• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Aynı odayı gün boyunca paylaşıyoruz bu tavrın bir sebebi olmalı sadece benim için değil kendisi içinde daraltıyor odayı ee bunun bir sebebi olmalı diyorum ister istemez bir insanı kırmış olmak istemem öğrenciler küstüğünde de yaralanıyor kalbim bu normal değil mi çok mu abartıyorum
Bende öğretmenim anlıyorum ama maalesef herkes bir alem siz onu hissetmeyin elbette bir gün birşey orataya çıkar....

Bunun adı kullanmak mı ben istediğimde konuşurum istemediğim de konuşmam iletişime ben karar veririm kafasıyla otorite mi kurmaya çalışıyor bilmiyorum artık ama yapamayacağını anladı bence
Evet bana göre kullanmak çünkü bir insan neden hiçbir sebep yokken birilerini görmezden gelip, selamını almaz da sadece işi düştüğünde yanaşıp fikir sorar ki?

Bende öğretmenim anlıyorum ama maalesef herkes bir alem siz onu hissetmeyin elbette bir gün birşey orataya çıkar....
Bir çok öğretmen arkadaş kalabalık okullarda çalıştıklarında grupların olduğunu bu gruplar dışında kolay kolay başkalarıyla iletişime geçmediklerini böyle durumların normal olduğunu söyledi ama bizim okulda gruplanacak kadar öğretmen bile yok ki birisiyle konuşmamak demek onu tamamen yalnızlaştırma demek bana bunu yapmak istemeyi düşünmesi çok üzdü beni ben ona bunu yapmam ama hatasını anlayınca iletişime geçerim tekrar

Bir çok öğretmen arkadaş kalabalık okullarda çalıştıklarında grupların olduğunu bu gruplar dışında kolay kolay başkalarıyla iletişime geçmediklerini böyle durumların normal olduğunu söyledi ama bizim okulda gruplanacak kadar öğretmen bile yok ki birisiyle konuşmamak demek onu tamamen yalnızlaştırma demek bana bunu yapmak istemeyi düşünmesi çok üzdü beni ben ona bunu yapmam ama hatasını anlayınca iletişime geçerim tekrar
Bu sizi yaralamis belli konuştunuz mu ya da ister misiniz?

Bizim okulda da gruplanma var ama biz takmiyoruz kendi içimizde iyiyiz ...

Hemcinslerim için bunu yazmak istemezdim ama bazen kadınlar karşı tarafı kendilerinden güzel buluyorsa ortada birşey yokken bu şekilde davranıyorlar.

Yok bir hocamız 3-4 yaş büyük ondan galiba

hani yaş olarak daha yakınsanız ondan dolayı bir yarışa mı girdi diyecektim.
bazen gerçekten belli olmuyor, ne yazık ki hemcinslerimiz bir sebepten sidik yarışına girmeyi seviyorlar. anlamlı herhangi bir nedene ihtiyaç duymadan hem de.
konunuzdan anladığım biraz böyle bir durum.
hiç sordunuz mu peki bir gerginlik seziyorum bir şey mi yaptım vs gibi ?

hani yaş olarak daha yakınsanız ondan dolayı bir yarışa mı girdi diyecektim.
bazen gerçekten belli olmuyor, ne yazık ki hemcinslerimiz bir sebepten sidik yarışına girmeyi seviyorlar. anlamlı herhangi bir nedene ihtiyaç duymadan hem de.
konunuzdan anladığım biraz böyle bir durum.
hiç sordunuz mu peki bir gerginlik seziyorum bir şey mi yaptım vs gibi ?
Sormadım sebep bulsam buna mı aldımdın diycem ama yok sebepsiz neden böyle davranıyorsun desem dikkat çekmekse amacı pekişmiş olacak beni küçümsemek kullanmak gibi amaç peşindeyse önemsendiğini düşünmesini istemiyorum ama ileri giderse hayırdır diycem

Hemcinslerim için bunu yazmak istemezdim ama bazen kadınlar karşı tarafı kendilerinden güzel buluyorsa ortada birşey yokken bu şekilde davranıyorlar.
Bir kaç defa erkeklerin kendisine olan ilgisinden bahsetti ama ama ben evli çocuklu bir insanım onun bu konu da yarışa gireceği bir konumum da yok

Benim de boyle bir ogretmen arkadasim olmustu ama o kafasinda farkli düşünceler yaratmis. Benim daha samimi oldugum baska bir ogretmen arkadasim var. Zümre oldugumuz icin daha cok paylasimimiz oluyor haliyle. O arkadasla aralarinda kucuk bir tartisma gecmisti. Sonrasinda ben kendisine asla tavir almadigim halde, kendi kendine benim ona tavirli oldugum fikrine kapilmis. Sonra bir gun beni aradi. 1 saat bu konuda konustu. Dusundugu gibi olmadigini falan soyledim ama inandirmak gibi bir kaygim olmadi. Neyse kendisi ikna oldu. Baktim selam vermeye falan basladi. Sonra yine dengesizlesti. Bir gun canciğer sohbet ediyor. Ertesi gun yanimdan gecip gunaydin demiyor. Sanirim psikolojik sorunlari vardi. Sadece bana degil baska baska kisilere de ayni seyi yapıyordu. Ben de tamamen iletisimi kopardim. Gereksiz yere kafa yormakla uğraşamam. Bence siz de oyle yapin. Yokmus gibi davranin. Sorunun kaynagini kendinizde aramayin. Bazi insanlar malesef dengesiz olabiliyor.

Benim de boyle bir ogretmen arkadasim olmustu ama o kafasinda farkli düşünceler yaratmis. Benim daha samimi oldugum baska bir ogretmen arkadasim var. Zümre oldugumuz icin daha cok paylasimimiz oluyor haliyle. O arkadasla aralarinda kucuk bir tartisma gecmisti. Sonrasinda ben kendisine asla tavir almadigim halde, kendi kendine benim ona tavirli oldugum fikrine kapilmis. Sonra bir gun beni aradi. 1 saat bu konuda konustu. Dusundugu gibi olmadigini falan soyledim ama inandirmak gibi bir kaygim olmadi. Neyse kendisi ikna oldu. Baktim selam vermeye falan basladi. Sonra yine dengesizlesti. Bir gun canciğer sohbet ediyor. Ertesi gun yanimdan gecip gunaydin demiyor. Sanirim psikolojik sorunlari vardi. Sadece bana degil baska baska kisilere de ayni seyi yapıyordu. Ben de tamamen iletisimi kopardim. Gereksiz yere kafa yormakla uğraşamam. Bence siz de oyle yapin. Yokmus gibi davranin. Sorunun kaynagini kendinizde aramayin. Bazi insanlar malesef dengesiz olabiliyor.
Haklısınız nasıl bir sorunu varsa ne türetmişse kendi kendine çözsün kursun yazsın oynasın en iyisi

10.yılıma girmek uzereyim bu sekilde cok ogretmenler odasi gördüm. Ben çok okul degistirdim o yuzden sanirim gözlemleyebildim. Bazı öğretmenler maalesef çok ilginç ama sosyal ortamlarda nasil davranacağını bilmiyorlar. Liseli gibi gruplasip bir ötekini görmezden gelebiliyorlar. Su anki ortamım güzel de dünya varmis dedim. Sorun sizde değil bisey yapmış değilsiniz sadece tarzı bu bence.

10.yılıma girmek uzereyim bu sekilde cok ogretmenler odasi gördüm. Ben çok okul degistirdim o yuzden sanirim gözlemleyebildim. Bazı öğretmenler maalesef çok ilginç ama sosyal ortamlarda nasil davranacağını bilmiyorlar. Liseli gibi gruplasip bir ötekini görmezden gelebiliyorlar. Su anki ortamım güzel de dünya varmis dedim. Sorun sizde değil bisey yapmış değilsiniz sadece tarzı bu bence.
Benimde 7. Yılım 3 okul değiştirdim hepsi de küçük okullardı hiç kalabalık okul istemedim sırf bu yüzden grup dedikodu kıskançlık olmasın diye çok duydum çünkü büyük okullarda olan öğretmen rekabetlerini iç huzursuzluğu hep kaçtım o ortamlardan eşimle çeşitli sıkıntılarımız var hiç değilse okulda rahat olayım istedim hep ama inanıyorum arkadaş biraz zaman geçince yaptığının anlamsız olduğunun farkına varacak o zaman bende büyüklük yapıp olmamış gibi davranacağım o güne kadar mesafe koyuldu ☺️

Back