Ne yapcam simdi

Üzüldüm gerçekten çok kısa sürmüş. Çok geçmiş olsun. Düzelme ihtimali yok artık bence sağlıklı olmaz zaten. Yavrunuz için birşey diyemem günah alamam siz kararlı iseniz bakabilecek ekonomik özgürlükteyseniz doğurun. Aileniz sahip çıkıyorsa. Onu verende Allah bir cana kıymayın o adama da geri dönmeyin lütfen.

1 ay oncesine kadar birlikte olmussunuz hemde bosanma asamasindayken sizde de var tuaflik. Ne diyelim bu durum da ya doguracan ya aldircan ya da adamla bariscaksin

1 ay oncesine kadar birlikte olmussunuz hemde bosanma asamasindayken sizde de var tuaflik. Ne diyelim bu durum da ya doguracan ya aldircan ya da adamla bariscaksin
Ya cevap verirken ne kadar acımasız cevaplar veriyorsunuz. Sizin de başınıza gelmeyeceği ne malum. Böyle konuşurken hiç mi içiniz acımıyor. Evet birlikte oldum. Çünkü kocam bu anında tepeme biniyor. Bilemedim hamile kalacağımı. Canı istemiş cıktı üstüme ne yapabilirdim. Zaten hayvan gibi karşı koyamadim

İlk mesajı okuyunca niye çocuk yaptın ki dedim ama bu mesajı görünce sana üzüldüm ve anladım halini.
Ne yapsın kadın karşı koyamamış kaza olmuş.
Kardeşim karar senin istiyorsan, mesleğin varsa doğur ve büyüt.

Mesleğim falan yok. Annem babam ayri. Annemin evindeyim. Babam zaten kabul etmiyo beni. Bilmiyordum hamile oldugumu. Kullandigim haplara guvendim. Nasıl oldu bilmiyorm

Mesleğim falan yok. Annem babam ayri. Annemin evindeyim. Babam zaten kabul etmiyo beni. Bilmiyordum hamile oldugumu. Kullandigim haplara guvendim. Nasıl oldu bilmiyorm
Olacağı varmış demek ki. Yapabilirsen işe gir çalış annen de yardımcı olur büyütürsün ama aldırmak gibi bir seçeneğin de var. Ben bebek istediğim için aldırmamanı istiyorum ama son karar senin. Sorumluluğunu alabilecek misin iyice düşün.

Allah yardımcın olsun kardeşim. Bir yandan o o çocuğun günahına girmek var bir yandan da maddi özgürlük olmayınca nasıl bakacam derdi. Biz sana burda ne desek olmayacak. Rabbim kimsenin başına vermesin böyle bir talihsizlik. Benim elimde mesleğim var başıma öyle birşey gelse yine de doğururum çocuğum olmasını çok istiyorum zaten ama dediğim gibi bi maddi özgürlüğüm var diye bu özgüven ama diğer türlü ne yapardım hiç bilmiyorum. Ama biran önce de karar vermelisin ne yapacağına

Başlığı bdv ye acsaydiniz keşke orada daha çok yorum gelirdi. Üzüldüm açıkçası tam adamdan kurtuldum derken hamile olduğunuzu öğrenmek sizi şok etmiştir. İki seçeneğiniz var. İkisi de birbirinden zor ve ikisinden birini yapın demek içimden gelmiyor. Kendinizi dinleyip ona göre adım atmalısınız. Hapları da büyük ihtimal düzenli almadınız ondan olmuştur. Bir iki saat bile şaşsa koruyuculuğu düşüyor. Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun. Yavru benim yavrum doğana kadar bir işte çalışır yine biriktiririm. Babasina söyledim olduğunu. Doğunca bana ver diyo. Maddi durumu iyiymis ben bakarım diyo. Onu geçtim haberlerde bu kadar pedofilisi var bilmem nesi var. Bi annem var o da çalışıyo ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorm. Canına kıyma fikri yazarken bile gözlerimi dolduruyo. Allahım sen yardım et

Allah razı olsun. Şuan kafam o kadar karışıkki. Bir yanda yavrum var karnimda bir yandan annemle yaşıyorum bakacak kimse yok ben çalışıp biriktirsem olmaz. Bosandigim adamı aradım söyledim bana ver maddi durumum iyi diyo. Onun aklı fikri başka yerlerde. Etrafta pedofilisi var. O var bu var. Ne yapcam bilmiyorm

Keşke yardımcı olsam çok zor bir karar bu. İşiniz olsa yine bir derece hamileyken ise girebilir misiniz, hadi girdiniz doğum olacak doğduktan sonra çalışmanız lazım asıl masraflar doğduktan sonra çıkacak, annesine sahip çıkmayan çocuğa nasıl sahip çıksın kedi bile emanet edilmez böylesine. Ben bilemeyeceğim Allah yardımcınız olsun ama çok iyi düşünmeniz lazım.

Ben bu tarz durumlarda maalesef bebegin ne sucu var vs diyemiyorum. Zor bir hayata ve kotu bir babaya dogacak, sen de omur boyu o lanet adamla gorusmek zorunda kalacaksin.

Allah razı olsun sagolun allah ağız tadinizi bozmasın. Benim de imtihanın boyleymis

Ben bu tarz durumlarda maalesef bebegin ne sucu var vs diyemiyorum. Zor bir hayata ve kotu bir babaya dogacak, sen de omur boyu o lanet adamla gorusmek zorunda kalacaksin.
Evet bu durum da canımı sıkıyor. Hamilelige kadar para biriktirsem olmaz benden başka bakacak kimsem yok. Annem babam da ayrı. Annem de çalışıyor. Yavruma kiymak canımı acıtıyo. Allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın

Şu anda ne düşünüyorsun peki ne yapacaksın kafanda birşeyler oturtabiliyor musun? Ama yazdıklarından anladığım kadarıyla aldıracak gibisin

Kızlar merhaba 8 aylık evlilikten sonra 3 hafta once boşandım ve bugün 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Ne yapcam şimdi ben
2 haftalık hamile olmak diye birşey var mı? En az 4-5 haftalıktan başlamıyor mu? 2. Hafta ilişkinin olduğu gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…