• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bu durumda

blueseablue

çaresiz...
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
14
3
1
Arkadaşlar benim düzenli giden çok iyi bir ilişkim var.Onunla da çok mutluyum.Ama ailem bazı sebeplerden dolayı ilişkimize karşı çıktı.Pes etmedik yılmadık hep benim yanımdaydı bende bırakmadım çok zorluk çektik ama asla bırakmadık birbirimizi.Çok seviyoruz...Neyse sonra bir şekilde ailemi ikna ettim sonra tekrar öncekine benzer sebeplerden karşı çıkıyorlar.Ve ben bunu ona söyleyemiyorum..Onu üzmek de istemiyorum..Onu çok da seviyorum ama yavaş yavaş ailemin dedikleri beni ikna etmeye başlıyor yada ben artık pes ediyorum bilmiyorum ama onu nasıl bırakıcağımı da bilmiyorum..Bırakabilir miyim onu da bilmiyorum.Ayrıca biz aynı sınıftayız her gün birbirimizi görücez buna nasıl katlanırız o nasıl dayanır ben nasıl dayanırım ve o kadar seviyoki belki benden sonra okulu bile bırakır nasıl böyle bişeyin altına giricem bilmiyorum...
Bir tarafta ailemin baskısı bir tarafta kalbimin...Ne yapacağımı bilmiyorum ailem kesinlikle istemiyor ve ben bırakamıyorum..

Böylesine bir aşkı ve insanı bulmuşken vaz mı geçmeliyim bana fikir verir misiniz lütfen...

Aileniz hangi sebeplerden dolayı istemiyor bunu bilemediğimden bir şey diyemiyorum ama için rahat olsun herkes unutuluyor kimse de kimse yüzünden okulunu bırakmaz. Vicdan azabı çekme ayrılacaksan ayrıl.

Ailen niye istemiyor yazmamışsın, nasıl yorum yapalım?

Belki çok haklılar muhakkak ayrılmalısın, belki üfürükten bir sebep. Nasıl anlayacağız?

Şu konuları biraz açık yazsanız çok makbule geçer.

Evet ailenin istememe sebebini yazmalisin.ama sebep neyse de kafani karistirmis.bu evlendikten sonra daha cok etkileyebilir seni ve mutsuz olabilirsin .iyi dusun karar ver

Adamın ne eksiği var

Statü vs eksiği yok aynı sınıftasın

O zaman ya ırk ya da mezhep tartışmasıdır

Bu halde de bırakmak gerekmez

Öğrenci olmanız istememelerine yeterli bi sebep
Okul biticek işe girilcek ayaklar üstünde durulcak o askere gidicek büyük ihtimal gidene kadar iş bulamıyacak vs ...

kalbinize 'acaba?' şüphesi düştüyse bir kere ,çatırdamaya başlamıştır zaten o ilişki.
ailenizin istememe sebeplerini söylerseniz daha işe yarar yorumlar yapabiliriz.

Ailemin istememe sebebi benim türk onunsa kürt olması bu yüzden yazmak istememiştim.Birde aileler akrabalar olsun fark var.Ailem de bu yüzden mutsuz olacağımı yapamayacağımı düşünüyorlar...belkide haklılar bilmiyorum kafam çok karışık

ailenin istemediği bir evlilik yapma..
ayrıca konu ne olursa olsun,öğrenciyken evlilik fikrini düşündüğünüz içinde gerilmiş olabilirler..
mezun olup iş hayatına atıldıgınızda ilişkiniz hala devam ederse ve kararınız net olursa oturup birkez daha düşünürsünüz,
ozaman karar verısın

ailenin istemediği bir evlilik yapma..
ayrıca konu ne olursa olsun,öğrenciyken evlilik fikrini düşündüğünüz içinde gerilmiş olabilirler..
mezun olup iş hayatına atıldıgınızda ilişkiniz hala devam ederse ve kararınız net olursa oturup birkez daha düşünürsünüz,
ozaman karar verısın
Zaten ailemin istemediği bir evlilik yapmak istemiyorum ve yavaş yavaş bitirmeye karar vermeye başladım.Hani şuan düşüncem daha fazla ilerlemesindense şimdiden bir karara bağlamak mı?Daha fazla uzatmak herşeyi daha da kötüye yorabilir değilmi

Zaten ailemin istemediği bir evlilik yapmak istemiyorum ve yavaş yavaş bitirmeye karar vermeye başladım.Hani şuan düşüncem daha fazla ilerlemesindense şimdiden bir karara bağlamak mı?Daha fazla uzatmak herşeyi daha da kötüye yorabilir değilmi

eger ılerıde şartlar değişse bile ailemin fikri değişmez diyosan sen bılırsın mantıklı..
ama etnık kökenden zıyade belkıde aile yapılarınızdaki farklılıklardır ailenın gözünü korkutan..hiçkimse çocugunun mutsuz olmasını ıstemez..

eger ılerıde şartlar değişse bile ailemin fikri değişmez diyosan sen bılırsın mantıklı..
ama etnık kökenden zıyade belkıde aile yapılarınızdaki farklılıklardır ailenın gözünü korkutan..hiçkimse çocugunun mutsuz olmasını ıstemez..
Yani...Ailem en iyisini düşünür ve fikirlerinin de değişeceğini düşünmüyorum benim herşeyi düşünemeyeceğimi kandırılabileceğimi düşünüyorlar yani bende arada kalmış gibiyim bi yanda ailem bi yandan da uzun süredir görüştüğüm ve sevdiğim birisi.Nasıl ayrılacağımı bile bilmiyorum

Back