- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Kışın balkonu kullanmıyorsanız pisletsin boşverin, keyif alın hayattan
zemine cop poseti bantlayin :)
Biraz saman gibi birşeyler koysaniz belki daha rahat olur temizliği
Köyde benim odamın camının üstünde,babam güvercinler için ev yapmıştı
Her sabah cam silerdim
ama ben hiç rahatsız olmadım seviyorum çünkü güvercinleri
Yem vermezseniz bı zaman sonra gelmezler ama gelsinler ya çok sevimli onlar
Bence bez bağla
aklıma gelenzemine cop poseti bantlayin :)
Hanımlar merhaba.
5. Katta oturuyorum. Kendi evim. 3 haftadır sürekli hergün 3,4 kere balkonuma gelen beyaz bir güvercinim var. Karnını doyuruyor suyunu veriyorum. Ama sürekli pisliğini balkonuma yapıyor. Ona yemek veriyorum ama sürekli öteki güvercinler de geliyor ve onlarda yiyip pisletip gidiyorlar. Ya inanmazsınız ama balkonumu siliyorum içeri geçiyorum geliyorum bi bakıyorum yine pislenmiş. Ya karnını doyurmayı çok seviyorum. Gercekten. Ama bu pisliğin önüne geçemiyorum. Napayım anlamadım. Yemek vermesem baska bir yerde bulur mu iştahı çok açık gercekten. Napayım akıl verin.
Ama çok kötü oluyor gercekten bide mutfagımın balkonuKışın balkonu kullanmıyorsanız pisletsin boşverin, keyif alın hayattan
Serilse bile yine pisleticekler amaOyle olmuyor ama. Bir sure kus pisligini temizlemediginizde katmanlasiyor ve cok zor oluyor temizligi.
Bence yere musamba/karton tarzi bir sey serilebilir belki.
Ahahahahahahahzemine cop poseti bantlayin :)
Cam olunca kolay olur ama balkon büyük ve sürekli pisleyiyorlar yani orayı y temiz tutabilmek için yarım saatte bir temizleme gerekBiraz saman gibi birşeyler koysaniz belki daha rahat olur temizliği
Köyde benim odamın camının üstünde,babam güvercinler için ev yapmıştı
Her sabah cam silerdim
ama ben hiç rahatsız olmadım seviyorum çünkü güvercinleri
Yem vermezseniz bı zaman sonra gelmezler ama gelsinler ya çok sevimli onlar
Tabi yakalarsamBence bez bağla
Benim de kombiyi yuva yapmışlardı ama o pek pisletmiyorduaklıma gelen
korkmuyorsanız ne güzel. benim balkon kapalı evde tadilat varken yuva yapmışlar kombiye yumurta bırakmışlardı. eşim ilgilendi ben çok korkarım. sonra çocuklarını alıp gittiler :)
Canım benim ki her yere yapıyor gazete sersem şimdi kış uçar gider bez koydum bir tarafa üsümesin orada yatsın diye ama yatmıyor daayni seyi yasadim cozumu gazete sermekte buldum. hep ayni yerde durup ayni yere pisliyordu cunku...alismisti gitmiyordu korkmuyordu bizden. bir muddet sonra gelmemeye basladi...icim tuhaf oldu kizim bile boklu kus gelmiyo artik deyip uzuldu( 4 yas)
Dış tarafı yok amaAlıştırmayın bence.sonrasında kurtulamazsinız.onlar yiyecek bulur her türlü.ya da balkonun dıs tarafına koyun yiyeceklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?