kusura bakmayın yazdıkça aklıma geliyo işte.
ama düşün ben evlendim evleneli hiç kavgamız olmadı.
asla evde ses yükselmedi. her düğünde bana bunları yaptı 3 gün sonra yatakta sarılınca herşey bitti.
bu defa böyle bitmesin diye salonda yatıyorum. ama yetmedi evden gidicem.
neden mi? meğer kavga olsa daha iyimiş ben dolmuşum.
arkadaşlarla tavla oynamaya gideceğiz dedi. tamam dedim.
başka bi arkadaş gelip benim sevmediğim bi kız var oda gelmiş tavlaya gidiyolarmış dedi. şok oldum aradım. eee kaçta gitçeksiniz nereye gideceksiniz kimler var dedim herkesi saydı o kızı saymadı bende yine kavga çıkmasın dedim üstelemedim.
akşam sordum nasıl geçti iyidi ya falanca da geldi dedi beni neden çağırmadın dedim gelmezsin dedi niye sen nereye çağırdın da ben gelmedim ayrıca o kızı sevmediğimi biliyosun dedim benim haberim yoktu dedi.
telefonunu karıştırdım öğlen 13:00 gibi aramış konuşmuşlar. daha da sesimi çıkarmadım.
anladım tabi teşekkür ederim. ama okadar doluyum ki biri olsa sarılıp çocuk gibi saatlerce ağlarım.
canım esının tavırları benım ıcıme kurt dusurdu bıraz...
ama ne bıleyım kafamı dınlemek ısteıyorum ama sensız
yok o kızın gelecegını bılmıyordum gıbı laflar mıde bulandırıcı bıraz canım...
sen yınede konus esınle acık acık..
ne ıstedıgını sor.. nedır hayattan beklentısı
uyuyorsa ne ala...
uymuyorsa kesın tavrını koy canım..
ıns. hersey duzelır yoluna gırer...
hakkında hayırlısı canım..
canım ya sen neden hiç birşeye ses çıkarmıyorsun. hiç tartışılmayan evlilik olurmu? bana hep içinde yaşamışsın bunları eşin farkında değilmiş gibi geldi. neden sormuyorsun konuşmuşsun diye bide neden seni götürmüyor
bişey diyim mi ben bugün gidecek olsam bana kal demez.
bana zaten son 4-5 aydır daha da uzak.
o kız arasın konuşuyo falan tamam can görüşürüz falan bana da telefonda can diye hitap eder eee ne farkımız var desem ağız alışkanlığı o zaman bana deme dedim.
allah ne verirse hayırlısını versin. bu hafta sonunu bekliyorum koparsa kopar artık bilmiyorum.
kıyamam canım yaaaüzme bu kadar kendini sonuçta herşey insanlar için.. insan oğlu bu hayattakiher türlü zorluğa alışabilen bi varlık ama sana küçük bi tavsiye böyle herşeyi içine atark kimseye değil sadece kendine edersin yıpranan sen olursun ... bu kadarda susma kolay lokma sanmasın seni ozaman değil eşin herşey üzerine gelir... seni çok iyi anlıyorum insan yeri geliyo oturup saatlerce ağlayacağı bi dosta bi nefese ihtiyaç duyuyor ... ama bulamdığı zaman herşey dahada içinden çıkmaz bi hal alıyo...
sen rahat ol karşısında hiç bişey bu kadar kolay değil ne demek yap yap 3 günsonra gel sarıl üzerini ört.... bu çözüme değil sadece üzerini örtmeye yönelik bir harekettir... ve herşey birikir sonunda öyle bir patlarki alacağın zarar dah büyük olur...( amma konuştum yaww)
neden sustum bilmiyorum yapım böyle kavgacı bi tip hiç olmadım. kimseylede paylaşamam.
ama ses çıkarsam kavga çıkacak diye hep sustum.
aslında farkında bi laf açsa başkaları hemen yaptıklarını marifetmiş gibi söylüyor.
asla beni övmez. 3. yılımıza gireceğiz hiçmi giydiğim bişey yakışmıyor bir kere karıcım çok güzel olmuşsun lafını duymadım. arkadaşlarıyla buluştuk evliler tabi aaa bi baktım biz birbirimize meğer ne kadar uzağız elalem karısına nasıl davranıyo benimki ne koluma giriyo ne elimi tutuyo hatta masada yanımda değil başkalarının yanında oturdu.
allah razı olsun iyiki varsınız ya.
bu defa susmayacağım. aslında ben nişanlıyken hiç böyle değildim.
hep kendimi savunabilirdim. ama ailecek çok sorunlar yaşadık düğünüme 2 hafta vardı yüzük attım tekrar barıştık falan ben hep aman zor kurduk bu yuvayı hep suçlu bendim susmayı öğreniyim dedim.
ama fazla susmuşum. ezilen ben oldum.
canım benim, çok içine atmışsın, o yüzden patlaman ani ve büyük olmuş..
bir düğün meselesi değil bu, ayların yorgunluğu var sende..
ama o eşekli atasözü var ya... kendi küçük beyniyle öyle bi gönderme yapmış ya.. çok sinirlendim.. öküz diyeceğim ama öküze hakaret.. demiyorum birşey..
eet canım alttan aldıkça ezer bu kadir kıymet bilmezler..
sen de o kadar çok susuyosun ki ama tatlım.. elalemin kadınıyla tavla oynuyacak sana söylemiyor, yalan söylüyor (haberim yoktu vs) sen yalanını ortaya çıkardığın halde ona bişey demiosun.. bi de o kadına "can" diyor.. çok sabırlısın.
neden sustum bilmiyorum yapım böyle kavgacı bi tip hiç olmadım. kimseylede paylaşamam.
ama ses çıkarsam kavga çıkacak diye hep sustum.
aslında farkında bi laf açsa başkaları hemen yaptıklarını marifetmiş gibi söylüyor.
asla beni övmez. 3. yılımıza gireceğiz hiçmi giydiğim bişey yakışmıyor bir kere karıcım çok güzel olmuşsun lafını duymadım. arkadaşlarıyla buluştuk evliler tabi aaa bi baktım biz birbirimize meğer ne kadar uzağız elalem karısına nasıl davranıyo benimki ne koluma giriyo ne elimi tutuyo hatta masada yanımda değil başkalarının yanında oturdu.
vallah canım agız alıskanlıgı ne demek yaa
bak ısın rengı degısmeye basladı ama sımdı
kusura bakma ama arkadasım
artık bırazcık gozunu acma zamanı gelmıs gecıyor bıle
ben aralarında bırsey var dıyemem ama
bende evlıyım ve esımın agız alıskanlıgıda olsa ısyerınden bayan arkadasına asla canım can tatlım falan demez canım
senı uzmek ıstemıyorum ınan..
zaten uzgunsun ama canım ac bıraz gozunu lutfen...
hep dıyorum bıze olan oluyor kendımızden harcıyoruz..
bak esının keyfı yerınde..
ohh tavla oynamaya gıtmeler falan..
baska kız yokmuymus bır tek o bayanmı gıtmıs yanına ..
öküz az bile ya ağzına sağlık dicem.
evet bence de çok şey birikti. ben onu çok sevdim 8 senedir tanıyoruz birbirimizi.
ben her düğünde yaptı etti geldi sarıldı bu defa olmaz dedikçe oldu olmaz dedikçe oldu.
ama bu çok ağır oldu. ben imrendim özendim ya herkesin eşiyle olan sevgisinie özendim.
bide ben evin tüm yükünü borcunu sıkıntısını çeken bi kadınım evlendik hala borç aylık bir 50 lira bile şahsi harcamam yok. mükafatım bu oldu
canımmm ne demek baskasının yanına oturmak falan esın o senın beee
ay cok sınırlendım kusura bakma esıne
baslarım boyle ıse vallah
ne demek ya
ah ahhhh bu erkeklere ben ne dıyeyım yaa...
eet canım alttan aldıkça ezer bu kadir kıymet bilmezler..
sen de o kadar çok susuyosun ki ama tatlım.. elalemin kadınıyla tavla oynuyacak sana söylemiyor, yalan söylüyor (haberim yoktu vs) sen yalanını ortaya çıkardığın halde ona bişey demiosun.. bi de o kadına "can" diyor.. çok sabırlısın.
beni üzmüyosun ben yazıyorum sende sağolasın yorumluyosun.
o kız tek gitmiş güya 5 erkek bi o bide görsen kısa etekler dekolte makyaj ve herkese sarılır öper.
ben bu tavırları doğru değil diyince ne var erkek gibi kız diyo hııı ondan heryerini açıyo dedim.
ama benim elimde değil ben yanına gitsem hemen bahaneyle kalkıyo hooop başka birinin yanına oturuyo. arabaya binsek sen arkaya geç o gelsin der muhabbet edeceğiz beni arkaya atar.
ben hep arka plandayım yani.
ama benim elimde değil ben yanına gitsem hemen bahaneyle kalkıyo hooop başka birinin yanına oturuyo. arabaya binsek sen arkaya geç o gelsin der muhabbet edeceğiz beni arkaya atar.
ben hep arka plandayım yani.
canım sen sustukça insanlar daha çok üzerine gelir sadece eşin değil herkez böyle. Al karşına konuş yine kavga eder gibi değil sakince. evlilikten sen ne bekliyorsun o ne bekliyor. bence sende her kadın gibi ilgiyi alakayı hakediyorsun. bide şu kız meselesi madem sen hoşlanmıyorsun mecbur kalmadıkça konuşmasın. tamam aynı ortamda olunca küs duramaz tabii ama telde ne konuşuyor elin kızıyla canım cicim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?