• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapılır ki?

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
118
Merhaba. ben üniversiteden yeni mezun oldum. kpss ye girdim ama yeteri kadar puan alip atanamadim. simdi tekrar ders calisiyorum. evde yalnizim. butun arkadaslarim farkli sehirlerde yani kimseyle disari falan cikip bulusamiyorum da. ve acayip sıkılıyorum. yalnizliktan hoslanmiyorum. 7/24 evdeyim. bana hem katki saglayacak hem zaman gecirecek neler yapabilirim. halkegitimde vs kurs yok ve enstrüman icin falan ozel kursa da gidemiyorum. su an para kazanmiyorum cunku o yuzden. siz evde neler yapiyorsunuz mesela hobileriniz neler?

E-sertifika alabilirsin bu arada netten derslere çalışarak.
El beceriniz varsa ya da pasta kek falan yapmayı seviyorsanız öyle şeylerle uğraşabilirisiniz.
Çalışmayı düşünüyor musun

E-sertifika alabilirsin bu arada netten derslere çalışarak.
El beceriniz varsa ya da pasta kek falan yapmayı seviyorsanız öyle şeylerle uğraşabilirisiniz.
Çalışmayı düşünüyor musun

Calisirsam yeterli odaklanamam derslere,bu yüzden bir seneligine erteledim. e sertifika icin basvurdum 2 kursa. baslamasina 9gun var daha o yuzden yine bos kaldim. pasta vs yapiyorum arada severim ama evde tek olduğum icin cok yapmiyorum kaliyor surekli, butun apartmana dagitiyorum

Calisirsam yeterli odaklanamam derslere,bu yüzden bir seneligine erteledim. e sertifika icin basvurdum 2 kursa. baslamasina 9gun var daha o yuzden yine bos kaldim. pasta vs yapiyorum arada severim ama evde tek olduğum icin cok yapmiyorum kaliyor surekli, butun apartmana dagitiyorum
:) keşke aynı apartmanda otursakkk
Ne güzel işte bol bol yabancı dizi izle bu arada

Evde kek pasta börek yapıp sonra da onları yemek en büyük hobim. :hamarat:
Stres atıp kalori alınan bir aktivite

guzel olurdu beslerdim ben herkes gibi sizi de :KK70: ne onerirsinz mesela hangi dizileri?
:)
Ne tarz seversin bilmiyorum ama şu an aklıma gelenler;
Fringe
The Walking Dead
Once Upon A Time
Prison Break
Swith at The Bird
SuperNatural
American Horror Story
Damien

Son ikinin altını çizdim çünkü korku tarzında. Evde tek olduğun için izler misin bilmiyorum.
Once Upon A Time başta biraz çocukça gelebilir ama güzel bir dizi.
Masal kahramanlarının günümüze uyarlanmış hali.

Back
X