ne yapayim simdi ben

miss_sad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
116
6
118
İstanbul
Merhabalar yardiminiza ihtiyacim var kv.min yaptiklarina dayanamiyorum artik lutfen yardim edin .ne yapmam lazim nasil konusmam lazim bilemiyorum.sorun su kv.asiri derecede alingan ama sadece bana karsi ben canim desem onu eviriyo ceviriyo baska yere cekiyo .dun hava guzeldi ve burada bir cay bajcesine gidelim dedim iyi guzel gittik yedik ictik yanimizda yegenide geldi.donerken oglum oyuncak istedi ve aldi kv.her istedigini aliyor ve oglum artik arsiz bir cocuk oldu .kp .bile kiziyor simartiyosunuz bunu diye .kv.ise aman 3 lira degilmi 5 lira degil mi diye her istedigini aliyor .neyse dun de oldu ayni sey bu kez basladi soylenmeye yok bir suru param gitti falan demeye bende dedim ki senin yanindayapiyo boyle sen her istedigini yaptigin icin bize yapmiyo dedim oda tamam ben birdaha yaninda olmam gelmem bir yere sizinle dedi kustu gitti konusmuyo su an benim le ben mi hataliyim bilemedim ne dedim ki ben o bana her lafi soyler ben alttan alirim ama ben ne desem ters algiliyor lafa gelincwde benim icimde kotuluk yok diyor gidip konussam mi ben sana ne yaptim diye bilemiyorum ki konussam onada bulur kusecek bisey hep iyi davraniyorum arkadaslarim kv .lerini hic bir yere gitmezken ben hic ayirmiyorum her yete cagiriyorum geliyor cagirmasam onada kusuyor zaten ve kp e demis ki gelin beni yaninda istemiyor .iftira da var olmayan seyleri olmus gibi anlattigina cok sahit oldum zaten kp.me siz olsaniz nasil uaklsirdiniz esim kiraya gidelim diyo kararsizim herkese her seyi soyluyor kirici konusuyor ben annelik yapmiyor musum her istedigini almayarak uzuyormusum onu iyi ana degilmisim bir kisi de ona iyilikle bisey soylese beddua ediyor hemen acaba psikolojisi mi bozuk nasil davranayim sasirdim o kadar doluyum ki anlat anlat bitmez hafta sonu gezmeye gitmistik orada herkese iyi davraniyor beni azarlayip duruyor ye kiz al kiz sert bi sekilde kendi cocuklarina borek ikram ediyor al oglum al yavrum damadina al evladim bana al kizzz ne yapmaya calisiyor biraz karisik anlattim kusura bakmayin konusma yapmalimiyim yoksa bekliyim mi zaten 3 5 gun sonra kecileri dagitir hic birsey olmamis gibi gelir nasil davranayim bu hep boyle cunku

genelde iyiler yaranamaz. bence mesafe koyun. anladığım kadarıyla aynı evdesnz kiraya çıkın rahat edin. eşiniz arkanızdaysa sıkıntı yok zaten.

valla herşeyi altan alırsan böyle olur arkadaşım
kadın olmayan şeyleride oldu gibi anlatıyorsa
bu durum hiç iyi degil
aynı evdeyseniz ayrılın kendinize vakit ayırın
yada kp konuş
kv şikayet et o karısıyla konuşsun belki düzelir

uzun süredir böyleyse neden yakınında tutuyorsun canım çay bahçesine giderken çağırma bişey olunca çağırma mesafe koy az gör huzurunu bozma bence
nasılsa kötüsün iftira atıyor küsüyor bari mesafe koy arana da çok sık görüşme derim ben
gidip konuşma hiçte bence

aman benimkide öyle biz ayrı şehirlerdeyiz arayıp hal hatır sorsam bile içinden bişi çıkarıp birde yanına ekleme yapıp eşime şikayet ediyor, e bende hiç aramıyorum artık kendiside beni hiç aramadığı için eşimde niye aramıyorsun diyemiyor bana.. bize geldiğinde de hep aynı sürekli her lafımdan bişi çıkarıp alınıyo ağlıyo eşime şikayet ediyo bende senin gibi başlarda çok takıyordum eşime sürekli öyle olmadı şöyle oldu açıklama yapmak zorunda kalıyordum çünkü kadının abrtma huyuda var, e baktım hep aynı bende artık ne eşime açıklama yapıyorum ne kv deye hiç umurumda değil bişi olmamış gibi davranıyorum eşimde ben öyle davranınca bişi soramıyo sorsa bile ben farkında bile değilim o yanlış anlamıştır alınganlık yapmıştır diyorum yani benim taktiğim bu artık istersen sende öyle yap hiç farkında değilmiş gibi yap farketmemişim falan filan de ben bişi demedim ben bişi yapmadım o gereksiz alınganlık yapıyo de ve hiç bişi olmamış gibi davranmaya devam et sen kafana taktıkça konuşmaya açıklamaya çalıştıkça kaçan kovalanır misali olucak , üstüne düşme boşver aynı evdesin zordur biliyorum ama onlar nasıl abartıyo yanına ek katıyosa sende birşey olmamış gibi yapmaya çalış takma kafana yoksa çoook canın sıkılır..

esim arkamda cok sukur ayni binada oturuyoruz cagirmasam ozamanda kotu oluyorum o zamanda kusuyor esim diyor onunla bir yere gidilmez diye ama iste insanlik yapayim diyorum evde yanliz kalmasin kimse kapisini acmiyor zaten boyle yaptigi icin yanliz kalmasin diyorum ama yaranilmiyor iste

eee sen elinden geleni yapıp insanlık yapmaya çalışıyorsun o anlamıyor daha doğrusu anlamak istemiyorsa niye kendini yorup kafanı takıyorsun az sende umursama bak nasıl kaçan kovalanıyor, dertleri naz yapmak geneli böyle zaten takma kafana biraz daha rahat ol anlamak istemeyene niye çaba harcıyosunki amannn

Esim e anlatmiyor zaten esimde biliyor huyunu sadece kp me anlatiyor bir gun bir hediye aldim istemem dedi almadi bende kv.demin ablasina verdim kp.me demis ki ablamkadar degerim yok bak goruyormusun ana hediye aliyor bana almiyor demis ben kp.cok severim hakkimda olumsuz dusunsun istemem

cnm kp de seni seviyorsa karısını tanır olumsuz düşünmez. ayrıca bu hediye olayını kp mi söyledi size. deseydinizya ben ona aldım istemeyince ablasına verdim diye

valla cnm başkaları ne düşünür diye kendimizi heba ediyoruz. boşver sen doğru olanı yapıyorsun kırılan kırılsın. sende bir arkadaşın dediği gibi bişi olmamış gibi davran. bir şekilde duyarsan eşinden veya kp den bana bunları anlatmayın lütfen. ben kimseyi kırmaya çalışmam gereksiz alınganlıkla uğraşamam konuşmaya gerek yok de gitsin

e sende kp derine gerçek neyse onu söyle böyle durumlarda, sonuçta oda karısını tanıyordur seni anlayabilir

Bir kere denedim ama dinlemedi beni sen takma kafana onu dedi bir kez daha yapmak istemiyorum karisi sonucta kotu de olsa 35 senedir ayni yastiga bas koymus zaten oyle bisey yapsam duysa daha cok hedef alir tehlikeli biri iftira olmasa neyse korkmam ama bu tip insanlar gercekten zor olmayan seyleri olmus gibi anlatiyo akrabalari icinde gecerli demedikleri seyi dediler diyo mesela kp min kiz kardesi bir gun dedi ki anneme kimse bakmadi ben baktim orada hic bisey yokmus gibi konustu evet haklisin bakamadim falan eve geldik kp.me dedi ki kardesin diyo ki anneme bakmayanlar nasil can verecek allah onlari benim elime dusursun insallah dedi agalyarak ben sok kadin asla oyle bisey soylemedi korkarim ben bunun serrinden

Canim benim yanimda soylemiyor ki kaynim soyledi bana bunu ona soyledim ama kimsenin elinden gelen bisey yok kaynim bile kiziyor ama kadin israrla devam inanmadiklarinin farkindayim ama gene de trip yapiyo kp bazen

:26::26::26:yok artık senin bu kaynanın sorunları var
sen hemen mesafe koy bu kadına

sen neden korkuyorsunki hak etmediğin beddua sana niye geçsin hatta bunun mecazen bir söylenimi vardır ' bedduaya sormuşlar nereye diye o da geldiğim yere' demiş, iftiradan da bedduadan da nefret ederim ve bunu yapanların kendisine dönsün derim ben sadece, Allah ın adaleti sonsuzdur ve bedduada iftirada çok günahtır.. Allah korkusu olan kişiler ne beddua ne iftira edemezler..

:26::26::26:yok artık senin bu kaynanın sorunları var
sen hemen mesafe koy bu kadına

Iste ayni bina icerisinde nasil yapicam sorunlari var bencede kira ya gitsem mi bilemiyorum araba var ama ortak esimin adina ama kaynim kp oryak kullaniyolar parasi oratak odendi gidersem nasil olacak hakkini verselr durmam ama vermezler evde oyle hepsi calisip yapmislar sonucta onunda hakki var

kiraya çıkman daha mantıklı
bu kadınla büyüyen evladına yazık ya:26:
arabadan evlerden hakkınızı versinler sizde zamanla üstünü tamamlar kendinize ev alırsınız

eşin bile bunu söylüyor ve sen hala uğraşıyorsun. oğlu farkındaysa sen de boşver bence :) he saygısızlık yine etme ama bu kadar yüz göz olmak zorunda değilsiniz.

Bedduasindan korkmuyorum ama iftira ediyo insana birgun ruyamda evleniyormusum bunu anlattim yoksa oglumu mu aldatiyorsun dedi bana yegeni var burda yan binada o bir kisiden hazetmiyorum dedi bir erkek sonra bana dedi ki acaba iliskileri mi oldu neden sevmiyo bu adami bu sengul dedi bu kadar basit isine gelmedi mi bi camur ki oz yegeni ablasinin kizi kadin kurandan kaldirmaz kafasiniinsanin nasil dili varir boyle soylemeye bana dedigi seyi esime anlattim zor tuttum evde lutfen dedim yapma dusunmeden konustu oda dedi suratina tukurup inemedinmi eve nasil laf ettirirsin namusuna dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…