Ne yapıcagımı şaşırdım

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Hanımlar merhaba.
5. Katta oturuyorum. Kendi evim. 3 haftadır sürekli hergün 3,4 kere balkonuma gelen beyaz bir güvercinim var. Karnını doyuruyor suyunu veriyorum. Ama sürekli pisliğini balkonuma yapıyor. Ona yemek veriyorum ama sürekli öteki güvercinler de geliyor ve onlarda yiyip pisletip gidiyorlar. Ya inanmazsınız ama balkonumu siliyorum içeri geçiyorum geliyorum bi bakıyorum yine pislenmiş. Ya karnını doyurmayı çok seviyorum. Gercekten. Ama bu pisliğin önüne geçemiyorum. Napayım anlamadım. Yemek vermesem baska bir yerde bulur mu iştahı çok açık gercekten. Napayım akıl verin.

Kışın balkonu kullanmıyorsanız pisletsin boşverin, keyif alın hayattan

Oyle olmuyor ama. Bir sure kus pisligini temizlemediginizde katmanlasiyor ve cok zor oluyor temizligi.

Bence yere musamba/karton tarzi bir sey serilebilir belki.

Biraz saman gibi birşeyler koysaniz belki daha rahat olur temizliği
Köyde benim odamın camının üstünde,babam güvercinler için ev yapmıştı
Her sabah cam silerdim
ama ben hiç rahatsız olmadım seviyorum çünkü güvercinleri
Yem vermezseniz bı zaman sonra gelmezler ama gelsinler ya çok sevimli onlar

zemine cop poseti bantlayin :)

Mantıklı

ayni seyi yasadim cozumu gazete sermekte buldum. hep ayni yerde durup ayni yere pisliyordu cunku...alismisti gitmiyordu korkmuyordu bizden. bir muddet sonra gelmemeye basladi...icim tuhaf oldu kizim bile boklu kus gelmiyo artik deyip uzuldu ( 4 yas)

Alıştırmayın bence.sonrasında kurtulamazsinız.onlar yiyecek bulur her türlü.ya da balkonun dıs tarafına koyun yiyeceklerini.

Cam olunca kolay olur ama balkon büyük ve sürekli pisleyiyorlar yani orayı y temiz tutabilmek için yarım saatte bir temizleme gerek

Balkona değil de camın önüne koysanız. Annem kış aylarında öyle yapıyor. Bayat ekmekleri ıslatıp camın önüne koyuyor. Hem pisletecek yer de bulamazlar böylelikle.

ayni seyi yasadim cozumu gazete sermekte buldum. hep ayni yerde durup ayni yere pisliyordu cunku...alismisti gitmiyordu korkmuyordu bizden. bir muddet sonra gelmemeye basladi...icim tuhaf oldu kizim bile boklu kus gelmiyo artik deyip uzuldu ( 4 yas)
Canım benim ki her yere yapıyor gazete sersem şimdi kış uçar gider bez koydum bir tarafa üsümesin orada yatsın diye ama yatmıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…