• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapcam simdi

Ya cevap verirken ne kadar acımasız cevaplar veriyorsunuz. Sizin de başınıza gelmeyeceği ne malum. Böyle konuşurken hiç mi içiniz acımıyor. Evet birlikte oldum. Çünkü kocam bu anında tepeme biniyor. Bilemedim hamile kalacağımı. Canı istemiş cıktı üstüme ne yapabilirdim. Zaten hayvan gibi karşı koyamadim
Boşanma aşamasında beraber miydiniz? Haklı olarak soruluyor. O kadar ilginç senaryolar yazılıyor ki burada üyeler de samimi tavsiyede bulunmadan akıllarına yatmalarını istiyorlar haklı olarak. Bir mesaja sığmıyor çoğu zaman.

2 haftalık hamile olmak diye birşey var mı? En az 4-5 haftalıktan başlamıyor mu? 2. Hafta ilişkinin olduğu gündür.
Beta hcg 458di doktor 2 3 haftalık dedi. Evet gecikmişti ama ben ihtimal vermedim. Hap kullaniyordum. Ama olmuş. Annem aldır falan diyo ama içim gidiyo

Annem cocugumu gorcem deyip iki de bir kapıya gelir seni rahatsz eder kurtulamazsın aldır diyo
Sen bilirsin canım. Hakkına hayırlısı olsun biz ne kadar yorum yapsak da senin için rahat etmeyecek. Dediğim gibi iki durum da sıkıntılı. Allah yardımcın olsun hangi kararı verirsen.

Back
X