• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Delihatun4561

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
114
9
18
26
Merhabalar flörtümle iyi giden iletişimimiz vardı birden bire soğuklaştı ilgi en başlarda vardı 2 gün içinde tavrı değişti mesajlara geç bakıyordu en son dedim ki bu birşeyler karıştırıyor kesin şüpheci yaklaştım baktım taktik yapıyor gibime geldi konuşmayı kestim numaramı silme ben seninkini silmicem dedii instgramdan takipten çıkma her yerden çıkma gerek yok dedi bana günahımı alıyorum bilmiyorum bazı yalanlarda var beni annesini göstermis tatlı kız demiş filan ama annesinin yanında mesaj yazamıyormus bende tavrı değiştiği için bitirdim

Merhabalar flörtümle iyi giden iletişimimiz vardı birden bire soğuklaştı ilgi en başlarda vardı 2 gün içinde tavrı değişti mesajlara geç bakıyordu en son dedim ki bu birşeyler karıştırıyor kesin şüpheci yaklaştım baktım taktik yapıyor gibime geldi konuşmayı kestim numaramı silme ben seninkini silmicem dedii instgramdan takipten çıkma her yerden çıkma gerek yok dedi bana günahımı alıyorum bilmiyorum bazı yalanlarda var beni annesini göstermis tatlı kız demiş filan ama annesinin yanında mesaj yazamıyormus bende tavrı değiştiği için bitirdim
Annesi tatlı falan demedi!
Annesi diye yazılan okunurken sevgilisi,eş adayı vs okunan biri olmasın.
Yani sizinle başkasını aldatıyor olmasın!.
Geri çekilme sebebi taktik degil yol verin gitsin

Günümüz erkek maymunları kızları etkilerken "anama anlattım anam şöyle böyle dedi" diye kızları kandırıyor. Simdiki kandırma malzemeleri bu.
Anam tatlı dedi demeler falan. Sunu okuyunca bile ılıklıgının kokusu ta buraya geldi. Etrafındaki hatunları yemliyo hangisi çıkarsa sansına canı sıkıldıkça da sana geliyo, geldikce bozuk plak gibi tekrar tekrar "anam seni soruyo" der.

anacı erkekse annesi begenmediyse onu dinlemiştir.
Aynısını dün arkadasım anlattı, görücü usulü biriyle konusmaya başlamış başta herşey iyi hoş, sol gözünde görme kaybı olduğunu söylemiş arkadaşım. Çocuk ailesiyle konusup ilerde sorun olabileceğini düşünüyorum deyip bıraktı. Cepte de dursun diye sosyal hesaplardan silmemiş.

annesine gösterdiği kadına soguklaşıyor iyi davranmıyor falan filan uydurmuş güzel bahane bunlar elinin altında ol diye

Sevgiliniz daha iyisini bulma arayışında sizi de yedekte tutmaya çalışıyor. Asla inanmayın. Her yerden silin gitsin. Boşuna zihninizi meşkul etmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back