Ne Yapmalıyım Bilmiyorum

Kızlar ALLAH hepinizden razı olsun.İlk defa konu açıyorum bu kadar rahatlayacağımı tahmin etmemiştim.Çook teşekkür ederim

Benimkini 2 paralık etti ama demek ki içkiliyken erkeklik gururu da kullanım dışı oluyor.
Bende çok sık olmasada alkol tüketen bir insanım size sadece şunu söyleyeyim alkollüyken aslında kafamda olmayan hiç bişeyi söylemiyorum.yani bende zaten varlar bu fikirler sadece alkolun verdiği rahatlıkla patır patır dökülüyorlar. Eşimizdede durum eminim ki böyle. Bu fikirleri alkolden kaynaklı değil yani

Bende çok sık olmasada alkol tüketen bir insanım size sadece şunu söyleyeyim alkollüyken aslında kafamda olmayan hiç bişeyi söylemiyorum.yani bende zaten varlar bu fikirler sadece alkolun verdiği rahatlıkla patır patır dökülüyorlar. Eşimizdede durum eminim ki böyle. Bu fikirleri alkolden kaynaklı değil yani
Tabi ki değil,arkasına saklanmaya çalışıyor sadece.Bana afedersin ..pu demedi ki kafasında ne varsa onu söyledi.

Acik acik konusmaniz lazim ustunu ortup yolunuza devam edemezsiniz yer bitirir sizi.

17 yaşından beri çalışıyoum ben.Çok şükür hayatı da biliyorum,işi de parayı da parasızlığı da.Bal gibi bile bile böyle yaptı yaaa.
Unuturmusun bilmem ama ben unutmazdım herhalde,güvenemezdim,samimiyetine inanmazdım,hasta olsam demek sokağa atacak derdim,ama ben derdim,seni bilemedim.

X