- 5 Eylül 2016
- 14
- 3
- 1
- Konu Sahibi blueseablue
Arkadaşlar benim düzenli giden çok iyi bir ilişkim var.Onunla da çok mutluyum.Ama ailem bazı sebeplerden dolayı ilişkimize karşı çıktı.Pes etmedik yılmadık hep benim yanımdaydı bende bırakmadım çok zorluk çektik ama asla bırakmadık birbirimizi.Çok seviyoruz...Neyse sonra bir şekilde ailemi ikna ettim sonra tekrar öncekine benzer sebeplerden karşı çıkıyorlar.Ve ben bunu ona söyleyemiyorum..Onu üzmek de istemiyorum..Onu çok da seviyorum ama yavaş yavaş ailemin dedikleri beni ikna etmeye başlıyor yada ben artık pes ediyorum bilmiyorum ama onu nasıl bırakıcağımı da bilmiyorum..Bırakabilir miyim onu da bilmiyorum.Ayrıca biz aynı sınıftayız her gün birbirimizi görücez buna nasıl katlanırız o nasıl dayanır ben nasıl dayanırım ve o kadar seviyoki belki benden sonra okulu bile bırakır nasıl böyle bişeyin altına giricem bilmiyorum...
Bir tarafta ailemin baskısı bir tarafta kalbimin...Ne yapacağımı bilmiyorum ailem kesinlikle istemiyor ve ben bırakamıyorum..
Böylesine bir aşkı ve insanı bulmuşken vaz mı geçmeliyim bana fikir verir misiniz lütfen...
Bir tarafta ailemin baskısı bir tarafta kalbimin...Ne yapacağımı bilmiyorum ailem kesinlikle istemiyor ve ben bırakamıyorum..
Böylesine bir aşkı ve insanı bulmuşken vaz mı geçmeliyim bana fikir verir misiniz lütfen...