- 4 Şubat 2015
- 5.990
- 12.172
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Kızlar ben normal doğum yaptım.hamilelikte yapılan bir kontrolde dr sen normal doğum yapamazsın demişti. Neyse doğum için devlet hastanesini tercih ettim. Suni sancı verdiler. Yalvarıp yakarmama rağmen sezeryan almadılar. Tercih meselesi değil dediler. Neyse doğum çok zor geçti. Karşıma geçip ne yapacağız diye aralarında akıl alışverişi yaptılar. Bunu yapanlar ebe. Eye kemiği mi ne çok dar o yüzden doğum olmuyor dediler. Dr sesleyin dedim onu da yapmadılar zayi ettiler beni resmen. Rabbime şükürler olsun bebeğime birşey olmadan doğum oldu. Gece yaptım ama ertesi gün öğlene kadar doğum hanede bekledim. Dikiş atmayı beceremediler. 3 vardiya değişti en son ki yaşı büyük ebe gelip dikişler kesip tekrardan dikti. Resmen liseden yeni mezun ebe ler aöiyat ettiler beni ve üç kez kesip tekrar diktiler. Yaşadıklarımdan sonra psikolojim bozuldu sütüm gelmedi evladımı benimseyemedim falan. Annem dava açalım dedi. Birşey çıkmaz diye uğraşmadım. Bir ay sonra kadın doğuma rutin kontrole gittim. Dr alttan bakınca rahim ağzını dikmiş bunlar dedi. 2 ay ilişki yasak dedi. Eşimle biraz yakınlaşma oldu. Afedersiniz tık ilerleme bile olmadı. Sanırım sadece idrar yapacak kadar yer var. Eşimde zorlamadı canım yanıyor diye. Dr ye gidip bakılsam tekrar elle muayene edecek eğer sorun varsa ameliyat olacağım çok korkuyorum. İkinci bebeği de yaşım çok geçmeden istiyordum. Ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Birde eğer sorun varsa dava açsam kazanırmıyım. Tecrübe edinsşnler diye insanları harcıyorlar. Ben içerde iken bir kadın 3 gündür sancı çekiyormuş vermiyorlarmış diye dışarıda olaylar kopmuş. Ne yapayım. Dr ye birlikte olamıyorum da diyemem ki