ne yapayim simdi ben

Kusura bakma da,neden kendine bu kadar dert ediniyorsun kayınvalideni.Ne yaparsa yapsın sesini çıkarmazan,alınmasın diye pohpohlarsan,heryere yanında taşırsan,sana saygısızca davranıp,diğerlerine canım cicim yaptığı halde yine de hiçbirşey olmamış gibi davranırsan,kısacası sürekli şımartıp pohpohlarsan böyle tepene çıkar,seni ezer.
Boşver ya.Küserse küssün.Mesafe candır.Psikolojisi bozuksa tedavi olsun.Kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil.Hee bağır çağır saygısızlık yap demiyorum.Ama ona iyi gelin olmak içinde bu kadar pohpohlama yani.

eşin bile bunu söylüyor ve sen hala uğraşıyorsun. oğlu farkındaysa sen de boşver bence :) he saygısızlık yine etme ama bu kadar yüz göz olmak zorunda değilsiniz.

Saygisizlik etmemeye calisiyorum ki etmiyorum diye dusunuyorum ama gidip gelmesem bile kusuyor cagirmasam kusuyor cagirsam burnumdan getiriyor caresizim anliyacagin bende kus kalmayi sevmem ayni bina iverisinde karsilasiyoruz yuzumu donup gecemiyorum

bak eşin bence annesini tanıyo ve sana güveniyo iftira etse kaç yazar ..

evet en cokta o zoruma gidiyo herkese canim cicim bana gelince itici bi sekilde konusuyo bir gun terslicem yapmak istemiyorum piknige gidiyoruz herkesin agzina sokuyor tabagi onumden alipkizina damadina ogullarina ikram ediyor benim onume tabagi sert sekilde vurup sende al kizzz diye sanki karsisinda sokak kopegi var terbiyesiz bi gun dayanamayip patlamaktan korkuyorum
Evet

O zaman fazla muhatap olmayacaksın,fazla aynı ortamlarda bulunmayacaksın.Yüz göz olmuşsunuz.Alına da darılsa da hiçç farkında değilmiş gibi davranacaksın.Seni rahatsız eden tavırları varsa bozulduğunu belli edecek,sen de alınganlık göstereceksin.

o zaman eşin arabayı vermeyecek evden vazgeceçek

Su an onu dusunuyoru zaten kiraya gidelin diyo araba zaten buyuk minibus ederi 40 bin falan birazda takilar var ev almayi bile dusunebiliriz ama gelecegimiz nasil olur bilmiyorum sonucta kp bize her konuda destek oliyo ona bunu yapmak istemem

Saygisizlik etmemeye calisiyorum ki etmiyorum diye dusunuyorum ama gidip gelmesem bile kusuyor cagirmasam kusuyor cagirsam burnumdan getiriyor caresizim anliyacagin bende kus kalmayi sevmem ayni bina iverisinde karsilasiyoruz yuzumu donup gecemiyorum

küsme tabi, görünce nasılsın diye sor, cevap vermezde devam et geç apartmanda. alındığı konuyu hiç üsteleme. bi yere çağırma. laf sokarsa konuyu değiştir. kötü gördüğün huylarını görmemezlkten gelerek yok etmeye çalış. eşin nasılsa biliyor. böyle durumlarda eş de kaynanayla bir oldu mu o zaman eziyet oluyor. ama adam senin yanında. bence sen dertsiz başına dert alıyorsun kaynanayla iyi olacağım diye. kaynanaya tavrın bu olsun

Su an onu dusunuyoru zaten kiraya gidelin diyo araba zaten buyuk minibus ederi 40 bin falan birazda takilar var ev almayi bile dusunebiliriz ama gelecegimiz nasil olur bilmiyorum sonucta kp bize her konuda destek oliyo ona bunu yapmak istemem

maddi anlamda sorun yaşayıp yaşamayazmısınız bilemem ama
karşınıza alıp konuşun kp kv
bu şekilde rahat edemediginizi vs gibi sebeplerle taşınmak istediginizi söylerseniz anlayışla karşılarlar heralde

Iste gidip gelmeyincede kp de dariliyor artik ona ne anlatiyosa oda trip yapip konusmuyor gitmeyince cok geziyolar heryere esim goturmek zorunda kaliyor kaynim daha yeni kursa gidiyor ehliyet icin kp de yok zaten ben gitmek istemeyince esimde gitmiyor bu kez onlar gidemiyor kiziyorlar mecbur gidiyoruz artik ordek ailesi gibi pespese

Esimin plani var ama olur mu bilmiyorum is yeri servis leri kaldiriyor diyecek mis bundan boyle yakin yereler servis verecekmis diyecekmis o sebepten dolayi is uerine yakin bir yerw tasinmak istedigini soyleyecekmis ama iste bilemiyorum ne yaparlar tepkileri ne olur

Bak yine aynı şeyi yazacağım.Kayınpeder kayınvalide küstü alındı kızdı,o oldu bu oldu elalem şunu dedi....Bunları geçeceksin.Siz bir bireysiniz ortak bir yuva kurmuşsunuz eşinle.Görüşsen dahi mesafeyi korumak kendini ezdirmemek senin elinde.

olur olur. O olmazsa esin yaninda olduktan sonra baska bir care de bulursunuz
yeterki gerilmeden, araniz bozulmadan cikin su isin icinden.

siz bu kadar çekinirseniz tepkileri büyük olur
daha kararlı olursanız onlarda tepki veremezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…