Ne yapmalıyım, ne yapacağım? Hiçbir fikrim yok.

evet, yeni okul, yeni hayat
ihtiyacın olan her şey
Bi de alisveris ama sıkılıyorum alisveriste ya, yeni ciciler almam lazim. Eskiden ne rahatti ya okul kiyafeti falan. Simdi fena
Bi de diyetim guzel gitsiiiin ki gidiyor da, o zaman super iste :)

Okulda ilk senen.Bence bu kadar yeniyken birçok şeye ,bu kadar çabuk kimseye kapılma derim.İlk zamanlar bu tarz şeyler yaşayan arkadaşlarımın hiçbirinin ilişkisi devam etmedi ve olumlu sonuçlanmadı.İlk bir hayal kırıklığı oluyor ve bütün seneni etkiliyor.Farklı güzellikler yaşayacakken bir nevi bariyer oluyor ve bunun telafisi olmuyor.Keşkeyle bitiyor hep.Bana kalırsa hiç görüşme derim.Ben bunu mesajı gene diğer sayfaları görmeden ilk mesaja ithafen yazmıştım.Varsa durumda bir güncellenme bilemeyeceğim.Ah bu üşengeçlik:/

canım diğer konuşmaları okuyamadım ama ben istanbul üniversitesinde 3. sınıftayım. 3 senedir gördüğüm deneyimlediğim şeylere göre bu adam tek kelimeyle ''kovalıyor''. adam ekmek peşinde resmen. sen yeni gelmişsin arkadasın yok çevren yok sezdi ya bir kez hoop her daim yanında biter. sana gel beraber yiyelim der istanbulda sevgilisine aşşkım sensiz boğazımdan geçmiyo sende olsaydın keskediye mesaj yazar. insanın tanımadığı birine bunca methiye düzmesinin altında takdir edersin ki bir çıkar vardır.

Kızlar sorun yok, o konu süper bir şekilde halledildi merak etmeyin :) Şu aralar keyfim yerinde :)

bencede okulun yeni baslamis iliski yerine derslerine odaklansin daha iyi sonucta ask icin degil okul icin ordasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…