Ne yapmalı ? (Boşanma şekli ile ilgili )

Altınlar toplamda 150 gramı geçer o civarlarda başka da ortak aldığımız bişey yok..
Bence hakkınızı arayın. Bir süreden sonra kendisi pes edecektir. Sürünsün. Bir kadın kendi ayaklarının üzerinde durmalı. Evet mesleğiniz olabilir ama şu da var. Bu zamanda kira cok zor. Bende istanbuldaym kiralar burada şuan 2800 ben 1250 ye oturuyorm. O da iş olanakları az olan bir kesimde kalıyor. En azından başınızı koyabileceğiniz bir eviniz olsaydı. Size evladinizla garanti gelecek vermesi lazmdi maddi olarak. Yarın öbür gün illaki bir yuva kurmak isteyecek erkek degilmi sonuçta alınmayın kalbinizi kırmak için söylemedim. Hayatın kanunu bu. Bir erkek kolay kolay tek başına yaşayamaz. Karşısına öyle biri çıkar pat diye nikaha oturur. 5-6 yıl beklemek zorunda kalmazsınız. Bu işler hiç belli olmuyor. Birde şunu söylemek istiyorum imkanınız var ise Silivri gibi kalabalık olmayan bir ilçede açın hem daha çabuk görülür dava hemde belki o kadar uzun sürmez. Bu arada rahatsızlığındn dolayi geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın

hic üzülmeyin. saçma sapan laflarla insan etiketleyen insanları Allahım her yerden uzak tutsun.
Boşanan hiçbir arkadasimiza dul demiyoruz. Bekar anne diyoruz.
Kulu Allah yargılar, kimseyi yargılama hakkimiz yok. hem boşanmak kotu birsey degil, mutluluğa bi adim...
boşanan kimsenin dedikodusunu yapacak kadar seviyesiz degil herkes.
Bugun bir arkadaşımla buluşacam 3 yaşında çocuğu var ,ayrıldı. Niye onun icin kotu seyler düşüneyim. tam tersi incinmesin diye herseyime dikkat ediyorum..namusuyla evlendi, boşandı, deger veriyorum kendisine..evli, bekar, ayrilmis diye insan mi kategorize edecez. Insan olması yetmiyor mu insanlarla dost olmak icin.
cocuklular cocuksuz kisilerle mi gorusmesinler. yargılasınlar vs ne tuhaf seyler bunlar..
Allah vicdan. empati yapan insanları cikarsin her yerde karsiniza, bunların olmadıgı insanlar çıkacaksa da uzak durma cevabini verme hakkiniz var..
hic bir aile boşanmış çocuklu kadınla , oğulları evlensin istemiyor. demissiniz...YANLIS
yakin akrabamız evlendi. cok da mutlu.. herkes dedi ki namusuyla evlenip ayrilmis sorun olmadi. hatta bebekleri oldu..
boyle insanlar da var. görümcesi gelinin daha once evlilik yapıp ayrildigini duyunca ilk tepkisi, olabilir ben de esimden ayrilabillirim, hayat bu dedi.. aile oğullarına yanındayız, senin mutluluğun onemli dedi.
kimsenin hicbirseyi garanti degil ki bu hayatta..

Evet çok haklısınız , doğru soyluyosunuz söylediklerinizi dikkate alacağım

Çok teşekkür ederim çok yararlı bilgiler verdiniz

bir yerden başlamak gerek adım atın devamı hızla gelir

Ne kadar haklı ve güzel bir yorum ben de sizin görüşünüzdeyim aslında ama bahsettiğim şey malesef çoğu kişi böyle düşünmüyor :/

Yerel mahkeme, istinaf ve Yargıtay üç ve beş yıl arası sürüyor çoğu zaman.mahkeme devam ettiği sürece çocuk için ve kendiniz için tedbir nafakası alırsınız ama mahkeme bitimi yoksulluk sınırının üstünde maaşınız varsa sadece çocuğa nafaka bağlanır.benim kardeşim boşandı masraf +altı bine anlaştık.toplamda 6600 tuttu ve kısa sürede bitirdi davayı hamd olsun.avukatiniz abartmış 30 bin çok fazla

Evet mantıklı ama inanın beynim öyle yogunki hiç kendimde o gücü goremiyorum
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Ama çocuğunuz için güçlü durmaya çalışın.Umarim bu zor günleri siz ve evladınız en az hasarla anlatırsınız.Allah,yardımcınız olsun.

bende kukuk bürosunda çalışıyorem bu boşanma süreci pandemi olmasa eşinizde eğer davaya katılırsa erken biter boşanmak istiyor değil mi
Boşanmayı zaten kendi istedi defalarca söyledi bem de tamam dedim aç davayı dedim kendi açmıyor benim açmamı bekliyor ve anlaşmalı olsun ama hicbisey vermeyeyim diyor..kabul edersen bu şekilde etmezsen çekişmeli aç dedi en son

Çok geçmiş olsun kurtulmuş kardeşimiz darısı başıma...evet çok fazla yani ben o parayı ödeyemem ki

Ne kadar haklı ve güzel bir yorum ben de sizin görüşünüzdeyim aslında ama bahsettiğim şey malesef çoğu kişi böyle düşünmüyor :/
insanlar ne düşünürsen dusunsun yaa, beyinlerine girip yonetemeyecegimize gore...kotu zihniyetlerinde kalsınlar öyle..
onemli olan size ne düşündüğünüz, kendinizi degersiz hissetmemeniz, çocuğunuza da bunu öğretmeniz..

Tamam sizde birşey istemiyorum çocuktan başka diye söylediniz mi mal mülk vs istemediğinizi zaten öncesinde protokol metni hazırlıyacaksınız anlaşmalı olursa dava günü eşiniz ve siz orada olursanız tek celsede biter uzamaz

Doğru yavaş yavaş insanların söylediklerine takılmaması öğreniyorum

İşte ben de onda kararsızım hiç bişey talep etmesem ileride pişman olur muyum çünkü altinlarim onda ve ben bosanirsam evladimla tek başıma kalacagim evet maaşım var çok şükür ama zorlanirim diye düşünüyorum

Doğru yavaş yavaş insanların söylediklerine takılmaması öğreniyorum
aynen.. su an ben evliyim mesela haftaya boşanırsam degersiz miyim..
bunu kim belirliyor, kimse. kisinin zihni yapıyor bunu kendine..
inanin basına ne gelirse gelsin umursamayan insanlar var mesela. niye onları kimse yıkamıyor, cunku onun zihni kendine güveniyor. benim düşüncem onemli diyor.. ee doğru...
Gucluyum ben diyin. kendinize sürekli olumlu cümlelerle motive edin.

memur musun bak canım o zaman çekişmeli aç iste altınlarını zaten bu senin hakkın daha fazla kendini üzme aç davayı

evladimla tek başıma kalacagim demeyin... evladımla mutlu bir hayat surecem diyin yaa....
olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…