8 haftalik bebegimin kalbi durdu

melisdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2024
94
21
3
20
9 aydır hamile kalmak istiyordum. Rabbim nasip etti ama 11 haftalık olduğumu zannederken kontrole gittim 8 haftalikken bebegimin kalbi durmuş. Neden oldu dedik bilemeyiz dedi. Kürtaj oldum. O doktor bana 7 haftalikken vicium d3 hapı vermişti. Çok büyüktü sabah akşam onu içtim. Birde folik asit vermişti. Kan tahlillerimi bile görmeden d vitamini vermesi normal mi acaba? O hapları içtikten 1 hafta sonra tiroitlerimde düşüş oldu. Normalde zayıf biriyim ve tiroitlerim gayet normaldi. Çok endişeleniyorum niye oldu boyle diye.

Merhabalar geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız. Bende düşük yaşadım kalbi durmuştu 8 haftalıkken. İlk düşüğümdü özelde pıhtılaşma testi yaptırdım doktorum bir daha olursa kan sulandırıcı iğne kullanman gerek demişti. Başka bi doktora da göstermek istedim yeni prof gelmişti. Bana dediği direkt şu aileniz hasta bi bebekten kurtulmuş. Zaten gebeliklerin %70 i sakat oluyor bunun da %50 si ilk üç ayda kendiliğinden sonlanıyor. Asla iğne vs kullanmana gerek yok dedi.Düşük yaşamadan önce başka bi doktor videosu izlemiştim o da benzer şeyleri söylüyordu. Yani bebek genetik olarak sıkıntılıysa ne yapılırsa yapılsın düşer, bi sıkıntısı yoksa ne olursa olsun doğar boşuna anne karnında hayatta kalma travması yüklemeyin diyordu. Bu video sayesinde çabuk kabullendim ve atlattım. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın sağlıkla kolayca nasip etsin inşallah.

9 aydır hamile kalmak istiyordum. Rabbim nasip etti ama 11 haftalık olduğumu zannederken kontrole gittim 8 haftalikken bebegimin kalbi durmuş. Neden oldu dedik bilemeyiz dedi. Kürtaj oldum. O doktor bana 7 haftalikken vicium d3 hapı vermişti. Çok büyüktü sabah akşam onu içtim. Birde folik asit vermişti. Kan tahlillerimi bile görmeden d vitamini vermesi normal mi acaba? O hapları içtikten 1 hafta sonra tiroitlerimde düşüş oldu. Normalde zayıf biriyim ve tiroitlerim gayet normaldi. Çok endişeleniyorum niye oldu boyle diye.

Geçmiş olsun. D vitaminiyle bebek düşmez. İlk üç ayda yaşanan düşüklerin %90ı genetik- kromozomal anomaliler yüzündendir. Yani bebek zaten sağlıksız olduğu için düşük yaşamışsınız. Allah sağlıkla tekrar nasip etsin.

Vitaminler düşük yapmaz. Hemen hemen her gebe kullanıyor zaten. Muhtemelen sağlıksız bir gebelikti. İlk 3 ayda genellikle sağlıksız gebeliği vücut atıyor. Umarım bundan sonra ki gebeliğini sağlıkla ilerler

Öncelikle geçmiş olsun🌸
Ben de 1 martta 10+4 sanıp gittiğim bebeğimin 8+5te kalbi durduğunu öğrendim.
Daha önce de 2 kürtajım olduğu için 4.haftadan beri aklınıza gelebilecek en ince detaya kadar dikkat ediyordum duysanız yok artık dersiniz. Yine de kaybettim. Olacağı varsa oluyor. Benim bakılmayan testim de kalmadı ne değerlerimde ne rahmimde bi sıkıntı yok ama olacağa engel olamayız.
En hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻

Öncelikle geçmiş olsun🌸
Ben de 1 martta 10+4 sanıp gittiğim bebeğimin 8+5te kalbi durduğunu öğrendim.
Daha önce de 2 kürtajım olduğu için 4.haftadan beri aklınıza gelebilecek en ince detaya kadar dikkat ediyordum duysanız yok artık dersiniz. Yine de kaybettim. Olacağı varsa oluyor. Benim bakılmayan testim de kalmadı ne değerlerimde ne rahmimde bi sıkıntı yok ama olacağa engel olamayız.
En hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻
Goguslerim şiş aciyor ve süt geliyor sanırım ne yapmam lazim

Goguslerim şiş aciyor ve süt geliyor sanırım ne yapmam lazim
Aa 8+5te böyle bi durum olması beklenmez sizde çok erken olmuş neler hissettiğinizi anlayabiliyorum ama sabredin, geçecek🙏🏻
Prolaktin ölçtürmeniz gerekiyor yüksek gelirse dostinex veriyorlar 1 2 hapla geçiyor kutuyu bitirmeye bile gerek olmuyor..
İlacı alana kadar buz koyabilirsiniz o da ağrısını alır rahatlatır bi de lahana derler ama ben onu denemedim bilmiyorum

Yukardaki arkadaşların dediği gibi vücut sağlıksız gebeliği her ne yaparsan yap atıyor. Dogsaydi da engelli olacaktı belki.
Defalarca kayıp yaşadım gerçekten de sağlıksız olan düşüyor. Sağlıklı olansa tutunuyor. Her seferinde böyle olacak diye bişey yok. İnşallah Sağlıklı evlatların olur 🤲

Back
X