Çocuk Hastalıkları ne yapcağımı şaşırmış durumdayım bir fikri olan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aslihan.koc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
3
0
86
Tokat
merhaba arkadaşlar..
10 aylık oğlum kakasını çok zor yapıyor bazen kanıyor.
doktor hergün zeytinyağı içirmemi söyledi ne kulandoysak faydasız.
kaka yapacağı zaman çok ağlıyor dayanamıyorum artık ağlamalarına..
çocuk bakımında tecrübe önemli belki bana yardımcı olacak vardır..

onların başına geleceğinie keşke bizim başımıza gelse değilmi canım annelik hakikaten zor ama bi o kadar da güzel.

Canım benim yeğenimde aynı durum olmuştu. Bir kç şey tavsiye edeceğim sana bebeğinin daha çok küçü olması sebebiyle ne kadar az ilaç kullandırısan o kadar iyi.

1-Beyaz Lahanayı ince ince doğrayıp zeytin yağı ile hafifçe kavurduktan sonra sıcak su ekleyip pişene kadar kaynat. Bebek olduğu için tuz fazla tuz eklemesen iyi olur. Hatta sen bile içebilirsin eger emiyor ise sütünden de olur. Çok faydalı hemen işe yaradığını göreceksin (inşallah sizdede işe yarar)
2-Badem yağınıda deneyebililrsin birde ayaklarına sıcak su torbası koy karnına parmaklarını hafif hafif vurur gbibi yaparak masaj yap.
3. Eğer hala emziriyor isen sende yediklerine mutlaka dikkat et karnıbaharı asla yeme lifli gıdalar tüketmeye çalış meyve ve sebzeleri kabulakarıyla yemeye çalış tabiki kepek ekmeği. Birde çok ilginç ama bi tv programında bi doktor söylemişti bende uyguladım. Ekmeklerin altına serpilen kepek tozu vardır ya fırınlarda kullanılıyor günde 2 yemek kaşığı yoğurda(tadı en çok onda güzeldi) karıştırıp yedim son derece etkili

Bizim yöntemlerin hepsini yazdım inşallah faydasını görüsünüz . Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…