veremiyorum kendime değer ben ondan her yönden üstünüm onu elle tutulur gözle görülür bir yanı yok başkası olsa dönüp bakmaz bile ona ama o bana neden bilmiyorum ya vazgeçilmez geliyor.büyü gibi bağlamışlar sanki.çıkış yolum yokCok karisik bir iliski.
Once kendine deger vermeyi ogren gerisi gelir bence.
onun için aklınıza gelebilecek maddi manevi her şeyin fazlasını yaptım.ne derse ne isterse yaptım.ama o benim için hiç bir ?
doğryu biliyorum ama uygulayamıyorum.fedakarlık sende anladığım kadarıyla karşı tarafta yok. yazdığınızdan okuduğum kadarıyla karşı taraf sizin kadar sevmiyor, yarın öbür gün evlenirseniz eğer zamanla aşkta biticek, sizin mantığınız aslında doğru şeyi söylüyor,doğruyu biliyorsunuz aslında
benimki sevgi onunki aışkanlıkSevgi değil aranızdaki kendinizi kandırmayın. Alışkanlık sadece. İnsan sevdiği insanın üzülmesini istemez, kıyamaz. Ayrıl barış zaten laçkalaşmışsınız iyice. Hayırlı bir son görünmüyor falınızda. Hem o nasıl bişey öyle liseli ergenler gibi her ay ayrıl barış...
arkadaşlarımda bana kızıyor sakın görüşme onunla diyor yok yok yapamıyorum.Olmaz , bunun sonu yok ... Ayrılın ve hayatınızada daha iyi insanlara yer verin
Sizinki de sevgi değil. Bir insan kendini bu kadar hırpalayan birini sevemez. Acı çekmekten hoşlanan mazoist insanlar hariç. Öyle bir psikolojik sıkıntınız var mı?benimki sevgi onunki aışkanlık
evet liseli gençlere döndü bu olay
veremiyorum kendime değer ben ondan her yönden üstünüm onu elle tutulur gözle görülür bir yanı yok başkası olsa dönüp bakmaz bile ona ama o bana neden bilmiyorum ya vazgeçilmez geliyor.büyü gibi bağlamışlar sanki.çıkış yolum yok
isterseniz yaparsınız , bak ben yapmadım üstüne birde nişanlandım sonuç olarak sonu kötü bitti , olmuyor arkadaşım çok diretmenin kendini yıpratmanın bi manası yok. Başkaları ile tanışırsan gerçekten unutabileceğini görürsün , diğer seçimlerinde çok dikkat bu gibi olmasın , gerçekten değer versin...arkadaşlarımda bana kızıyor sakın görüşme onunla diyor yok yok yapamıyorum.
neden eminim bende bilmiyorum ama inanıyorum sevgisineO sizin için hiçbişey yapmadıysa nasıl sevdiğinden bu kadar eminsiniz?
Bir de niye bu kadar çok kavga edip ayrılıyorsunuz, kavgaların nedenlerini yazsan.
başka şeylrede yöneldim unutmak için spora başladım mesela ama yok olmuyor sorunluyum ben galibaHer akliniza geldiginde yuksek sesle bunlari soyleyin. Iliskinin amaci mutlu olmaktir. Sizde boyle birsey goremedim. Baska seylere yonelin aklinizi mesgul edin. Once siz kendinizi sevin. Hersey yoluna girer insallah.