• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcagımı şaşırdım

Balkona değil de camın önüne koysanız. Annem kış aylarında öyle yapıyor. Bayat ekmekleri ıslatıp camın önüne koyuyor. Hem pisletecek yer de bulamazlar böylelikle.
Mantıklı aslında ama beyaz güvercin görür mü acaba orda çünkü en üst katta oldugum için burda çok güvercin kuş var. Hemen yiyorlar

Cam olunca kolay olur ama balkon büyük ve sürekli pisleyiyorlar yani orayı y temiz tutabilmek için yarım saatte bir temizleme gerek
Bizim evimiz köyde olunca ve bi çok havyanimız olduğundan bizim gözümüze batmiyor tabi her sabah camın önündeki samanlari süpürdüğümüzde bişey kalmıyordu
Ama balkon ya gelmeyecek güvercin yada başka bir çözüm bulunacak

Balkona poşet,muşamba,bez gibi birşey koyun. En mantıklısı çöp poşeti kirlendikçe çıkartıp değiştirirsiniz. Bence gelsinler bende isterim beslemeyi bikaç kez ekmek döktüm ama gelen giden yok ekmekler kuruyor :)

Balkona poşet,muşamba,bez gibi birşey koyun. En mantıklısı çöp poşeti kirlendikçe çıkartıp değiştirirsiniz. Bence gelsinler bende isterim beslemeyi bikaç kez ekmek döktüm ama gelen giden yok ekmekler kuruyor :)
Balkonum büyük ve kış oldugu için uçmaz mı onlar

Hanımlar merhaba.
5. Katta oturuyorum. Kendi evim. 3 haftadır sürekli hergün 3,4 kere balkonuma gelen beyaz bir güvercinim var. Karnını doyuruyor suyunu veriyorum. Ama sürekli pisliğini balkonuma yapıyor. Ona yemek veriyorum ama sürekli öteki güvercinler de geliyor ve onlarda yiyip pisletip gidiyorlar. Ya inanmazsınız ama balkonumu siliyorum içeri geçiyorum geliyorum bi bakıyorum yine pislenmiş. Ya karnını doyurmayı çok seviyorum. Gercekten. Ama bu pisliğin önüne geçemiyorum. Napayım anlamadım. Yemek vermesem baska bir yerde bulur mu iştahı çok açık gercekten. Napayım akıl verin.

Nasıl oldu bilmiyorum benm de kuş pisliği derdim vardı.Balkona bir ayakkabı kutusu koymuştum hep onun içine pislettiler.Bi dene istersen.Olur mu bilmem bizde nasıl oldu onu da anlamamıştım

Benim balkonada kumrular geliyor ama öyle bir alıştılarki sabah saat 10 'a kadar yemeklerini yiyorlar.10 dan sonrada ben balkonu temizliyorum.10'dan sonra yem koymuyorum.İnanırmısınız saate alıştılar 10 dan sonra gelmiyorlar sabah saat 8 'den sonra hazır kıta beni bekliyorlar.Bende günaydın canlarım diyerek sabah erkenden veriyorum yemlerini.Ayy insan gibiler aynı şaşıp kalıyorum bazen:KK48:

Benim balkonada kumrular geliyor ama öyle bir alıştılarki sabah saat 10 'a kadar yemeklerini yiyorlar.10 dan sonrada ben balkonu temizliyorum.10'dan sonra yem koymuyorum.İnanırmısınız saate alıştılar 10 dan sonra gelmiyorlar sabah saat 8 'den sonra hazır kıta beni bekliyorlar.Bende günaydın canlarım diyerek sabah erkenden veriyorum yemlerini.Ayy insan gibiler aynı şaşıp kalıyorum bazen:KK48:
Ay ne kadar güzel yaaaa. Keske benim de öyle olsa

Hanımlar merhaba.
5. Katta oturuyorum. Kendi evim. 3 haftadır sürekli hergün 3,4 kere balkonuma gelen beyaz bir güvercinim var. Karnını doyuruyor suyunu veriyorum. Ama sürekli pisliğini balkonuma yapıyor. Ona yemek veriyorum ama sürekli öteki güvercinler de geliyor ve onlarda yiyip pisletip gidiyorlar. Ya inanmazsınız ama balkonumu siliyorum içeri geçiyorum geliyorum bi bakıyorum yine pislenmiş. Ya karnını doyurmayı çok seviyorum. Gercekten. Ama bu pisliğin önüne geçemiyorum. Napayım anlamadım. Yemek vermesem baska bir yerde bulur mu iştahı çok açık gercekten. Napayım akıl verin.
Güvercinler fena dadanıyor. Balkonda beslemeyin

Back
X