• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin :(

Angelber

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
40
4
1
43
Merhaba, hayatı bastan sona yanlışlarla dolu biriyim farkındayım durumun. Kısaca aktaracağım. İlk eşimden ayrıldım ve daha sonrasında aynı isyerinde çalıştığım bir adamla birlikteliğin oldu.evliymiş ama o da bosanıyormus. Hemen bosanırlar sandım 5 senedir devam ediyor. Ama biz birlikte yasıyoruz. Bu arada onunla nikah yapamadığım icin annem tum tanıdıklarımıza cevre ve akraba baskısı yuzunden nikahlandıgımızı soyledi. Suan herkez bizi evli sanıyor. Ama derdim bu deil. 1 aylık hamileyim. Ve cocugu doğurmayı cok istiyorum. Ama babası mahkemesini cok olumsuz etkileyeceginden dolayı istemiyor. Bana hep ilac kullan diyordu herhangi bir zorluk çıkarmayalım diyordu bende kullandım hep ama bu ay bikac kez unuttum. O yuzden de hamile kaldım. Simdi cocogu aldırmazsam beni terk edeceğini ve asla birlikte olmayacağını cocuguda kabul etmediğini soyluyor. Annemin evinde gidemiyorum. Maddi durumumda yok. Ne yapacağımı bilemiyorum ki :( 34 yaşındayım. İlk evlendiğim kisiden de 1 kez kürtajın oldu. Anne olmayı cok istiorum ve bu cocuga kıymak istemiyorum. :( mantıklı olan nedir bilmiyorum lutfennyardım.

Mahkemeyi bende takip ediyorum yani erkek açtığında mahkemeyi bu sekilde cok uzun suruyor cunku kadın boşanmak istemediğini soyluyor. Bu nedenle cok uzun suruyormus avukatımız bu sekilde bilgilendirdi. Cocuk olursa tazminat davası da eklenecegi icin daha da uzayacak sanırım :(

Merhaba, hayatı bastan sona yanlışlarla dolu biriyim farkındayım durumun. Kısaca aktaracağım. İlk eşimden ayrıldım ve daha sonrasında aynı isyerinde çalıştığım bir adamla birlikteliğin oldu.evliymiş ama o da bosanıyormus. Hemen bosanırlar sandım 5 senedir devam ediyor. Ama biz birlikte yasıyoruz. Bu arada onunla nikah yapamadığım icin annem tum tanıdıklarımıza cevre ve akraba baskısı yuzunden nikahlandıgımızı soyledi. Suan herkez bizi evli sanıyor. Ama derdim bu deil. 1 aylık hamileyim. Ve cocugu doğurmayı cok istiyorum. Ama babası mahkemesini cok olumsuz etkileyeceginden dolayı istemiyor. Bana hep ilac kullan diyordu herhangi bir zorluk çıkarmayalım diyordu bende kullandım hep ama bu ay bikac kez unuttum. O yuzden de hamile kaldım. Simdi cocogu aldırmazsam beni terk edeceğini ve asla birlikte olmayacağını cocuguda kabul etmediğini soyluyor. Annemin evinde gidemiyorum. Maddi durumumda yok. Ne yapacağımı bilemiyorum ki :KK43: 34 yaşındayım. İlk evlendiğim kisiden de 1 kez kürtajın oldu. Anne olmayı cok istiorum ve bu cocuga kıymak istemiyorum. :KK43: mantıklı olan nedir bilmiyorum lutfennyardım.

Mahkemeyi bende takip ediyorum yani erkek açtığında mahkemeyi bu sekilde cok uzun suruyor cunku kadın boşanmak istemediğini soyluyor. Bu nedenle cok uzun suruyormus avukatımız bu sekilde bilgilendirdi. Cocuk olursa tazminat davası da eklenecegi icin daha da uzayacak sanırım :KK43:

5 sene mahkeme devam etmez.
3 sene ayrı yaşadığını ispatlayınca tek celsede boşanırsın zaten

Ortada yalan söyleyen biri var.
Ya siz
Ya sevgiliniz
Ya avukat

Kendi düşen ağlamaz :KK14:
Arkadaslar ben ağlamıyorum zaten ama tek basıma yanlıs karar vermekten korkuyorum. Yani siz olsaydınız ne yapardınız. Ben sadece bunu ogrenmek icin anlattım derdimi beni yargılayın diye deil. Zaten kotu bir durumdayım biraz empati kurun lutfen :(

Resmi nikahiniz yoksa yasal bir hakkiniz yoktur birlikte yasadiginiz beyefendinin bosanma asamasinda olduguna emin misiniz bence sizden bir cocugu olmasini istemiyor ailenize cok sasirdim evli bir adamla ayni evi paylasiyorsunuz ve bu problem degil birlikte yasadiginiz adamin karisinin yerinde olsam copune kadar alirim adamin elinden degil cocuga kendine bakicak para kalmazdi elinde kendimi nedense onun yerine koydum olan ona ve dogacak yada dogamayacak cocuga olmus gibi geldi bana

5 sene mahkeme devam etmez.
3 sene ayrı yaşadığını ispatlayınca tek celsede boşanırsın zaten

Ortada yalan söyleyen biri var.
Ya siz
Ya sevgiliniz
Ya avukat
Eger 1 taraf davaya gıtmedıyse 3 senede otomatık oalrak bosanıyorlar
ama cekısmelı dava ıse ?

E ne istiyorsun şimdi? Doğruları mı? O çocuğu bilerek yaptın, adam seninle evlenmeyecek, karısını hiç boşamayacak. Yapman gereken ayrılmak ama sende o yürek ne arar

Back