Merhaba, hayatı bastan sona yanlışlarla dolu biriyim farkındayım durumun. Kısaca aktaracağım. İlk eşimden ayrıldım ve daha sonrasında aynı isyerinde çalıştığım bir adamla birlikteliğin oldu.evliymiş ama o da bosanıyormus. Hemen bosanırlar sandım 5 senedir devam ediyor. Ama biz birlikte yasıyoruz. Bu arada onunla nikah yapamadığım icin annem tum tanıdıklarımıza cevre ve akraba baskısı yuzunden nikahlandıgımızı soyledi. Suan herkez bizi evli sanıyor. Ama derdim bu deil. 1 aylık hamileyim. Ve cocugu doğurmayı cok istiyorum. Ama babası mahkemesini cok olumsuz etkileyeceginden dolayı istemiyor. Bana hep ilac kullan diyordu herhangi bir zorluk çıkarmayalım diyordu bende kullandım hep ama bu ay bikac kez unuttum. O yuzden de hamile kaldım. Simdi cocogu aldırmazsam beni terk edeceğini ve asla birlikte olmayacağını cocuguda kabul etmediğini soyluyor. Annemin evinde gidemiyorum. Maddi durumumda yok. Ne yapacağımı bilemiyorum ki 34 yaşındayım. İlk evlendiğim kisiden de 1 kez kürtajın oldu. Anne olmayı cok istiorum ve bu cocuga kıymak istemiyorum. mantıklı olan nedir bilmiyorum lutfennyardım.