- 5 Eylül 2016
- 14
- 3
- 1
- Konu Sahibi blueseablue
-
Zaten ailemin istemediği bir evlilik yapmak istemiyorum ve yavaş yavaş bitirmeye karar vermeye başladım.Hani şuan düşüncem daha fazla ilerlemesindense şimdiden bir karara bağlamak mı?Daha fazla uzatmak herşeyi daha da kötüye yorabilir değilmiailenin istemediği bir evlilik yapma..
ayrıca konu ne olursa olsun,öğrenciyken evlilik fikrini düşündüğünüz içinde gerilmiş olabilirler..
mezun olup iş hayatına atıldıgınızda ilişkiniz hala devam ederse ve kararınız net olursa oturup birkez daha düşünürsünüz,
ozaman karar verısın
Zaten ailemin istemediği bir evlilik yapmak istemiyorum ve yavaş yavaş bitirmeye karar vermeye başladım.Hani şuan düşüncem daha fazla ilerlemesindense şimdiden bir karara bağlamak mı?Daha fazla uzatmak herşeyi daha da kötüye yorabilir değilmi
Yani...Ailem en iyisini düşünür ve fikirlerinin de değişeceğini düşünmüyorum benim herşeyi düşünemeyeceğimi kandırılabileceğimi düşünüyorlar yani bende arada kalmış gibiyim bi yanda ailem bi yandan da uzun süredir görüştüğüm ve sevdiğim birisi.Nasıl ayrılacağımı bile bilmiyorumeger ılerıde şartlar değişse bile ailemin fikri değişmez diyosan sen bılırsın mantıklı..
ama etnık kökenden zıyade belkıde aile yapılarınızdaki farklılıklardır ailenın gözünü korkutan..hiçkimse çocugunun mutsuz olmasını ıstemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?