Y yasam0606 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2025 55 4 1 32 Perşembe 09:25 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam0606 #1 Arkadaslar arıfe gunu bosandım ıstınaftan feragat esıldı 17 gun gectı soyadı degısuklıgı e devlete dusmedıgı ıcın degısım yapamoyorum avukatım nufus muduru yazı yazması lazum dedı aramıs yogunum haftaya yazıyım demıs yazcagındanda emın degılım yarın randevu alıp mudurun yanınamı cıksam sızce gıdıyım mı
Arkadaslar arıfe gunu bosandım ıstınaftan feragat esıldı 17 gun gectı soyadı degısuklıgı e devlete dusmedıgı ıcın degısım yapamoyorum avukatım nufus muduru yazı yazması lazum dedı aramıs yogunum haftaya yazıyım demıs yazcagındanda emın degılım yarın randevu alıp mudurun yanınamı cıksam sızce gıdıyım mı
Ebrulibayan Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 20 Ocak 2021 1.914 2.378 83 27 Perşembe 10:19 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam0606 #2 yasam0606 .!.: Arkadaslar arıfe gunu bosandım ıstınaftan feragat esıldı 17 gun gectı soyadı degısuklıgı e devlete dusmedıgı ıcın degısım yapamoyorum avukatım nufus muduru yazı yazması lazum dedı aramıs yogunum haftaya yazıyım demıs yazcagındanda emın degılım yarın randevu alıp mudurun yanınamı cıksam sızce gıdıyım mı Genişletmek için tıkla... Randevu al müdüre git. Bu işlerde yüz yüze gelmeyince pek umursanmıyor maalesef
yasam0606 .!.: Arkadaslar arıfe gunu bosandım ıstınaftan feragat esıldı 17 gun gectı soyadı degısuklıgı e devlete dusmedıgı ıcın degısım yapamoyorum avukatım nufus muduru yazı yazması lazum dedı aramıs yogunum haftaya yazıyım demıs yazcagındanda emın degılım yarın randevu alıp mudurun yanınamı cıksam sızce gıdıyım mı Genişletmek için tıkla... Randevu al müdüre git. Bu işlerde yüz yüze gelmeyince pek umursanmıyor maalesef
Y yasam0606 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2025 55 4 1 32 Perşembe 10:36 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam0606 #3 Ebrulibayan .!.: Randevu al müdüre git. Bu işlerde yüz yüze gelmeyince pek umursanmıyor maalesef Genişletmek için tıkla... Bnde oyle dusunuyırum
Ebrulibayan .!.: Randevu al müdüre git. Bu işlerde yüz yüze gelmeyince pek umursanmıyor maalesef Genişletmek için tıkla... Bnde oyle dusunuyırum