Eş değil. Yazik etme kendine
Bende kabul etmedim zaten benim onun ailesiyle yüz yüze gelmemin mümkünü yok zaten ki onlar benim yüzüme nasıl bakacaklarını düşünüp benden bunu isteyebiliyor kafam almıyo neler yaptilar bize geçmis konumu okuduysanız daha iyi anlarsınız teşekkürker

Yani evliliğini kurtarmak isteyen bir insan ilk önce bunları sunar mı bide yapan eden o geçmis konuyu biliyorsanız eğer ben ondan özür dileyecekmişim
Konunuzu bilmiyorum ama eğer siz haklı olmasanız barışma derdine düşmezdi son bir hamle ile köleliğide kabul ettireyim demiş, belli ki sizi gözünde koyduğu nokta tam da bu, kaldı ki eşiniz haklı olsun barışmak isteyin size bu şartları sunamaz ne demek altınları ver, anama babama hizmet et, kendi ailenle kısıtlı görüş, yolu açık olur inşallah tez zamanda kurtulursunuz

Neyin kafasını yaşıyor. Resmen kölelik şartları bunlar. Nasıl bir öz güven kendini beğenmişlik yani çocuk için bir şans diyor ama olmazsa yüzümü göremez büyüyünce bulur ne demek.

Neyin kafasını yaşıyor. Resmen kölelik şartları bunlar. Nasıl bir öz güven kendini beğenmişlik yani çocuk için bir şans diyor ama olmazsa yüzümü göremez büyüyünce bulur ne demek.
Bana çocuk için sana bir şans veriyorum diyor hala o bana şans veriyormuş sanki okadar şeyi o yaşatmadı

Bana çocuk için sana bir şans veriyorum diyor hala o bana şans veriyormuş sanki okadar şeyi o yaşatmadı
Önceki konularınızı bilmiyorum ama çok yıpranır sınız böyle biriyle.

Sakin öyle bisey yapma götür bankaya kasana koy o senin hakkin serefsize bak sen annesine vercekmisin ozaman dügünde onun bilegine taksalardi bu konulari bende yasadim dügün arefesinde asla bak sakin bosan daha iyi ondan daha hayir gelmez altinlari alir senden bosanir oyuna gelme cocuk icinse hic affetme sana es mi yok ya ilk bosananda sen degilsin yani sakin verme amaci ortada birakmak neden bukadar savunmasiz kaliyosun canim cok üzülüyorum okadar sinirlendim ki ailen nerde senin? Ben olsam ortaligi ayaga kaldirirdim ki dügünde ben rezil etmistim hanimefendiyi!!! Sende et herkes bilsin sesini cikar sesini yoksa üstüne gelirler

Ne bu Sevr Anlaşması falan mı? Oldu olacak küçük adaları da beyefendiye verelim. Kurtarmaya çalıştığını falan çalışmıyorum. Sen yüzde 100 suçlu olsan bile orta yol bulunmaya çalışılır. Çocuk senin mutsuz olduğun yerde zaten mutlu olamaz.

Konunuzu bilmiyorum ama eğer siz haklı olmasanız barışma derdine düşmezdi son bir hamle ile köleliğide kabul ettireyim demiş, belli ki sizi gözünde koyduğu nokta tam da bu, kaldı ki eşiniz haklı olsun barışmak isteyin size bu şartları sunamaz ne demek altınları ver, anama babama hizmet et, kendi ailenle kısıtlı görüş, yolu açık olur inşallah tez zamanda kurtulursunu

Sakin öyle bisey yapma götür bankaya kasana koy o senin hakkin serefsize bak sen annesine vercekmisin ozaman dügünde onun bilegine taksalardi bu konulari bende yasadim dügün arefesinde asla bak sakin bosan daha iyi ondan daha hayir gelmez altinlari alir senden bosanir oyuna gelme cocuk icinse hic affetme sana es mi yok ya ilk bosananda sen degilsin yani sakin verme amaci ortada birakmak neden bukadar savunmasiz kaliyosun canim cok üzülüyorum okadar sinirlendim ki ailen nerde senin? Ben olsam ortaligi ayaga kaldirirdim ki dügünde ben rezil etmistim hanimefendiyi!!! Sende et herkes bilsin sesini cikar sesini yoksa üstüne gelirler
Cnm nasıl bu hale geldiğimizi bir bilsen önceki konuyu okusan daha iyi anlarsınız.

Cnm nasıl bu hale geldiğimizi bir bilsen önceki konuyu okusan daha iyi anlarsınız.
Acikcasi öncesinin pek önemi yok size bu sekilde davrananlara siz kendinizi laik mi görüyosunuz? Kadina siddet hic bi zaman bitmiyo buda bi piskolojik siddet bence yani altinlari ver anama babama öle yap kendi ailene gitme cocuguna üzülmüyomusun yada o büyünce beni bulur ne ya ozaman büyünce sizide bulur sil gitsin hic seref onu gurur yok bu ailede sizdede mi yok? Agir gelebilir sözlerim özürde diliyorum ama altin icin cocuguna üzülmüyomusun deyip lafi evirip ceviriyo ha bide köle gibi kullanmak istiyo ama sen bu konuda kararsizsin kararsiz kalacak bisey yok güle güle demeyi bilmelisin burnu sürtsün git hayatini yasa ya böyle insanla yasanilirmi ömrünü cürütüyosun disarida bir hayat var !!

Okudum konunuzu bir kere daha tekrarlıyorum sizi köleleştirecek, sizde kararsızsınız çok belli dönecek, barışacak olursanız bu filmin fragmanı onu da bilin de

Back
X