Ne yapmalıyım,rahim filmi çektirmeli miyim?

AYSULTAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
185
0
46
İstanbul
Mrhba kızlar,
29 yaşındayım,8 aydır bebek istiyoruz,
4 ay önce doktor gittim,alttan muayene,hormon tahlili vs..herşey normal dendi,
eşim gitti onada normal dendi.
Ama 8-9 ay oldu hala tık yok.rahim filmi çekilmedim,sizce beklemelimiyim,yoksa acele edip gitmelimiyim?yaş geçiyo gibi mi?

bole seylerden cok ıyı anladıgımı soleyemıcem henuz ogrencı oldugum ıcın .) ama hıc de gec degılk yeter kı Allah ım ıstesın benım halam var taaa 45ınde ıkıncı cocugu oldu mesela bole ornekler var bı suru dert etmeyın normalmıs ıcınız rahat etcekse gıdın derım

Tşşkrler merve,böyle şeyler duyunca ümidim tazeleniyo

onemlı degıl :) ben etrafımda cok duyuyorum bole seyler tvden olsun canlı olsun cok ornek var yeterkı dua et sen gonlunden ısteyerek zaten dıyelım kı hıc olmıcak bunda da vardır bı hayır demek lazım ama normalmıs durumlarınız bence korkulkcak bısey yok :) hem daha 29sunuz tam cocuk ısteme yası bence :)

canım kafana taktıkca olmuyo bence stresten..bıraz başka şeylerle meşgul olmaya calış..
ilişki esnasında cocuk olmalı dıye bakma olaya..anın tadını cıkar ve rahat davran..düşünmemeye çalış..rabbım uygun zamanı bılıyordur hıc sıkma canını ınşallah yakındır..
herşey gönlune göre olsun ınşallah canım..stresle değil tatlı bir heyecanla bekle..baktın bu ayda olmadı amaaan tatıl planları yapmaya başla bak ozaman nasıl gelır minnak kuzun.. :))
bızım akraba da 43.yaşında 3.cocugunu dogurdu maşallah..
ayrıca hz.hatıce valıdemız peygamber efendımızle evlendıgınde 40 yaşındaydı ve 6 cocuk dunyaya getırdı.. :))
sakın umıdını kaybetme canım ve rahat ol..tamam mı..?**

inşallah çok çabuk bebişine kavuşursun benim arkadaşım vardı 32 yaşında evlendi 1 yıl çocuk olmadı 4 yada 5 aylık evliyken gitmiş doktor bişey yok ama zaten 1yıl beklemeniz lazım demiş sonra 1 yıl dolunca gitti doktor 2 ay ilaç verdi oldu.bende 4 yıllık evliyim 23 yaşındayım olmuyor bizdede bi sorun yok ama rahim filmi çekilmedim bu perş çekileceğim.bence rahim filmini çetir ve ondan sonra bekle en azından bi sorun varsa erkenden halledilir çünkü sarun varsa bunun birde tedavi süreci var ben şimdi başladım ama tedavi sürecini düşünemedim şimdi filmde bişey çıkarsa yine bekliyeceğiz sonra tekrar uğraş kim bilir ne kadar sürer.

çok sağolun kızlar.ne güzel böyle şeyler duymak:).sevil rahim filmini sonucunu haber veririsen sevinirim.inşallah güzel çıkar sonuç

gözünü korkutmak istemem ama benim şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez gider film fln ne gerekiyorso yapardım. ben evlendikten sonra yaşım daha küçük diye düşündük 4 yıl çocuk istemedik 5. olsun artık dedik 1 yıl denedik olmadı ilaç tedavisi gördüm yine olmadı. 6. yıl rahim filmi çektirdim 2 tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim ameliyat fln derken 1 yıl daha geçti. şimdi 9. yılın içersindeyim tüp bebek tedavisiyle 3 aylık hamileyim bence beklemenin bir anlamı yok. ben daha doğurganlığımı bilmeden 4 sene bide boş yere korunmuşum...

çok sağolun kızlar.ne güzel böyle şeyler duymak:).sevil rahim filmini sonucunu haber veririsen sevinirim.inşallah güzel çıkar sonuç

canım sonuçlarım temiz çıktı sadece doğuştan hafif bi şekil bozukluğu varmış ama o da gebeliğe engel olmaz dediler.Ama ne yalan söyleyeyim korkuyordum kötü birşey çıkacak diye

Eger bu ay hamıle degılsen, reglın sonunda gıt ve hsg yı cektır güzelimm.. hem bır sorunun olup olmadıgını bılırsın buna gore bır yol cızersın kendıne hemde ıcın rahatlarr. hsg cok korkulacak bırsey degıll.. bazı yazılanları okudum.. cok tedırgın gıttımm.. korkulcak hıcbırsey yok ve sakın erteleme..

ıns en yakın zamanda hamıle kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…