- 24 Ekim 2015
- 7
- 1
- 1
- Konu Sahibi FairyTail1
-
için sahada biraz çalışırsa daha başarılı olur.Hayalin ogretmenlikmis sağlık alanında öğretmen olabilirsiniz liselerde veya Univ lErde öğretmenlik için hazırlanın yani sonuçta eğitimini aldığınız bir işi hayalinizle birleştrmiş olacaksnz
Evet menzun olduktan sonra hemşireliğe diyesiyenlik ve ftrye geçiş yapabiliyorum bi tanıdığımız hemşirelikten formasyon alıp atandı Hakkari'ye 75 puan ile 1 yıl kaldıktan sonra istanbulda bi liseye geçti ama duyduğuma göre her yıl kontenjan açılmıyor alım çok azGeç değil.Sevdiğin ama atanacağın meslepi seç.Ben de sağlık alanındayım.Seviyorum ama ortamlar kötü oluyor bizde.Ekip çalışması zor.Yırtık olacan sana saygı duymaları için.Hiç bana göre değil.Buyüzden bana göre değil yoksa işimde çok başarılıyım.Başarılıysan bile yırtık değilsen kendini gösteremiyorsun..
Formasyon için dört yıllık olman gerekiyor.Sağlıkra öğretmenlik olabir ama alım çok değil.Yğksek puan gerekiyor kpss.üni için de yüksek lisans geekiyır .Gençken yap bunları.Ben bu yaşta formasyon düşünüyorum.
Bana kalırsa bunun için cırmalayacağına başka bir alan oku.Ataması çok olan.
Arkadaşım aynı sebepten dolayı özelde hukuk okuyor. Hemşire, devlet hastanesinde memur. Nöbetlere gece gidiyor bir de hafta sonu 24 saat. Arada zorlanıyor tabii ama genelde memnun halinden nöbet rahatsa ders falan çalışıyor. Bu arada ingilizce hazırlıkla birlikte 5 yıl toplam, bu 3. senesi.[/QUOTE
Evet ama istemiyormus maalesefOnun
için sahada biraz çalışırsa daha başarılı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?