• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcağımı bilmiyorum

FairyTail1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
7
1
1
Arkadaşlar ben sağlıkla ilgili bir bölüm okuyorum 2 yıllık bu yıl menzun olucam ve büyük ihtimalle atanıcam çünkü atama puanları düşük ama ben bir türlü sağlığı sevemedim hep hasta insanları görmek beni ruhsal olarak çok yıpratıyo hayalimde hep öğretmenlik yapmak vardı ingilizce öğretmenliğ veya sınıf öğretmenliği çok istiyodum puanımda yetiyodu sınıf öğretmenliğine ama dayım engelledi kpss yapamassın edemessin diye ve bende tercih etmedim .şimdi ben menzun olduktan sonra tekrar öss sınavına girmeyi düşünüyorum ama tam burslu kazanamam büyük ihtimalle hem devlette çalışıp hem okumak benim için zor olurmu ingilizce öğretmenliği okursam büyük ihtimalle hazırlıkta okuyacağım tam 5 yıl ingilizce bölümü ağır gelir mi çok merakım var ingilizceye ama aile baskısıyla sayısalı seçmiştim oyüzden pek bilgim yok ingilizceyle yaşım 20 geç mi sizce ne yapmalıyım

Ben de sevmeden okudum sağlığı. 10 senedir de çalışıyorum. Zamanla alıştım sevdim diyemem. Atandıktan sonra okumanda sıkıntı olmaz. İstediğin bölümü kazanırsan ikisini bir arada yürütebilirsin.

Geç değil.Sevdiğin ama atanacağın meslepi seç.Ben de sağlık alanındayım.Seviyorum ama ortamlar kötü oluyor bizde.Ekip çalışması zor.Yırtık olacan sana saygı duymaları için.Hiç bana göre değil.Buyüzden bana göre değil yoksa işimde çok başarılıyım.Başarılıysan bile yırtık değilsen kendini gösteremiyorsun..

Formasyon için dört yıllık olman gerekiyor.Sağlıkra öğretmenlik olabir ama alım çok değil.Yğksek puan gerekiyor kpss.üni için de yüksek lisans geekiyır .Gençken yap bunları.Ben bu yaşta formasyon düşünüyorum.
Bana kalırsa bunun için cırmalayacağına başka bir alan oku.Ataması çok olan.

Önce atan işe başla o arada tekrar ÖSS ye gir İkinci öğretim tercih et oku bence..
çünkü bende İngilizce psikoloji okudum bir yıl dersler ağır geldi sevemedim bir yıl okudum terk ettim başka bi ünv başka bi bölüm okudum ve şu an pişmanım neden ilk ünv bıraktım diye o Yüzden sende pişman olursan ve okulu bırakırsan en azından elinde mesleğin olur sağlık Alanında devam edersin ama derslerde başarılı olur seversen devam edersin

Hayalin ogretmenlikmis sağlık alanında öğretmen olabilirsiniz liselerde veya Univ lErde öğretmenlik için hazırlanın yani sonuçta eğitimini aldığınız bir işi hayalinizle birleştrmiş olacaksnz

Ben üniversiteye 20 yaşında başladım neden geç olsun.
İngiliz Dili Ve Edebiyatı okudum.
Ama ben liseden de yabancı dil çıkışlıyım.
Sizin açınızdan zor olur mu bilemiyorum.
ÖSS'de de yabanci dil cevaplamanız gerekecek.

Onun
Hayalin ogretmenlikmis sağlık alanında öğretmen olabilirsiniz liselerde veya Univ lErde öğretmenlik için hazırlanın yani sonuçta eğitimini aldığınız bir işi hayalinizle birleştrmiş olacaksnz
için sahada biraz çalışırsa daha başarılı olur.

Geç değil.Sevdiğin ama atanacağın meslepi seç.Ben de sağlık alanındayım.Seviyorum ama ortamlar kötü oluyor bizde.Ekip çalışması zor.Yırtık olacan sana saygı duymaları için.Hiç bana göre değil.Buyüzden bana göre değil yoksa işimde çok başarılıyım.Başarılıysan bile yırtık değilsen kendini gösteremiyorsun..

Formasyon için dört yıllık olman gerekiyor.Sağlıkra öğretmenlik olabir ama alım çok değil.Yğksek puan gerekiyor kpss.üni için de yüksek lisans geekiyır .Gençken yap bunları.Ben bu yaşta formasyon düşünüyorum.
Bana kalırsa bunun için cırmalayacağına başka bir alan oku.Ataması çok olan.
Evet menzun olduktan sonra hemşireliğe diyesiyenlik ve ftrye geçiş yapabiliyorum bi tanıdığımız hemşirelikten formasyon alıp atandı Hakkari'ye 75 puan ile 1 yıl kaldıktan sonra istanbulda bi liseye geçti ama duyduğuma göre her yıl kontenjan açılmıyor alım çok az

Arkadaşım aynı sebepten dolayı özelde hukuk okuyor. Hemşire, devlet hastanesinde memur. Nöbetlere gece gidiyor bir de hafta sonu 24 saat. Arada zorlanıyor tabii ama genelde memnun halinden nöbet rahatsa ders falan çalışıyor. Bu arada ingilizce hazırlıkla birlikte 5 yıl toplam, bu 3. senesi.

Arkadaşım aynı sebepten dolayı özelde hukuk okuyor. Hemşire, devlet hastanesinde memur. Nöbetlere gece gidiyor bir de hafta sonu 24 saat. Arada zorlanıyor tabii ama genelde memnun halinden nöbet rahatsa ders falan çalışıyor. Bu arada ingilizce hazırlıkla birlikte 5 yıl toplam, bu 3. senesi.[/QUOTE

Kısa sürede olsa çalışırsa iyi olur
Kısa süre çekilir.Emekliliğe kadar çalışılmaz bana göre...

Back
X