- 24 Kasım 2007
- 1.169
- 287
- 688
- Konu Sahibi KalenderMesrepim
-
bencede mutludur ama merak ediyorum iste..yo niye saçma olsun ki?
benim de bazen kuzenim gelir aklıma, eminim iyilerdir, büyük ihtimalle bizden daha mutlulardır için rahat olsun :teselli:
her aksamyatmadan önce fatiha okuyorum bütün ölmüşlerimize diliyorum..cnm bnm neden sacma olsun ben ablanın ıı bıyerlerde olduuna emınım allah sevdıklerını yanına erken alırmıs kuzum belkı bu sekılde dusunerek acını bıraz olsun hafıfletebılrsın..ben de cok yakınım olan bırını kaybettım 5yıl kadar once.her sabah mezarlıgın ordan gecerken aklıma gelıyo ve ona bı fatıha gonderıp oyle gdıorm okula sende aklına gelınce ona bı fatıha gonder emınım cok mutlu olcaktır guzel ablacıgın..
ben buarya hiiiç girmimmm 2002'de dedemi 2009'dada çoook yakın bi zamandada babannemi kaybettim hemde ani bir şekilde anjiyo sırasında.. ve burda kendimi oyalanıcak şeyler buluyorum günlerdir kendimi deliye vurdum ssaçma sapan işler yapıyorum düşünmemek etkilenmemek ağlamamak ve babamı daha fazla üzmemek içinnnn nese çıktım ben yok yok eskiye dönüceksin belinay çık bu sayfadan(
ben buarya hiiiç girmimmm 2002'de dedemi 2009'dada çoook yakın bi zamandada babannemi kaybettim hemde ani bir şekilde anjiyo sırasında.. ve burda kendimi oyalanıcak şeyler buluyorum günlerdir kendimi deliye vurdum ssaçma sapan işler yapıyorum düşünmemek etkilenmemek ağlamamak ve babamı daha fazla üzmemek içinnnn nese çıktım ben yok yok eskiye dönüceksin belinay çık bu sayfadan(
biraz sacma biliyorum
ama paylasmak istedim..
19.08.2002 de ablamı Allaha emanet ettik..
biraz önce yüreğime düştü yine..
gözlerim doldu birden anlamsızca..
cok merak ediyorum
acaba nerde nasıl ne yapıyodur ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?