Arkadaslar,yaklasik 1 yildir nişanliyim ve nişanlimdan yana hic bir sikintim yok yalniz ailesiyle tanistim tanisali gorumcem olacak sahis benim yuzume dahi bakma tenezzulunde bulunmaz asiri derece kiskanctir.ben cok sik gitmem kv deme ama gittim her gunun gecesi sinirden uyuyamam bu gorumcemde bi laf sokmalar bir havalar zaten benle yaşıt evli bide cocugunu kucagima aldiginda gozleri doldu bagirdi cagirdi annesi kizdi hatta.ben dayanamiyorum bu kiza abisiyle arasi bu olaylardan dolayi kotu.birde kocasi okadar fenaki.zaten evlerine gitmiyolar hep benim kv kaliyolar tabi bizim gorumce yemek yapmak utu yapmaktan kurtuluyo annesi yapiyor rahat.kv demin hayati onlar olmus nisanimi nisanlim yapti bir kucuk altin bile takmadi.kendisi hergun farkli giyinir sac bas boyali farklu yuzukler,gorumce olacak kadinin kocasi diyorki yok bizimkilerin elinde dugun falan yapamazlar.nisanlim evle arasi bozuldu zaten butun mobilyalari babam alcak evide ole ama ailesi bi dugun bile yapmiyor sinirlendim nisanlima ayrilalim dedim napcam ya.anlatamadigim dolulugum o kadar cok ki